Komentari na vest

Zvezda protiv Mege kreće u napad i na treći trofej: Odigrali smo 71 utakmicu, jesmo umorni, ali...

z

zoc efekt

pre gotovo 2 godine

igaju zvezda mega ajavljaju se neki treci sta je ovo
V

VladaT.

pre gotovo 2 godine

Dok čitam tekst o "selidbi Partizana dva ranga niže" (po Pravilniku) ako ne bude igrao plej-off KLS , zanimljivo mi kako čitavu deceniju niko ne sme da pomene član 3.Propozicija u kome stoji : KLUB KOJI SE NE TAKMIČI DVE TAKMIČARSKE SEZONE, automatski PRESTAJE DA BUDE ČLAN KSS. (slika br.2) Tu je i odluka KSS kojom 12.jula 2018. jednom broju klubova među kojima je i KK ILR ŽELEZNIK (bivši FMP) , PRESTAJE ČLANSTVO U KSS pošto se od sezone 2015/16 TRI TAKMIČARSKE SEZONE NIJE TAKMIČIO ! (slika br.3) Međutim isto pravilo nije važilo za KK CRVENA ZVEZDA, koja se od sezone 2011/12 ČAK ČETIRI TAKMIČARSKE SEZONE NIJE TAKMIČILA, ALI JOJ NIJE PRESTALO ČLANSTVO U KSS, već je leta 2015.VRAĆENA PROTIVPRAVNO U SVA TAKMIČENJA UMESTO FMP-a (promenio ime u ILR ŽELEZNIK) kome je tri godine kasnije UKINUTO ČLANSTVO U KSS JER SE NIJE TAKMIČIO I KLUB VIŠE NE POSTOJI! Toliko o aktima i poštovanjima prava u srpskoj košarci.
K

Kk partizan drugoligaš

pre gotovo 2 godine

Onaj osećaj da kada klub iza koga je skoro pa jedan ceo VEK stajala JNA sa svim pretnjama i otimačinama priča o pritisku! Mogu donekle da razumem jer velika većina navijača dotičnog kluba ne zna istoriju istog. Znaju samo ono što im serviraju kvazi sportski novinari i čelnici tog kluba, oni najbolji, najjači samo im ne daju da pokažu njihovo umeće. Tako je bilo od kad taj klub postoji i tako će biti dok se ne ugasi. Uskoro se vraća tamo gde i pripada, treća ligo širi svoje grane da prihvatiš mlade partizane.
R

Realno posmatrano

pre gotovo 2 godine

Ova liga itekako ima smisla, bore se klubovi za zvanje prvaka Srbije, koja je zemlja kosarke. Kome to nije dovoljan motiv, on onda stvarno ni ne treba da igra. Ajmo momci da uzmemo i ovu titulu.
G

Gostik

pre gotovo 2 godine

ova liga uopste nema poentu igranja
1

1312333

pre gotovo 2 godine

A imalo je kad ste otimali svima igrace i dva puta se tukli sa igracima Hemofarma tada je imalo smisla sve.
M

Marinjo1

pre gotovo 2 godine

Naravno da nema, za partizan koji je milione bacio u bunar..
P

PsyhhoDelija

pre gotovo 2 godine

a bilo ti je lepo 13 god zaredom