(KK Crvena zvezda)
(KK Crvena zvezda)

Zvezda objavila cene sezonskih karata, ko ima pravo na popust, ali i ko može da ih dobije besplatno

Vreme čitanja: 2min | pet. 27.08.21. | 13:37

Prodaja počinje 6. septembra

Košarkaški klub Crvena zvezda koja će 6. septembra preko interneta i u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu pustiti u prodaju sezonske ulaznice objavila je i cene koje se kreću od 6.000 dinara bez popusta.

Izabrane vesti

"Klub se potrudio da za novu sezonu formira cene godišnjih ulaznica koje su primerene trenutku i vremenu pandemije kovida, uz brojne pogodnosti i popuste koje čekaju sve kupce. Zvezda je uz ogromnu pomoć pristalica ostvarila takmičarske ciljeve u prošloj ezoni i osvojila triplu krunu. Međutim, za najveću pobedu smatramo veru i poverenje koje su navijači imali u nas kupovinom sezonskih ulaznica pre početka prethodne sezone u doba velike neizvesnosti izazvane pandemijom, kada se nije znalo da li će se igrati košarka. Ta direktna pomoć mnogo je značila i omogućila je klubu da živi i funkcioniše u izuzetno teškim vremenima. Zbog svega navedenog, svi kupci sezonskih ulaznica 30 u prošloj sezoni, besplatno će moći da ih zamene za nove, dok je za kupce sezonskih ulaznica 10 i 20 predviđena odgovarajuća doplata za novu sezonu", navodi klub s Malog Kalemegdana.

Crveno-beli su za svoje pristalice i sve kupce predvideo još jedno iznenađenje i poklon – besplatnu članarinu - uz dobijanje nove članske karte koju u novom sistemu članstva pokreće klub.

Kako klub navodi vlasnike sezonskih ulaznica iz prošle sezone čeka još iznenađenja, o kojima će blagovremeno biti obavešteni.

"Smatramo da je ovo pravi način da se zahvalimo svima na velikom poverenju i podršci koju smo imali u prethodnoj sezoni koja je po mnogo čemu bila jedna od najtežih i najizazovnijih u novijoj istoriji našeg kluba. Za sve one koji prvi put žele da kupe sezonsku ulaznicu, na raspolaganju su 24 kategorije sa vrlo pristupačnim cenama pred sezonu u kojoj će naš prvi tim igrati brojne velike utakmice u četrii takmičenja."

Cene ulaznica (KK Crvena zvezda)Cene ulaznica (KK Crvena zvezda)

Određene cene ulaznica biće umanjene za osobe koje su vakcinisane protiv kovida.

"Ne smemo da zaboravimo da i u novu sezonu ulazimo sa pandemijom. Kao klub koji se pridržavao zdravstvenih preporuka verujemo da svi oni koji su vakcinisani neće imati zabranu ulaska u dvorane. Zato smo sa velikom željom da imamo podršku sa tribina pripremili posebne popuste za sve koji su se vakcinisali protiv virusa kovid-19 ili to žele da učine u narednom periodu. Podsećamo da nam je zdravlje svih naših građana na prvom mestu i upravo smo zbog toga smo posebnu pažnju i popuste usmerili ka tom segmentu prodaje sezonskih ulaznica", navode crveno-beli.

Kompletan cenovnik sezonskih ulaznica sa svim popustima i kategorijama možete da pogledate OVDE.


tagovi

KK Crvena zvezdaABA ligaEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara