Nebojša Čović (Star Sport)
Nebojša Čović (Star Sport)

Zvezda prodala 12.000 sezonskih karata, Čović poručio: Pokušaćemo da napravimo iskorak plasmanom na fajnal for

Vreme čitanja: 2min | ned. 24.09.23. | 11:03

U prodaji ostalo oko 500-600 sezonskih ulaznica

Sastavila je Crvena zvezda ovog leta moćan tim, svakako jedan od najkvalitetnijih u novijoj istoriji, a kako stvari stoje ekipa Duška Ivanovića imaće ogromnu podršku kada evroligaški klubovi budu počeli da pristižu u Štark Arenu... Jer, sa 12.000 prodatih ulaznica oboren je klupski rekord.

Crveno-beli u novu sezonu, kako regionalne, tako i evropske košarke ulaze sa ogromnim ambicijama, a to je potvrdio i predsednik kluba Nebojša Čović u gostovanju na televiziji Pink.

Izabrane vesti

"Pri kraju smo pripremnog dela za novu sezonu. Ekipa je jako dobra, kao i stručni štab i trener nam je veoma iskusanj. Naravno, u pripremnom periodu pobeđujete, gubite, sagledavate koje su dobre strane, ali i šta bi trebalo da popravite... Idemo dalje i očekujem da ćemo imati dobre rezultate ove godine u svim takmičenjima u kojima Zvezda nastupa - ABA liga, Kup Srbije, domaće prvenstvo koje je nama kao klubu iz Srbije veoma važno. Mi nismo klub koji će da napušta domaće prvenstvo, a da pritom uzima pare od države", rekao je on za TV Pink, a zatim nastavio o sezonskim kartama kojih je ostalo vrlo malo.

"Ono što nam je važno i gde ćemo pokušati da napravimo veliki iskorak jeste Evroliga gde će cilj biti Fajnal-for. To šta sad kažu, da li je ovako ili je onako, videćemo. Sezona počinje 30. septembra, naša prva utakmica je u ABA ligi u Banjaluci, a 5. oktobra je ovde Asvel i samo bih podsetio da je ostalo jako malo sezonskih karata. Plasirano je oko 12.500, a ostalo je oko 500-600 sezonskih karata. Neka naši navijači, simpatizeri, požure", poručio je Čović.

Crveno-beli su u prethodna dva dana doživeli dva tesna poraza u pripremnim mečevima protiv evroligaških ekipa Makabija i Žalgirisa, a za šest dana otvoriće sezonu duelom u Laktašima protiv Igokee.


tagovi

KK Crvena zvezdaNebojša ČovićSezonske kartesezonske ulaznice

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara