Komentari na vest

Zvezda odigrala kvalitetno poluvreme, pa pala od Hauardove oštrice - 63 poena večitima!

Forzza

pre preko 1 godinu

Umesto da su uzeli Sfreiropoulosa jer se koliko toliko imalo love i siguran sam da bi čovek zategao tim mi gledamo ovog našeg trenera koji je do juče trenirao u19.Ajde da liči sve ovo na nešto, gubiš protiv Panate dobijen meč, sinoć vodiš 5p na poluvreme i primaš 52p u drugo i to pratim evo još od prijateljske i pitam se kako uvek igramo samo prvo poluvreme ili 3/4 i padnemo, to mozemo samo mi da dozvolimo sa neozbiljnim stručnim štabom, holand ne igra? Adams doveden da kida živce svima a ne može ni vola da ubode.Držiš Kuzmica i uzeo si Raduljicu umesto da si doveo Balcerovskog sa Martinom i Mitrom i Pjer Oriola slobodan igrač, Dimitris Agravanis koji sam siguran da bi pokidao kod nas.Nemaš pleja koji je mozak ekipe koji ima pik u malom prstu.Ajde sada uzeo si Vildozu podržavam potez.Na poziciji 3 ti otišao Kalina koji je najbolji igrač niko došao nije, Holins otisao Holand došao i prikovan na klupu, Nedovic povredjen, pa opet ponavljam morao si uzeti Danielsa ili Frimena pa po Eurocupu ima savršeni igrači koji bi doneli kvalitet a ti dovodiš iz Australije pleja ne znam ali ovo ne ide na dobro uopšte u prvo poluvreme igraš napadački odlično a u drugo se gasiš, ovako smo isto primili u drugo i prosli protiv Olya..Onaj Hauard frižider se sprda igraš odbranu 1na1 nisi ni jednom pokušao da ga udvojiš pa ga nateraj da podeli pas neka drugi igraju jer asistencije omao 0....Videćemo kako će biti ali za sad tanka priča jer nemamo talenta u napadu..
m

mirijevac

pre preko 1 godinu

Opet se ponavlja scenario kao i prošli put kad je radonjic otišao .. Pravi se dobar tim bez dobrog trenera. A navijače lažne institucije koji su došli ovde da leče svoje frustracije bi zamolio da gledaju u svoje dvorište, posto je njihova legena ostoja "skockao lep budžet prodajom karata" od skromnih 15 20 miliona i isti sjebao na legiju stranaca i istrosenog trenera koga je vreme pregazilo.. I sve to za razvoj srpske košarke.
V

Vladakgffm

pre preko 1 godinu

Da se igra samo poluvreme bili bi prvi
R

Realno stanje

pre preko 1 godinu

Do sada smo gledali Zvezdu kako se muci sada I Partizan.Dve tragedije. I to je nazalost nasa realnost.Nema mesta za prozivanja I medjusobna vredjenja.Partizan je daleko svetlosnim godinama od stare slave.Zvezda vestacki ne moze nista da uradi, uvek nesto fali.Za ovakav ritam igranja treba 12 igraca.
r

realan 2

pre preko 1 godinu

vildoza, adams, markovic, ivanovic, nedovic, dobric, lazic, holand, lazarevic, mitrovic, bentil, hasan, kuzmic, raduljica, petrusev, ilic.... 16 igraca...
G

Gost222

pre preko 1 godinu

Топић 17-и
r

realan 2

pre preko 1 godinu

FMP
s

sta reci...

pre preko 1 godinu

Jedan grobarski psiho je ostavio 50 komentara sam...
z

za Waldorf

pre preko 1 godinu

Nisi shvatio suštinu pola ovih igrača Radonja ne bi doveo,a Čović je radio kontra,prvo doveo 10 igrača pa trenera.
W

Walldorf

pre preko 1 godinu

@Za Waldorf Shvatio sam ja celu priču još onog prepodneva kada sam pročitao da smo potpisali Nedovića na tri sezone. Dakle, pre nego je rešena priča sa trenerom Radonjićem. Pa to se ne radi ni u nižerazrednom klubu. Naravno da trener Radonjić ni u snu ne bi nagomilao ovu grupu polukorisnih igrača. On je samo tražio da mu se jasno predstavi plan Uprave uoči ove sezone i da ekipu formira tako što će samo nadograditi već postojeći sastav. Pa taj čovek je sa osam, ponekad i devet spremnih igrača igrao celu proteklu sezonu. Osamdesetak utamica, bez kuknjave i zapomaganja. Ostvario 14. pobeda u EL. Da je samo imao još jednog za igru sposobnog igrača, od onih tesno izgubljenih šest utakmica, dobio bi makar tri i tako nas uveo u doigravanje EL. Zgazio ABA Ligu. Uzeo Kup Radivoja Koraća. Osvojio Prvenstvo Srbije. Sve što je Uprava trebala da uradi je to da nagradi trenera Radonjića zbog veličanstvenih rezultata time što bi mu dala odrešene ruke i omogući mu dovodjenje zaista potrebnih igrača koje zaista možeš nazvati pojačanjima. Umesto toga, trener Radonjić je javno kažnjen. Ponižen ultimatumom. Kao da je kažnjen zbog svih trofeja i pobeda koje je osvojio i ostvario. Kao da se to nije smelo desiti, iz nekog nama nepoznatog razloga. To je bruka i sramota Uprave kluba, na čelu sa g.Čovićem! I sve to ne vodi u dobrom smeru. No, već sam o svemu tome pisao, pa da ne ponavljam. Živ i zdrav bio! Sportski pozdrav!
e

esex

pre preko 1 godinu

Udjem na komentare da procitam nesto pametno ili bar zanimljivo a ono 80 posto medjusobno pljuvajuci komentari.prozivke za fuzije a oba tima su nesto slicno uradila.prozivke za strance a u fudbalu trazite da se ukine ogranicenje o njihovom broju.prozivke trenera a jedan mlad i talentovan a drugi ekstra iskusan.prozivke uprava a obe poticu iz iste stranke.prozivke za mesto na tabeli a oba tima bez pobede.pa budimo ljudi iako smo srbi!
a

ahahaqq

pre preko 1 godinu

Sve se slazem, osim za fuziju... Nemoj nas i vas u isto kos...

PsyhoDelija

pre preko 1 godinu

Zvezda je uradila UPPR a Partizan FUZIJU
A

Acap456

pre preko 1 godinu

Realno nisu ni za Euro kup, teško je i za gledanje.
k

kajo ono bese

pre preko 1 godinu

kme kme kme?
F

FMP ĆE SE ZVATI CRVENA ZVEZDA

pre preko 1 godinu

Gledam tabelu i smejem se.
S

S obzirom

pre preko 1 godinu

Da imaju duplo veci budzet od nas jeste sramota za Fmp!
D

DDF

pre preko 1 godinu

C.Zvezda ima dva tima i opet"duplo golo"
D

Dovode

pre preko 1 godinu

Oni sada i novog trenera jos jednog pleja,Bejcona i dva centra..a mi ne mozemo jednog centra da dovedemo..Treba se zahvaliti usnici na tribini zbog toga!
a

asi

pre preko 1 godinu

A bre gani dokle ce te da otimate?! Sad nam oteste i 18 mesto!!! Naviklo to da otima...
K

Kolerman

pre preko 1 godinu

Hahahahahahaha
a

asi

pre preko 1 godinu

A bre gani dokle ce te da otimate?! Sad nam oteste i 18 mesto!!! Naviklo to da otima...
B

Bejconu

pre preko 1 godinu

Je ponudjeno 3 mil po sezoni ceka se odgovor! Opet ce biti plakanje zena u crnom!
G

Gostbre

pre preko 1 godinu

uopste nedu da pljujem kao vi juce na nasim vestima...dzaba krivite trenera on je jadan stgo vec mu je coki kupio 80 posto tima...njegovo je samo da bude poslusan i jeftin sve ostalo radi coki
G

Gedža Srbijanac

pre preko 1 godinu

Lomi se, u igri smo, a na terenu Lazic, Dobric, Lazarević, Markovic i Petrusev! Pa, nek izgube, al nekako drugačije kad su naši... Bice bolje, polako.
a

asi

pre preko 1 godinu

Aha,zato se igra kosarka a ne za pobedu.
z

zvazdan

pre preko 1 godinu

a meni bas tuzno, sto su bili nasi...

Zelenooki

pre preko 1 godinu

Nisu ovi igrači Zvezde toliko loši koliko trener Jovanović ne može da ih položi kako treba. Čovek jednostavno nije trener za ovaj nivo košarke a i stručni štab mu je nikakav. Simonović i Jorović su mu pomoćnici ne znam ni sam po kojoj osnovi. Čoviću već ako si postavio neiskusnog trenera trebao si onda da mu dovedeš kvalitetne pomoćnike koji znaju svoj posao a takvih ima itekako da se nađu. Jovanović se plaši i gubi se prilikom vođenja utakmica. Usled svoje nesigurnosti puno se uzda u Lazića i Markovića koji bi trebali da budu njegova produžena ruka.Nema poverenja u strance sem u Bentila. Pa zbog čega je doveden taj Holand ako mu ti ne veruješ i od tri utakmice u Evroligi u dve uopšte ne ulazi u igru.Adams se pogubio jer ne zna šta treba da igra pleja ili beka a to je sve zbog trenera. Petrušev mora pod hitno da popravi odnos prema igri jer ovakva njegova neobavezna igra ne vodi ničemu, Martinove mogućnosti se uopšte ne koriste u igri. Jovanović pod hitno da se oslobodi straha i da vodi ekipu onako kako on misli da treba.Da vodi neki drugi tim a ne Zvezdu Lazić mu ne bi igrao 10 minuta a ne 30 koliko igra svaku utakmicu.
S

Sta se brines

pre preko 1 godinu

Stizu nova pojacanja uskoro!
l

lazaridou

pre preko 1 godinu

Trenutno 2 najbolja srpska trenera (ili bar sa najboljom formom) su Saša Obradović i Dušan Alimpijević. Pored toga što su njihovi timovi ove i prošle sezone u sjajnog formi, spaja ih i to što su obojica bili treneri Crvene zvezde, takođe, nisu dočekali kraj sezone kao isti. Možda je problem u Crvenoj zvezdi, a ne u njima? Kontra primer je Dejan Radonjić, koji će sada već vrlo izvesno da ostane bez posla. Možda Vlada neće ostvariti neki uspeh u Zvezdi, ali da kažeš da je loš trener, kao i prva dvojica pomenuta, je suludo. Baskonija je u prethodnih 20 godina 4 puta bila prvak Španije, 4 puta osvajač kupa i 5 ili 6 puta bila na F4 Evrolige i pored svega toga ne postoji takav pritisak kao što postoji u Srbiji/Zvezdi.
l

lazaridou

pre preko 1 godinu

Mada si u pravu, sve si ispravno rekao osim eto tog malog detalja.

Zelenooki

pre preko 1 godinu

Lazaridu Nigde nisam napisao da je loš trener, čak šta više mislim da može da bude i bolji trener od Alimpijevića ako prebrodi strah koji trenutno ima. Alimpijevića u Zvezdi nije radio sa strahom. Alimpijevića je ako se sećaš od početka posložio ekipu gde se znalo da Ročesti vodi igru i da Feldin, Pero Antić, Milko Bjelica i Kešelj mogu da prangijaju trojke do mile volje. Lesor je korišten za igru leđima i poentira je na ziceru.Lazić je igrao samo odbranu i šutirao je samo kada ostane sam. U odbrani smo igrali strogi preuzimanje i retko šta drugo. Problem su bili Radičević i Janković koji nisu imali kvalitet za Evroligu dok su Dobrić i Davidovac svoje minute dobro koristili. Dovođenjem Dilana Enisa rešen je problem drugog pleja. Znači kod Alimpija se videla jasna ideja od početka. Dok se kod Vlade ne vidi mada ima širi roster. Meni se čini da on zbog straha želi da Zvezda igra kao kod Radonjića a to nije u njegovom načinu razmišljanja i shvatanja košarke.
p

pippaa

pre preko 1 godinu

Trener nam je vrhunski stručnjak.
B

Bruka

pre preko 1 godinu

Za Srbiju da Fmp igra Evroligu.. I ima 20 igraca 15 u drugom timu Fmp 2 Razumem Partizan ima najmladji tim u Evroligi i nemaju iskustvo ali Fmp je uzas
s

svedok

pre preko 1 godinu

Teško je razmišljati a nemati kapacitet za to. Pogotovo ako si na raznim stimulatima. Avangarda je čudo.
Y

Yika

pre preko 1 godinu

Šta kaže koš razlika - 250 u korist zvezde
G

Gostivoj

pre preko 1 godinu

Hahaha. Komšije, mi smo 16i a vi 18i, hahahaha. Kako ste glu pi majko mila. Rugali se nama što smo 18i, a u principu na istom smo. Samo što sam ja rekao posle našeg poraza od Baskonije i vašeg ismevanja, da ćemo videti vas za 2 dana... Kad ono, skoro 20 razlike. Samo lagano, videćemo gde je ko, ima vremena. I samo bih dodao, a to će se isto videti posle 1/3 odigranih utakmica, koliko su ove sezone Alba i Baskonija jake ekipe. Alba nagu zi vašeg Radonju noćas 30 razlike, alo...! Pritom uopšte ne omalovazavam Radonjića, čoveka smatram ozb trenerom.
G

GISKA 88

pre preko 1 godinu

Pa i moras da ga smatras,ostavio ti je oziljke na srcu kao kad skocis u hladnu vodu!
G

Gostivoj

pre preko 1 godinu

@GISKA 88: Hoću reći, da i pored velikog rivalstva, cenim nečiji rad i uspeh, nebitno odakle je i čiji je. Za razliku od vas ci goj nera, koji pljujete najvećeg evropskog trenera u istoriji kosarke, i koji je i našoj zamlji donosio sve moguće medalje, samo zato što je naš trener. Ograničen si kao terasa.
F

Fmp 2011

pre preko 1 godinu

Jos jednom veliki pozdrav za mog najveceg fana sto kopira moje komentare i samo menja imena i brojeve! Hahahaha mnogo jako
Z

Zabrinut

pre preko 1 godinu

Jadni I Partizan I Zvezda,izgleda da ce da ih gaze svi.
I

Imamo pare

pre preko 1 godinu

A nemamo rezultate ..sta je sada problem?! Opet Covics krivite ? Po covek je izvukao i ove sezone iz stranke i drzave ubedljivo najveci budzet u Aba ligi i doveo najvise igraca u citavoj Evroligi i opet vam ne valja?! Problem je druge vrste i mora se resiti jer je previee ulozeno ove sezone ... Nema izgovora vise!
a

asi

pre preko 1 godinu

On je najvise i kriv. Inati se i hoce da igra sa pretezno domacim igracima a oni nemaju kvalitet za EL. I to samo da bi prozivao Partizan. Natrpo 17 igraca a 10 su beskorisni za EL. Dzaba vam i veliki roster kada su losi.
H

Herakle

pre preko 1 godinu

Kada citam pve komentare i prepucavanja i klubastvo shvatim zasto nam propada kosarka. Kada cete shvatiti da tek lad imamo reprezentaciju, male klubove, budemo opet pravili jake ligaske domace igrace, tada cemo imati i jaku Zvezdu i Partizan. Ni Zvezda ni Partizan nemaju domaceg igraca od 22,23 godine koji je lider u ovakvim ekipama a imamo zajednp 0-6 u Evroligi. Kada nije lider u ovakvim timovima i sada pa gde ce biti i kada?! Kosarka nam tone a svi se samo prepucavaju i dele na klubastvo.
Z

Zeljeznik 2011

pre preko 1 godinu

Zvezda nema nista od 2011 god ..Jer od tada nema ni nje ! Laka joj crna zemlja
s

svedok

pre preko 1 godinu

Avangarda.
B

Budzet nam

pre preko 1 godinu

Je ove sezone u top 5 najjacih u Evroligi, Partizan ima novca od sezonskih i sponzora jos samo za jednog polu igraca .. Stranka i drzava ih je izdala i dala samo malo da prodisu prosle sezone kada je Apr dokazao da i tada imamo vise od njih novca.. Ove sezone imamo koliko zelimo zato nam trebaju novi trener i Bejcon i posle sta iskoci iz Nba kao Vildoza za 5 mil
G

Gost33

pre preko 1 godinu

Uvalim ti budzet u usta partizanko 😅
N

Naravno

pre preko 1 godinu

Da imamo ! Mi smo klub predsednika drzave i njegove stranke ne ocekujes valjda da ce neki nizi stranacki kadar da ima blizu naseg budzeta?! Pa ne ode to tako misevi
b

biili

pre preko 1 godinu

Imam super ideju. Da se fuzionisu zvezda i partizan i lepo imamo evroligasa i dovidjenja prijatno
N

Nemoguce je

pre preko 1 godinu

Jer je Zvezda ugasena 2011 god
W

Walldorf

pre preko 1 godinu

Sve što sam govorio nakon prva dva kola, polako ali neumitno se ostvaruje. I ne vidim način da se tu nešto promeni. Sudbina tekuće sezone je odredjena letošnjim ludačkim, samoubilačkim potezima Uprave kluba. G.Čović je na najboljem putu da sve dobro što je uradio za Zvezdu, ove sezone baci pod noge. Kada bi se radilo o funkcioneru iskustva trenera Jovanovića, mogao bih još i da razumem. Medjutim, g.Čović je u košarci nekoliko decenija i sigurno zna da se košarka ne igra bez iskusnog, proverenog i trofejnog trenera i fino izbalansiranog sastava. Ne možeš igrati ozbiljnu košarku bez kvalitetne spoljne linije, g.Čoviću. Ako je cilj Uprave da naredne sezone igramo EC, molim lepo. Neka neko izadje pred 70% Srbije i neka objasni razloge za tako nešto! Nešto što sam po prvi put video za sve ove godine je upozorenje Mitrovića upućeno Bentilu, nakon neozbiljno odigranog napada. Kamera je to uhvatila i svako ko je to primetio može samo ostati zapanjen nedisciplinom i nečim što se jednostavno ne radi. Sada svi kao spasioca čekamo Vildozu. U celom galimatijasu koji trese tim, jedan čovek teško da može nešto promeniti. Naravno, biće bolje već u Madridu, no, ako ideš Realu na noge da bi se vadio, onda tu nešto ne štima. Odlika Zvezde svih ovih godina je bila čvrsta, granitna odbrana i stav da nikada nema predaje. Večeras smo videli sve suprotno tome. Raspucanom protivniku smo poklonili petnaest lopti! U odbrani stajali predaleko od šutera Baskijaca. Nigde čvrstine, udvajanja, odlučnosti. Delujemo raštimovano i bezopasno, čim protivnik zaigra čvrstu odbranu. Zato jer nemamo kvaliteta spolja. I to se mora reći! Od samozavaravanja i laganja samog sebe, vajde nema. Istini se uvek mora gledati u oči. Čak i kada je to teško i bolno, jer se samo tako može doći do boljitka. Guranjem glave u pesak se ništa ne postiže. I pored svega što sam rekao, čvrsto stojim uz tim! Momci nisu krivi ničemu. Neko drugi bi trebao da stavi prst na čelo. Idemo dalje!!! Napred ZVEZDA!!! Sportski pozdrav!
ц

црно на бело

pre preko 1 godinu

Уфффффф, 70% Србије,а не можете ни Пионир да напуните...баш сте битан фактор у ЕЛ и Србији....

HA HA

pre preko 1 godinu

gospodin Covic , on gospodin..
r

realan 2

pre preko 1 godinu

70 % srbije a poluprazan pionir...
G

Gost 22

pre preko 1 godinu

Hahahahahahaha
T

Tomiks

pre preko 1 godinu

Zvezda kad gubi bar gubi sa 59 od 75 poena domacih igraca i gubi u ligi u koju je usla pobedama na terenu, a ne placanjem. Nasi treneri i klub se ne gade srpskih pasosa, nas tim nikad nije pobegao sa terena, pozdrav
P

Prikopije

pre preko 1 godinu

PP aparat, ljuljanje koseva, kradja pehara, cetvokorak sa BEZANJEM, od da niko ne moze da zabrani FMP kako ce se zvatiiiiiiiiii 😂
B

Bbbb

pre preko 1 godinu

Vas tim nije smeo ici u Podgoricu hahahah vas tim je 2x od 6 sezona u EL kupio od Cibone i Igokee i jednom otisao jer je sezona prekinuta a vi bili 4i jedva. Ali ne pratis ti sport duze od 2 godine, tj od kad ti mama i tata dali telefon u ruke.
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Tolikoooo domacih igraca i opet morate davati Panteru, Kvinsiju Mileru, Lojdu i kome vise srpske papire.. zbog cega to "patriJoto"?? Uostalom red je da jednom udjete i regularno, ne moze drzava stalno kupovati mjesto od Igokee, Cibone, korona sezona. Ali nebitno sve, bitno da imate domace igrace hahah..
G

Gost985

pre preko 1 godinu

I Partizan i Zvezda bruka dobijene meceve gube. Slepci
m

moneyfast88

pre preko 1 godinu

zvezda prvo poluvreme partizan drugo da odigra i problem rešen... kao i u svakom sportu naši timovi nemaju kondicije za ceo meč..
N

Nije ovo lose

pre preko 1 godinu

Treba nam jos par igraca i trener i bice to to
p

pa daaa

pre preko 1 godinu

I novo ime,i novi pib....
O

Ognjen Drinski

pre preko 1 godinu

Roster sastavljen očajno. Ne znam čemu uopšte služe Raduljica, Kuzmić, Lazarević, Holand pa i Petrušev. Natrpani igrači preko svake mere a kvalitet nikakav. Trener očaj i katastrofa. Ni znanja, ni autoriteta ni talenta. Tako je to kada gazda dovodi igrače i uporno pokušava da dokaže kako je on najzaslužniji za Zvezdine uspehe unazad desetak godina a ne Radonjić. Čeka nas Alempijeva sezona.
W

Walldorf

pre preko 1 godinu

@Ognjen Drinski Potpisujem svaku reč koju si napisao ortak. Ako je neka uteha, bar smo brata Radonju dočekali na veličanstven način i time rekli sve što mislimo o letišnjem ludilu Uprave kluba, na čelu sa g.Čovićem. Imam utisak da su kod g.Čovića nakon svih ovih godina Radonjićeve vladavine, proradili kompleksi koji će nas skupo stajati. Trofejni trener se čuva i pristojno plaća. Zato što poseduje autoritet, znanje, čeličnu volju, želju i glad za pobedama. Trofejni trener se pred javnošću ne izvrgava poniženju i ultimatumu tipa, "imaš tri dana da odlučiš". Ne znam, sve ukazuje na to da nas je g.Čović jednostavno prodao ili je popustio pred ucenama i pretnjama sa visokih pozicija. Ovako nešto je nedopustivo! Živ i zdrav bio! Sportski pozdrav!
o

ok

pre preko 1 godinu

Vidiš rodjače košarku treba malo bolje poznavati i biti u njoj i nikad ne donositi konačne zaključke. Početak je sezone nekompletni smo a mnogo je novih igrača. Ako si gledao tim od početka priprema video si ogroman napredak. Dakle na treninzima se radi pakleno. Vrlo brzo ćeš dobiti potvrdu ovih mojih reči. Pustite grobare da se raduju našem porazu nisu svesni šta ih čeka do kraja sezone. I ne dijate trenera njegov rad se vidi iz utakmice u utakmicu.
d

da znas

pre preko 1 godinu

Bice grobarskih vesti da se komentarise ihaj moj jadni grobarcicu...tek ces da vidis...
Z

Zbog mene

pre preko 1 godinu

Ne placiiii ,suza nisam vredan! Kasno je da se sada mjenjaaam!
R

Realno87

pre preko 1 godinu

Košarka je pre svega sport inteligentnih ljudi… u večitim rivalima mnogi su zalutali.
J

Joe Lesh

pre preko 1 godinu

Sudeci po rezultatima nasih ekipa u evroligi, umesto " vecitog derbija" gledacemo ako uzmemo italijansku retoriku "derbi della fenjeraša".
G

Gost Pele

pre preko 1 godinu

Bože kako smo jadni.
G

Gostvvvv

pre preko 1 godinu

Zvezda uopšte nije igrala loše ...nekako umesto Adamsa kada vidim Nedovića to je to. Adams očajan šut u prva tri kola 22/3 a treba da bude prvi poenter.
V

Vamos

pre preko 1 godinu

Ne valja ovo limenke. Ajmo jos minimum dva pojacanja od po 2 miliona.
B

Bejcon

pre preko 1 godinu

Stize ,placite ! Drzava vas je napustila i placite
V

Vamos

pre preko 1 godinu

Mnogo sam nesrecan i gosn Covic mi je unistio detinjstvo, a i da nemam drugare
3

38ica

pre preko 1 godinu

aj daj sto da ne i vi imate mnogo skuplje pa isto ne mozete nikoga da dobijete nek daju nama jos bar ko vama
v

vranic 1979

pre preko 1 godinu

Petorka iz prosle sezone volters holins kalinic davidovac kuzmic bi razbucala petorku adams holand bentil martin vildoza koji je dosao ili nefovic koji je povredjen ko baskonia nas veceras
Z

Zvezda jedina!

pre preko 1 godinu

Ako nakon ovolikih ulaganja ne udjemo makar u top 8 onda stvarno sramota..Grobare su izdali stranka i vlast ne daju im ni priblizno kao nama..sve igrace sovode na sezonske i sponzore
P

Proka grobar

pre preko 1 godinu

Šta hoćete vi od ovih ekipa??!? Crvena Zvezda je sa budžetom 18-a , a Partizan 12-i...Niti jedan od ova dva kluba nije projektovan za top 8!!! Iii...???
F

Fmp 2011

pre preko 1 godinu

Fmp je u top 5 najbogatijih u Evroligi! Ekipa sa najvise pojacanja u Evroligi ! Samo su Vildozu platili 5 mil i Nedovica 3,3 mil da ne pricam za Martina ,Bentila,Petruseva …itd.Partizan ima 6 klinaca u rosteru koji imaju trecinu plate Nedovica! A vasa prica samo uz excel samo je validna!
p

proka cigan

pre preko 1 godinu

Gde si ti to video pozicije sa budzetom kad bi mi objasnio? Ako jesi, mogo bi ciganima da stavis ovde da se ne primaju da imamo slabiji budzet samo od Reala i Barselone. Ako i sam nisi ganfer, a sumnjiv si mi sa ovakvom pricom, jer je ja mislim izvesno da najmanje budzete u EL imaju Zalgiris i Alba, ne znam odakle ti ta Zvezda na 18 mestu, a prilicno sam siguran da Partizan ako i ima neki evro vise (sto je naucna fantastika) sdigurno nije sest mesta ispred Zvezde. Ta tvoja prica je prica sa njihovih portala, zvanicno tih podataka nema nigde u tom formatu...
L

Limenke ..

pre preko 1 godinu

Sad vam stize protiv Realna igrac od 5 mil eura ..mada mislim da treba jos par da kupite
L

Limenke ..

pre preko 1 godinu

Mnogo su me cukali u glavu kad sam bio mali..
a

ali bas...

pre preko 1 godinu

komentaru su ti strasno glupi...
P

Proka grobar

pre preko 1 godinu

Kako ste naivni...NE LUPAJTE VIŠE NI JEDNI, NI DRUGI!!! Zvezda je posljednja sa budžetom u EL, a Partizan tek 12-i...Nijedan ni drugi tim nisu projektovani za top8, SHVATITE VIŠE!!! I ne lupetajte VIŠE sa 3-5 miliona,itd...
@

@Proka Zeleznik

pre preko 1 godinu

Evo bogumi ne lazem ! 🤣
M

MNM

pre preko 1 godinu

Ne mogu Lazic i Lazarevic sa tim minutima bez koseva ma bez pretnje po kos sa gvozdenim rukama,dzaba sto se bore i trude nije to taj sport ovde treba da sutnes i da ubacis.Adams nista i boli ga uvo takav mu je stav pa izbaci ga vise ubaci Topica svima ce nam biti lakse kad on gresi .Petrusev vrv veci talenat od Mitrovica ali Luka kida ovaj sav mekan i bez zara.Trener isto mozda je ucen i zna ali nikakva energija..sve u svemu tanka prica
G

Gosttt

pre preko 1 godinu

Ogromna kolicina prepucavanja u komentarima, a to sto nam kosarka tone nema veze...zvezda i partizan bez kvalitetnih domacih igraca, placaju se stranci a rutinski se gube utakmice, tuga
k

katastrofa

pre preko 1 godinu

Nek im neko javi da je sezona pocela! Predali utakmicu bukvalno, drugo poluvreme samo fizicki bili prisutni, statisti! Trener bez autoriteta, ekipa bez emocija, sta reci..
S

Sekundarac

pre preko 1 godinu

Ne mlati leba ti.Nama dali 17 trojki Zvezdi 19 ,vidiš da cepaju tu igru ko Golden stejt,ajd zaustavi to.Samo me zanima kolko plaćaju tog Hauarda ?
M

Monteroo

pre preko 1 godinu

Institucije sa svojim hordama navijača borice se za 1 mesto... Kad okrenes listu naopako
P

Pfc

pre preko 1 godinu

Mi imamo navijace vi ne sjutra jos glasnije volim Pattizan
R

Realan...

pre preko 1 godinu

https://m.basketnews.com/news-159564-euroleague-team-budgets-2021-22-three-dominant-clubs.html Da čitate malo...Zvezda godinama igra sa najmanjim budžetom u EL!!
A

A gde je?

pre preko 1 godinu

Pecaat?! 🤡😂
R

Red Star Recreativo

pre preko 1 godinu

Bogme ovi vas isprasise kao tetkica tepih. Odavno nisam gledao ovakav ubitacan streljacki tim. Slabi ste vi za EL. Zali boze budzet od 50 miliona.
m

marakuji

pre preko 1 godinu

Imam vise neprospavanih noci zbog Zvezde nego zbog bilo koje devojke. Nije vredno mog zdravlja i pritiska. Samo bih vole kada bi moglo nekako da zvezdasi komentarisu samo zvezdine vesti i obrnuto. Ovo je strasno kakvih ljudi ima. Stidim se sto delim drzavljanstvo sa pojedinima
n

nebo

pre preko 1 godinu

Mrtva trka za fenjer, samo da mi je znati gde su oni slatki mali debilcici, sto se smejase partizanu juce, a mi gori od njih
c

cccc

pre preko 1 godinu

Mi bar imamo trenera početnika a vi devetostrukog prvaka EL i skuplji kud i kamo tim i opet oboji krompir. Oke vi ćete odnosno trebali bi dobit sledeću a mi protiv Reala teško tako da ćemo biti i dalje zadnji.
G

Gosty

pre preko 1 godinu

Доби и ти? Доби...
Д

ДДПЗ

pre preko 1 godinu

ОКРЕЋЕМО СЕ ОБАВЕЗАМА У АБА ГУДЈЕР ЛИГИ.
0

0-3

pre preko 1 godinu

Donji dom srpski klubovi, prebacujte nas u Evrokup, ako nije kasno.
G

Gost Pera

pre preko 1 godinu

Da zamenimo Adamsa za Kulibalija,mozda bude bolje :)
Z

Zeljeznik 2011

pre preko 1 godinu

Pa dobro sta zadnji smo,nije to lose ,s obzirom da smo samo doveli 4 petorke
Z

Zeljeznik 2011

pre preko 1 godinu

Oprostite mi, malo sam retardiran i ne znam sta buncam
Z

Zeljeznik 2011

pre preko 1 godinu

Oprastam ti sine posle ovakvog demoliranja je to logicno ! 😂
P

Proka grobar...

pre preko 1 godinu

Zvezda više i ne može od ovoga sa onakvim trenerom i budžetom od 12,6 miliona... Ne možemo mi sa Željkom i sa 19,8 miliona...a ne oni sa 7 miliona manje!!!
a

asi

pre preko 1 godinu

Ja znam budzete oba tima i mogu ti reci da nijedan nisi pogodio,oba si precenio.
F

Fmp 2011

pre preko 1 godinu

Gde je moj fan sto mi kopira komentare i menja samo imena i brojeve ? Hahahaa U kozu sam vam se uvukao
v

vidi se

pre preko 1 godinu

Ti si duboko unesrecena odoba...
M

Mnogo jak lik

pre preko 1 godinu

Uvek me nasmeje ! Sta im radis nije humano kralju
G

Gostjdjjd

pre preko 1 godinu

nema nama napretka dok je Lazić kapiten čovek je beskoristan u napadu
J

Joko Ovo

pre preko 1 godinu

Daj mi svoju maramu šaaarenu
G

Gazenje lagano

pre preko 1 godinu

Palo! Trebaju nam jos igraca i pojacanja
V

Voždovački

pre preko 1 godinu

Ljudi samo je fraza da je košarka srbski sport, nije a i nižerazredni sport je, čuješ rezultat ako je Zvezda pobedila, lepo, ako nije ništa bitno, to sam i Grobarima poručio sinoć, ne ložite se, ne punite halu, lože vas stranci kao - uuu jee kakav ambijent, bravo- oni se napale kao glavni smo, stranci ih istresu u "srbskom sportu" i ajmo dalje. Ne pratim taj bedni sport ali čujem da je naš trener neki smešan lik a Grobari imaju kao najboljeg pa ništa. Ja sam rođen u BGD nema mesta koje nisam obišao, nema utakmice Zvezdine u fudbalu koje nisam gledao a dosta ih je i gostovanja, nisam klinac, stara sam garda, za pokojnim bratom i kumom Majorom Zeljkovićem nek mu je večna slava, ali za 5 decenija nisam ušao u Pionir niti pohledao basket ili neki drugi nebitan sport, evo lepše mi je danas da pratim kup Srbije u fudbalu, sutra Zvezdu u N.Sadu i niže lige i strane, fudbal je strast-život, ostalo šta bude, opušteno, pustite Grobare da gledaju basket šta će oni mukice napaljeni i hokej samo da kažu eto bolji smo, ali u fudbalu prvaci sveta druže, BESMRTAN OSEĆAJ .
a

asi

pre preko 1 godinu

Matori seljak si ti iako si iz BG. Na svim portalima kosarku komentarises a ne gledas je. Nemoj ni da gledas,pusti ljudi da gledaju sta vole. Gluplje kpmemtare od tvojih nisam nikada citao.
K

Koliko para

pre preko 1 godinu

Toliko muzike! Sa petim najvecim budzetom u Evroligi se ne moze nista napraviti! Zvezdi treba hitno da se opet oprosti 20 mil duga i krene pravljenje novog kluba kao 2011 god!
L

LFCC

pre preko 1 godinu

Kakva bi razlika bila da umesto legije stranaca u oba blizanca igraju mladi domaci igraci. Ionako ne mogu nikog da pobede a ovako bi bar bila veca korsit za domacu kosarku i zanimljivije za gledanje.
G

Gibanitza

pre preko 1 godinu

Zvezda 0:3, i Partizan 0:3 posle prva tri kola. Mogli bi navijači oba kluba da odrepuju stihove legendarnih Montenigersa: Nula Tri po Nula Tri, sve mi se vrti.
G

Gostgost

pre preko 1 godinu

Nasli su kad da se pro***u s trojkama
Ц

Црвени

pre preko 1 godinu

Звездин проблем: неискусан тренер и неспремни играчи. Играју добро две четвртине и цео меч истим итензитетом и у одбрану и у напад. Сва три меча исто противници у ЕЛ уђу спорије а онда додају гас и прилагоде се Звездиној игри, зауставе нападе и одувају их шутевима. Звезда нема промену ритма кад је потребно већ све равно.
K

Kontraš

pre preko 1 godinu

Daj Boze da dobace do 5 pobeda ove sezone, katastrofa...
S

Svasta,,,

pre preko 1 godinu

Kakvi glupi pokusaji podsmevanja, Pa ovo je potpuno ocekivano od zvezde, Adams , markovic, Martin, Lazarevic Ivanovic to su sve evrokup igraci ...
D

Drvoo

pre preko 1 godinu

Trazim zvezdu na tabeli...eno je na poslednjem 18 mestu,sa najgorom kos razlikom...kuku nama
G

Gost1204

pre preko 1 godinu

Problem je najveci trener, ne zna da vodi utakmicu, nije autoritet, al nema veze, jedan Efes ili Real imaju 1-2 skor tako da nema mnogo zaljenja, niko nije rekao da mi idemo u Top 8 kao neki, nema lozenja i to je to
i

ili,ili

pre preko 1 godinu

Koja je poenta onda igrati,sta,vazno je ucestvovati
P

Platicemo

pre preko 1 godinu

Novog trenera pare nisu problem imamo ih neograniceno
G

Gost1111

pre preko 1 godinu

Boricemo se medjusobno za fenjer :-)
D

DS1989

pre preko 1 godinu

Jel se Lazic bacao u reklame? Jel Pit ujeo nekoga? Jel mladi perspektivni Lazarevic sa 27 godina dao koji poen? Jel MVP cirkus Australijske lige uradio nesto korisno? Ogroman sam Zvezdas al ova ekipa je za podsmejavanje... Hoces EL da igras sa Lazicem Lazarevicem Raduljicom trenerom Poltronom? Eee pa uzmi fenjer onda i drzi ga sigurno od pocetka do kraja...
G

Gost1818

pre preko 1 godinu

Ovi se ne oznojise protiv Zvezde.
S

Seam te bilo

pre preko 1 godinu

Naravno da nisu kad je ona ugasena 2011 god! Imaj postovanje prema umrlim klubovima!
G

GrobarKosmet

pre preko 1 godinu

Ja voljim SIgal Pristina i moju legendu Vokrija
e

ejrj

pre preko 1 godinu

Na stranu ciji sam navijac samo mogu reci da je ova Baskonija divlja ekipa koju jednom mora da stane sut, i veceras i protiv Partizana ves masinu da su bacili prosla bi kroz kos.
Z

Zvezda jedina,

pre preko 1 godinu

Ja kad sam pricao i pisao da bacanje tolikog novca na igrace nema smisla svi me pljuvali ..Pa 1 smo u Evroligi po broju pojacanja ,alooo?! Pa od kada Zvezda daje jace ugovore za igrace od Makabija?! To je vestacki sve i treba nam jasan plan hitno
N

Nudili su

pre preko 1 godinu

I Kalinicu veci ugovor od Barse ali on u Barsi ima drugare isto i nije ih mogao izdati!
a

ali bas...

pre preko 1 godinu

smesan si grobarcicu...
s

sta buncas..

pre preko 1 godinu

kojeg novca????
G

Gost1717

pre preko 1 godinu

Kad neko postigne 19 trojki, sta se tu moze?! Imaju jake sutere, uigrani..mi dok se uigramo, prodje brzi voz..Bitno da se Nedovic oporavi dok mi dodjemo na 0:7..onda dzaba i igra! Msm da Jovanovic nije kalibar za EL..neko iskusniji mora uzeti ekipu! Ne vidim igru, kao da kopira Žoca..ni Partizan sada nema igru, samo ima skuplje strance, tj.šutere..pa ubacuju uz solo akcija. Adams zalutao iz Australije..nije nivo za EL..Holand se glupirao po Portoriku letos, sad ga nema nigde..ostali klasika, tanko..dok se Vildoza uklopi, taman cemo biti 0:7..pa onda on i Nedovic za prvu pobedu da se bore..vecito Covke posle Radonje napravi gresku sa neiskusnim trenerom..nisu losi Alimpije i Jovan, ali su tanki za EL jos uvek..
K

Kostajnica

pre preko 1 godinu

Za 3,4 mil eura u fudbalu su mogli i Partizan i Zvezda dovesti dva dobra igrača. Uefa bar plaća remije i pobjede +dalja prodaja. Ovo je razbacivanje novcima.
t

tegeltija sisac

pre preko 1 godinu

Nece nam zameriti nista limari Ostojici i ZOC sns prica....fica sa crnom tablom i belim sedistima
4

456

pre preko 1 godinu

Kakav je ovo nakaradan raspored 4 kola 3 gostovanja
D

DS1989

pre preko 1 godinu

Da si ziv i zdrav bice 8 utakmica samo 2 kod kuce a 6 na strani...
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Nije uopste Zvezda bila losa bice bolje.
G

Gost22

pre preko 1 godinu

Nije -17
o

opet ja

pre preko 1 godinu

Radonja bi sa ovim timom imao bar dve pobede.
D

Da se ne lazemo

pre preko 1 godinu

Ne bi Bog imao vise pobeda, prvo i Zvezda i Partizan su prosecne Evroligaske ekipe, drugo kad ovakvim upadaju svi kljucni sutevi niko ne moze da ih pobedi...
V

Vratilo mi se

pre preko 1 godinu

Sve sto sam se smejao Partizanu.. Ovo boli ,zali boze 18 preskupih igraca sto imamo
G

Gostgost

pre preko 1 godinu

Nisi se ti smejao Partizanu, vec si plakao sinoc Grobaru
G

Gost1717

pre preko 1 godinu

Grobar nam se ubacio..rovac..kojih 18 preskupih..tu 4-5 igraca ima jace plate..ostalo prosek, kao da Kuzmica, Markovica, Lazarevica, Lazica, Raduljicu matorog nesto placamo puno..vi imate 6-7 zverski placenih igraca, iz top 8 timova dovedenih, u najboljim godinama i formi!!!
G

Gostyyy

pre preko 1 godinu

Juce si suze ronio grobosu
G

Gosten

pre preko 1 godinu

Mi smo slabi pa smo slabi. Samo ides u evroligu sa trenerom pocetnikom
G

GrobarKosmet

pre preko 1 godinu

Ja voljim SIgal Pristina
G

GrobarKosmet

pre preko 1 godinu

Hahahaahahahahahahah resiiiiii meeee kooo Baskonija malu iz predgradja!!!
s

shommy

pre preko 1 godinu

E gde je onaj sto je pricao kako ce veliki Lazic da stavi ovog vanzemaljca u dzep? :D :D :D
G

Gost8789

pre preko 1 godinu

hahahahahhaha
G

Gost1243

pre preko 1 godinu

Dok je bio u dzepu naseg vanzemaljca,dao je cak 5 PET koseva. E toliko je uspeo ali nema 5 lazica pa da ga sve vreme neko cuva kao on.
s

shommy

pre preko 1 godinu

Lazic vanzemaljac :D :D :D
C

Covicu ,

pre preko 1 godinu

Bolje smanji dolaske igrace i toliki uliv drzavnih miliona i dovedi nam Lasa kad vec imas neogranicen budzet
s

svedok

pre preko 1 godinu

Vidiš Čović će budžet kluba prezentovati kroz sezonu ali vi to krijete kao zmija noge. Batali demagogiju.
K

K R O J F

pre preko 1 godinu

Očekivano.
K

K R O J F

pre preko 1 godinu

volim da saugam
Л

Ложач

pre preko 1 godinu

Не рачунајући Бентилову прву четвртину, он и Адамс су очај очаја вечерас... Ај овај први имао снаге за четвртину после рођуса и свадбе, али овај други, језиво какав некошаркаш. Ивановић ће бити још бољи кад крене Вилдоза а он буде дозиран на неку пристојну минутажу и да уноси енергију! Митар>>>Петрушев, не знам зашто не ротирати и Петрушева бацити у АБА а Илића у ЕЛ, гори не може бити. Добрић се враћа нападачки, али генерално одбрана и енергија испод реномеа институције српске кошарке и вишеструког узастопног српског и аба шампиона. Ајд сад убацивати Вилдозу, а валда ће и брат Недара бити спреман до краја пролећа и олеј офа АБА лиге, јер од ЕЛ ни ове године леба нема...
I

Iakreno

pre preko 1 godinu

Bentil je prosecan igrac kome se gura lopta i nista vise.
L

Lelemud

pre preko 1 godinu

Smejali smo se sinoc.
G

Gost@lelemud

pre preko 1 godinu

Niste, plakali ste
N

Nedovic 3,3 mil

pre preko 1 godinu

Mislim da imamo malo igraca jer sa samo 17 milionera se ne moze igrati Evroliga
R

Radonja i Fmp

pre preko 1 godinu

Na - 50 ovi od Albe pukli 30 a Fmp 20, sta reci a ne zaplakati... Ne vrede ni pare ni vestacki projekti i lazna imena..
G

Gost '

pre preko 1 godinu

Pozdravio te Tuti fruti bend
g

gunnersi

pre preko 1 godinu

Ovo je ocaj i ne vidim da moze da bude mnogo bolje. Pomoci ce malo Vildoza, ali ne toliko da mozemo postati pravi tim. Najveci problem je neiskusan trener koji nema nikakav autoritet. Posle toga totalno promasena pojacanja, skoro niko od igraca koji su dosli nista nije pokazao. Bentil pokaze po nesto na momente i to je to. Adams katastrofalan, kao da su ga ispred zgrade nasli. Petrusev isto vrlo los. Vidi se da ima potencijal, ali izgleda glava i kohones kod njega problem. Nije mi jasno samo kako mi nikada ne ubodemo nekog igraca kao sto je ovaj Hauard, koji ce biti sposoban da spakuje po 20-30 poena kao od sale. Sigurno ni on nije placen milionima. Bas mucno sve u svemu. U petak jos jedno veliko mucenje i poraz od 20ak razlike, skor 0-4 i vec sada mogu da se dignu ruke od EL. Realno nam i nije mesto tu. Jedino zanimljivo ce biti da vidimo ko ce biti losije plasiran, komsije ili mi. Mada realno imaju dosta jaci tim i neuporedivu prednost kada je trener u pitanju.
G

Gostdalabu

pre preko 1 godinu

da ubodes "hauarda" kao oni, pa drug moj guglaj gdje je "hauard" igrao, ako ga vec nisi upratio, imas jokiceve asistencije hauardu tom istom sto ubi i moju zvezdu a i nas partizan, a placen kako ti kazes nije milionima a "iskopali" su ga....
g

gunnersi

pre preko 1 godinu

Ne mislim da su ga oni otkrili, da je bio nepoznat, nego su uboli dobro pojacanje. Mi dovodimo i neka poznata imena, ali ne ubodemo da je to igrac kakav nam treba i igrac koji ce se uklopiti u tim, koji ce doneti prevagu.
g

gunnersi

pre preko 1 godinu

Inace gledam sada prosle godine je imao platu 460.000 dolara u Denveru. To je cifra koju sigurno imaju neki od nasih igraca trenutno.
D

Dzosua111

pre preko 1 godinu

Plata Hauarda oko 300,000 necega, tako rekose Kuzmanovic i onaj vas ciganski komentator. A u Denveru je igrao pored klupe sa peskirom.
V

Vildoza 5 mil

pre preko 1 godinu

Dante hitno Bejcona i jos dva centra i tri pleja!!!! Drzavo pomagaaaaj brze
C

Copy paste...

pre preko 1 godinu

Koliko su ti smesni pokusaji, ali sutra posle poraza ces da places....
R

Realno...

pre preko 1 godinu

Ovo je očekivano!!! Od Partizana sam očekivao više! A Zvezda sa ovim rosterom i trenerom ima da bude na samom dnu!
G

GrobarKosmet

pre preko 1 godinu

Sa ovim rosterom - imaju 27 igraca i 3 clana familije covic ! Sta pricas ti druze?
R

Realan 2

pre preko 1 godinu

Pod kosem 5 igraca koji su prosle sezone igrali evroligu, sta fali rosteru? Pojacanja iz olimpijakosa, efesa i milana ne valjaju?treba svi iz nba da budu?
@

@Realan

pre preko 1 godinu

Jes slučajno il namerno zaboravio da pomeneš da su po minutaži(i značaju) to 15.igrač Efesa, 11.igrač Olimpijakosa, i 10.igrač Armanija. Ima jedan tim što je doveo kapitena PAO, mvp-ja i člana prve petorke F4 EL ekipe, top 3 igrača Makabija, šestog igrača Barse i mvp-ja Evrokupa...
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Појачања Адамс први пут Европа,Холанд 34 год Еврокуп,Радуљица шта ту тек рећи,Петрушев није ни играо годину дана,Мартин повреде трећи центар Олија дакле не први играч Макабија Нанели или играчи са Ф4 прва петорка Пантер и Ледеј,даље Илић Игокеа ...
G

Gost@realan2

pre preko 1 godinu

Treba da nemaju 35+ godina. Je mogu oni i za Lejkerse da su igrali, ali to je bilo nekada, a sad su penzioneri...
R

Realno...

pre preko 1 godinu

Molim Vas malo se informišite!!! Koliko god ima igrača,Crvena Zvezda ima budžet za sezonu 22/23 12,6 miliona evra, dok Kk Partizan MozzartBet ima 19,8, nije teško proveriti!! O tome pričam!!!
@

@realno

pre preko 1 godinu

Izvor excel tabrla ! 😂🤡 Fmp kma u top 5 najvecih budzeta Evrolige , A Partizan medju poslednja 3 !
r

realan 2

pre preko 1 godinu

partizan ukupno 4 skupa pojacanja a zvezda 10, od toga 2,3 takodje skupa.... jel nije logicno da su budzeti tu negde... pa ne igraju dobric, ivanovic, lazic i luka za stan i hranu?
J

Jovan 84

pre preko 1 godinu

Sprdaju se nama da smo rupa u odbrani,a oni prime 19 trojki.Gde su ti pitbulovi Lazic,Dobric itd.Komedija od kluba.
L

Lelemud

pre preko 1 godinu

Pitovi spavaju
g

gost123

pre preko 1 godinu

Ali petorka Zvezde u 4/4 Markovic Lazic Lazarevic Petrusev Mitrovic sve bacaci kamena sa ramena ja ne mogu da verujem za sta je vodio Holanda i Raduljicu, da vide Spaniju? Pa bolje da si Topica i Ilica pustio da igraju nego ovi da sede. Inace igra je toliko teska za oci da je to nepodnosljivo sve u svemu jedan blagi uzas
Л

Ложач

pre preko 1 godinu

Друго полувреме да, прво је било малтене одлично, јер за Хаурда нема одбране, да њега немају одлепили би се у првом, па ко зна дал би нас и стигли... Ал шта би било кад би било... Друго полувреме смо личили на неки МЗТ, Сплит ил тако неки АБА крш
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Превише је играча код нас који немају шут.Један или двојица су довољни али оволико. Како ми никад никоме несаспемо 10+ тројки,уреду ограничен буџет али за уговор Ивановића,Кузмића,Радуљице,Марковића доведи Берона,онај Меги из Студентског уз Билија ,маните нас задњих везних(имају квалитет,ал побеђује онај ко да више кошева)
G

Gost Pele

pre preko 1 godinu

Trener je komedija.
D

DelijaNS

pre preko 1 godinu

Prvo poluvreme je bio odličan, ali nema on još mentalnu snagu ni iskustvo da izdrži u tom tempu 40 minuta... E sad pitanje je zašto se uči na evroligašu, al ajd, možda i sazri do plej ofa ABA lige, jer smo sa EL od prekosutra i zvanično završili
T

TP-1

pre preko 1 godinu

Ove sezone najveca radost za navijace Zvezde i Partizanu ce biti porazi jednih,ili drugih. Koja ironija. Zvezda jadna. Ova kosarka je svemirski brod za bilo kojeg naseg trenera i igraca. Odbrana odavno vise nije glavna stavka,vec sut za tri poena. Mozda nije lepo za gledanje,ali sve se svodi na trci i sutni. Kad ovako neko ubacuje u kos kao Havard i Baskonija vcrs nema sta da se trazi. Dakle,ovo je novi nivo kosrake za koji nisu spremni mnogi treneri i nasi igraci a kamoli neki Jovanovic. Sa ovim rosterom,bojim se da ce na kraju biti ukupno do 5 pobeda Zvezde i Partizana i fenjer na tabeli u EL,pa se vi busajte ko vise para ima i sta vec! Bruka.
G

Gost Pele

pre preko 1 godinu

Blage veze mi nemamo. Dokle god su tu Lazić, Lazarević, Kuzmić, Adams, Ivanović, nezainteresovani Hasan nema ništa od nas.
a

ahh..

pre preko 1 godinu

uvek neugodno poslednje mesto..
A

Australopitekus

pre preko 1 godinu

Izgleda će Partizan i Zvezda čekati međusobni duel da bi došli do prve pobede. Ne znam kako drugačije. Prilično žalosno i jedni i drugi izgledaju.
G

GrobarKosmet

pre preko 1 godinu

Sutra je nama prva! Alba demolira Radonju sa 29 raz ;) vi i od Pao izgubili i to kod kuce.. Albu kod kuce da dobijete sanse nema! Mi smo u ove utakmice bili egal osim Albe, vas ovi dobise kao da ste igrali sa petlicima. ISKREN KOMENTAR bratelo
@

@grobariGosmet

pre preko 1 godinu

Svaka tebi cast na poznavanje kosarke ako tako gledas ko je koliko izgubio i na osnovu toga procenis ko ce koga pobediti. Ali vrv nemas vise od 15 god pa je i okej.
R

Realnost

pre preko 1 godinu

Smejao sam grobarima protiv Baskonije ,a ovi nas ponizili.. Sramota
G

Gostgost

pre preko 1 godinu

Nisi se ti smejao grobarima, vec si plakao grobaru
H

Hjiiioiytr

pre preko 1 godinu

Sad real 0-4
K

Kosarkaski Grof

pre preko 1 godinu

Drago mi je da su nas dobili , blag da ne kazem kakav pogled Jovanovica, isti pogled je imao kada je vodio mladje kategorije u B diviziji. Sa jednim suterom ( Dobric ) bez dobrog pleja kao sto je iz Baskonije plus Holand sedi celo vreme na klupi, nema sta da se trazi u ozbiljnom takmicenju. Jos je doveden Argentinac sve pise, cak i kako mu devojka izgleda samo se ne zna broj njegovih poena, drugim recima Markovic 2, ili jednostavno dodavac, nadam se jednoj pobedi do kraja Decembra pa onda kao kod Radonjica revijalno do kraja takmicenja kao i svake godine, i Partizan ce isto tako
n

nemam@reči

pre preko 1 godinu

žao mi Nedovića...dok budemo kompletni bice 0-7 skor,ova ekipa je blagi užas,trener ništa...jeste da su ovi ubacili sve živo al po ovome trenutno ne vidim ekipu koju možemo da dobijemo...mislim da bi nas i patlidžan razbio 20-ak razlike...petrušev i adams što pre napolje
i

igokeas...

pre preko 1 godinu

...imas pozdrav od Milanske Olimpije,placi jace,malo je to!
r

rs 1989

pre preko 1 godinu

Brate on i kad se vrati nece dugo biti zdrav nazalost,to je takav tip igraca,meni je besmisleno bilo njegovo potpisivanje,dobijem hrpu minusa,veiki je on delija i odlican momak ali prosto treba razdvojiti emocije i posao....Ovaj Adams treba da leti koliko veceras,nadam ce da ce ovaj Vildoza biti pojacanje u pravom smislu te reci,generalno radi se o dobrom igracu..
T

TP-1

pre preko 1 godinu

Navikni se na to da Nedovica nece biti na barem 60% utakmica a vrv i vise. Ovih 60% je optimisticki. A kad se bude vracao ulazice u formu jel te,jer ka dugo nije bilo,pa cim krene,opet povreda dok spava i tako zacarani krug iz kojeg nema izlaska. Nedovicu se treba zahvaliti. Putpuno nepotreban sa toliko povreda da igra EL a telo ne moze da izdrzi ni KSS!
G

Gost1243

pre preko 1 godinu

Ali najsmesniji su mi ove sirote partizanke sto se ahaahhaaahaha smeju a dobili u dve tekme 203 kosa i to 103 bas od baskonije...jel jos smesno? A tek vas ceka real,makabi,oly itd..f4 M?
V

VladaTT

pre preko 1 godinu

U Top 8 idemo sigurno. A vi? Top 16 plafon.
N

Nista novo za vas

pre preko 1 godinu

Smesni ste sa vasih -17, mi produzetke sa 8 igraca.Nema poredjenja , rupe ste bas. Pokrij se usima, trpi brate , ne pokusavaj da nadjes opravdanje preko drugih.To je odlika malih devojcica.
G

GrobarKosmet

pre preko 1 godinu

Sine od Baskoniji smo primili 86 (bez produzetak) vi 92... nemoj plakati romiki
B

Bolje cuti

pre preko 1 godinu

Mi smo u regularnom delu odigrali 89-89 a vas napunise 17 razlike 92-75
G

Gost1243

pre preko 1 godinu

VladaTT Covek se potpisa kao tt audi i kaze da ce da udju u top 8 hahahahhahaha pa na cemu si ti tebra?? Da li si realan? Pa budite srecni ako budete 17-ti hahah o boze sacuvaj kakav trol!
R

Risorgimento

pre preko 1 godinu

Blago receno ocajna igra u drugom poluvremenu. Lopta sama ispada iz ruku. Smejali se juce Partizanu, a mi smo jos losiji. Dobi nas Baskonija a da se nisu ni oznojili. Ovaj Adams dosao da uzme pare i bas ga briga sto izgubi loptu ili promasi otvoren sut. Petruseva neide ali Kuzmic i Raduljica greju klupu. Holand, Vildoza- bolje da ih je ostavio u Beogradu da ne putuju bezveze. Sva cetvorica 0 minuta u igri veceras. Sa skorom 0-3, a protiv Reala ce biti 0-4 ima da bijemo ljutu bitku sa Bejernom za 17. mesto.
I

Ivan FCRS

pre preko 1 godinu

Lazarevic je igrac za KLS. Ko njemu cuva ledja u zvezdi? U Zvezdi nikako da nauce da se potrebno kompletirati tim na pocetku sezone, a ne u sred sezone. Dok Zvezda ne postane konkurentna imace skor u EL 2:10.
P

Potpisujem

pre preko 1 godinu

Ovi neće imati više od 4 pobede u EL i najviše jednu u derbijima.
G

Gost Lk

pre preko 1 godinu

A igraju se dva.
D

Dva Srpska kluba=6 poraza

pre preko 1 godinu

Malo nam je 17 igraca, trebamo dovesti jos 3 najmanje ... Cirkus od trenera a cirkus i od pojedinih nazovi igraca..
D

Drzavo i usno

pre preko 1 godinu

Dajte nam jos 10 mil za pojacanja !!! Samo smo 10 uzeli! Malo nam je Nedovici ,Vildoze ,Hasan Martini,Bentili,Petrusevi .. fali nam jos i jos i jos !
m

mrk123456

pre preko 1 godinu

Smejali se pre par dana sto Howard ubaci trojku preko dva igraca za produzetak, veceras pukli 20 razlike.
j

ja ja ja

pre preko 1 godinu

Ptica koja rano peva, brzo se us ere :))))))))
p

placi jace

pre preko 1 godinu

Pozdravila te Olimpija i Bili Beron!
B

Barka

pre preko 1 godinu

Bar nam igraju domaći igrači.
m

mrk1234456

pre preko 1 godinu

Sve buducnost nase kosarke, jedino Petrusev i Ilic mada i za njih je pitanje, pored Milutinova i Jokica.
G

Gost.....

pre preko 1 godinu

Barka.....vi ste ti koji ste uveli praksu skupih stranaca. A to domaći, moj se lazemo, igrači od 30+ uz par njih gde je lazarević najmanji od 27... Iz partizana će izaći il ima šanse da itadje više domaćih igeaca nego jod Vas.....vec je tu Aleksa, zatim Smajli, Trifke, Koprica ,Tristan.....nek dvoje budu igrači j partizan je za jedan period dao srbiji, a vi? Koga, kad ste dali, ikada, kada?
N

Novi sad firma

pre preko 1 godinu

Ovi jadniji od partizana
Ц

Црвени

pre preko 1 godinu

Неко под хитно да објасни играчима и тренеру Звезде да се утакмица игра 40 минута а не 20. Сваки меч исто стаје се после две четвртине, Звезда игра све у истој брзини, без интензитета, док екипе Евро Лиге тек у другом полувремену додају гас, стисну одбрану и заврше посао.
J

Jesse Custer

pre preko 1 godinu

Čovek koji je u stanju da u istom trenutku na terenu drži Lazića i Lazarevića, a na sve to još i juri prednost protivnika, veze sa košarkom nema.
G

Gost Lk

pre preko 1 godinu

Falim te Bože,da ima neko ko nije duduk,kad već trener jeste.
I

Ipak

pre preko 1 godinu

Sve je ovo normalno, drzavni projekat godinama ne funkcioniše ili Fuzija sa trecim timom npr Megom ili da duh sipa još para u prazno
A

Ab

pre preko 1 godinu

Ovo qrcu ne valja... Naša vanjska linija u napadu ne postoji, izuzev Dobrića... Ovaj Adams neviđeni mučenik, lik ne gleda jbn koš, ko njega dovede i skautira sunce ti.... Onaj pitbul, Raduljica, smiješni tipovi čak sekunde ne dobijaju... Bačene pare... Partizan bar igra napadački strašno... Koliko možemo bolje sa Vildozom i Nedovićem (ako se ikad oporavi) Boga pitaj...
P

Previse novca

pre preko 1 godinu

Ulozeno i baceno i opet nista! Razbise nas kao kante…
O

Olimpija Milano

pre preko 1 godinu

Vasu igokeu razbi prosecna Olimpija ko kantu,u pravi si....
G

Gost ali bukvalno

pre preko 1 godinu

A ti uložio? Ni sezonsku nisi kupio...
@

@gost ali bukvalno

pre preko 1 godinu

Nisam ja nego Predsednik drzave i stranka od nasih para! To me boli
G

Gost...

pre preko 1 godinu

Prijatelju prosecni Milano? Pa ti sine nemaš blage veze niti ista znaš o kosarci, rosteru, nemaš blage veze kad kažeš to za Olimpiju.......Milano će na FF...uostalom prepiska sa marginalnim košarkaškim likovima zamara
v

vertigo

pre preko 1 godinu

cuj ovog lika Milano, pa tek oni ima da vas restave na sitne cinioce, o Albi necu ni da pricam, godinama vas skoluju..vec od sutra ostajete sami na dnu..gde vam je i mesto uz pao i zalgiris!
G

Gost1243

pre preko 1 godinu

19:9 u tri poena..ode evropska kosarka dodjavola zbog usr.ne nba! Ovo nije realan rezultat nikako. Jeste zvezda izgubila ali bolji su spanci bili samo zahvaljujuci tim trojkama u kiksevima u napadu pre svega zvezde. Sudijsmi kriteriju je bio sramotan! Koliko su dobre sudije bile u mecu partizana i baskonije,toliko su katastrofa bili sada!
G

Gost Lk

pre preko 1 godinu

Pa cela Evropa je znala da će Baskonija šutnuti sto puta za tri,samo naši "indijanci"nisu.Pusti ih u reket,šslji na bacanja izadji dublje,probaj bilo šta,ne možeš da ispadneš toliki duduk,da te dobiju onako kako su bukvalno svi znali da će te dobiti.
k

ko o cemu.....

pre preko 1 godinu

Vidi grobarskog bota sto spamuje komentare misli da jedino on to moze da radi....
N

Najjaci je

pre preko 1 godinu

Onaj vas sto mu kopira komentare i mrnja samo imena 😂 🤡
G

GrobarKosmet

pre preko 1 godinu

Kucoooo, vi kako te? Sa pola gasa jbt
B

Bzvz

pre preko 1 godinu

Pa mi smo još veća smejurija od avangarde. Nijedan stranac ne valja. Ko da ih Mrkela skautirao. Al kolko para, toliko muzike.
B

Bobam Batka

pre preko 1 godinu

Nereseno
S

Svaka cast

pre preko 1 godinu

Covicu na najvecem budzetu u istorije srpske kosarke ,ali ovo je sramota! Ne znam odakle tolike milione nabavlja kad nije prodao 3 hiljade sezonskih ,ali mislim da nam treba jos !
g

gunnersi

pre preko 1 godinu

Hahahaha kako te nije sramota da pises ovo? Koga smo mi to doveli od zvucnih imena? Vi dovedoste Exuma i Nanelija, ljudi u najboljim godinama karijere, dosli iz najjacih klubova. Stvarno ne znam koga lazes ovim komentarima.
@

@guinersi

pre preko 1 godinu

Doveli samo Vildozu za 5 mil ,Nedovica za preko 3 mil ,Hasana Martina ,Ben Betila iz Armanija ,Petruseva iz Efesa otd..Zadrzali najbolje domace i dovodite kao na traci pojacanja bez limita! I nije vas sramota da se javljate! Pa Partizan ima 6 klinaca u sastavu od 14 igraca a vi samo jednog Topica! Apr vas je zeznuo prosle sezone gde je objavljeno da imate 3 mil veci budzet ,videci izvestaj tek!
G

Gost13

pre preko 1 godinu

Izgleda da je fora da se forsiraju domaći igrači samo ds bi se o tome pričalo a to što u postavi Marković Lazić Dobrić Lazarević Mitrović jedino Dobrić može da pogodi dalje od 2 metra od koša to je već druga priča. A Petrušev je odličan primer koliko Miško uništava srpsku košarku guranjem raznih drveta kao supertalenata (i Zagorac takođe).
G

Gost11221

pre preko 1 godinu

Gledao sam utakmicu, a onda pročitao ovaj izveštaj i bio sam uveren da je Zvezda pobedila, eto tako je sročen izveštaj.....
h

haha hahaha hahah

pre preko 1 godinu

Hahaha hahahaha hahahahaha hahahahah
I

I sta cemo sad?

pre preko 1 godinu

I sta cemo sad?
b

bruka

pre preko 1 godinu

Najbolje poluvreme? I ovo slusamo vec pet godina u Evroligi.. Izgubili ste 17 razlike, niste bili ni blizu pobedi, kakvo najbolje poluvreme vi spominjete?
V

Voždovac

pre preko 1 godinu

Ne znam dal je gora 3/4 ili 4/4. Ali vidi se da ekipa ima potencijal i raduje me što su igrali domaći igrači kad se lomilo.
N

Nenad B.

pre preko 1 godinu

Šta se lomilo? Kada ste zaigrali sa domaćom petorkom oni vas ugazili i demolirali 17 razlike.
e

eh

pre preko 1 godinu

Ja ne znam kako igrači nemaju petlju da isprovociraju Hauarda. Udariš ga malo jače kad fauliraš, odgurneš ga malo. Nije on uopšte opasan, dok ga je Lazić čuvao ako je dao 5 poena.
g

gost3

pre preko 1 godinu

Dao 30 koševa, trojke 7/12...šta bi bilo tek da je opasan... šta sve ljudi ovde pišu, ovo je horor
K

Kvalitetno prvo

pre preko 1 godinu

Solidno drugo al samo zbog male ostrice -17
i

iggypop

pre preko 1 godinu

i sta kazete, Baskonija najlosija ekipa EL... ali dobro vi radite za srpsku kosarku... pozdrav od Howarda
I

Iskreno

pre preko 1 godinu

Tolike pare se spucalo na pojacanja da Zvezdq vise ne lici na sebe ! Postali smo kao Makabi!
a

ale aleeee

pre preko 1 godinu

Zovi covicaaa
G

Gost. 78

pre preko 1 godinu

Auuu ko se nadao da će večiti imati 0-6 u prva tri kola
B

Bruka i sramota

pre preko 1 godinu

Na sta se bacilo 30 mil za 17 igraca!!! Dajte im tog Bejcona za par miliona!
r

rs 1989

pre preko 1 godinu

Ozbiljni smo kandidati uz kilavi Partizan i Asvel za 17 mesto :D tu su nam braca jos Zalgiris,Bayern mozda..Nmemao mi sta da trazimo ni u sredini tabele..
n

nbt

pre preko 1 godinu

sva sreća pa igramo međusobno, biće pobeda i za naš tim 🤣
h

ha ha

pre preko 1 godinu

ko je gori fmo ili partizan .0:6
Г

Грдне ране

pre preko 1 godinu

Овај јадна Басконија нама убаци 92 поена и притом 17 разлике побједи, то говори колико смо ми јадни, поготово сва ова појачања, не зна се ко је грђи. Једноставно нема ко организовати и реализовати напад кад пеотиник иоле заигеа одбрану, а о шутеру да и не говорим, од Берона и немамо правог шутера
h

hahaha haha

pre preko 1 godinu

Haha hahaha jahaha hahahaha
G

Gost282828

pre preko 1 godinu

Ovaj Howard sledece godine mijenja Vasu u Efesu(Larkin postaje pass first player)a sto se Zvezda tiče,nemozes da zatvaraš utakmicu sa petorkom Pefi-Dobric-Lazić-Lazarević-Petrusev
G

Gost38

pre preko 1 godinu

Koliko se nerviram dok gledam Zvezdu u kosarci pritisak 200
t

tuga...

pre preko 1 godinu

Samo Covicu moze da padne na pamet da dovede pocetnika na mesto trenera...
B

Bracafaca

pre preko 1 godinu

Cemu ne uvodjenje raduljice i holanda, ako raduljica nije spremam bolje da su igrali ilic ili topic umesto adams, zasto holand ne dobija ni min a adamsu se veruje?
B

Bjorn89

pre preko 1 godinu

Nikad jaca Baskonija.. Sipajjjj
M

Matoriii

pre preko 1 godinu

Drugo poluvreme nisu ni odigrali niti pokusali nesto da igraju, niti odbrane niti napada. Jovanovic nula od trenera...
Z

Zeleznik 2011

pre preko 1 godinu

Dajte jos 10 pojacanja iz Nba i sa F4 milionerima iz Zeleznika !!! Vidite da ne mogu sa samo 3 petorke i 10 preskupih pojacanja!
h

hahahahahahahahahaahhahaha

pre preko 1 godinu

Hahahahahahahahahahahahahahahajahahahaha
D

Djole260

pre preko 1 godinu

Ne razumem šta nam rade stranci celu četvrtinu na klupi? Ako Jovanovic misli da može ovako u Evroligi nek se vrati u FMP! Očekujem vecu želju i borbu sa Vildozom i Nedovicem..
h

hahahahaha

pre preko 1 godinu

Hahahahahahahahahahahaahhahahaha
G

Gosthhh

pre preko 1 godinu

Bruke jedne!!! Dno dna... Raspustaj ovo bre! Omladinci neka igraju!
h

hahahahahahahaha

pre preko 1 godinu

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
G

GrobarKosmet

pre preko 1 godinu

Hahahahahaha mucenici mogli ste bar produzetak da izborite, sa pola gasa vas pregazili, covicu sipi jos 10 miliona zaokruzi im barem na 35!!! Hahahahhaahahahahahahahahahahajahahahhaahahahahahahaha kucoooo ‘este mi ljuti?
h

hahahahahahahahahahahaajaha

pre preko 1 godinu

Hahahahahaahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahajaja