Komentari na vest

Zvezda sa trijumfalnim nizom u istorijski derbi: Osetili smo Partizan, zadovoljstvo je igrati pred 20.000 ljudi

P

Prvaci Evrope

pre preko 1 godinu

Hoćemo pobedu protiv Partizana u Štark Areni
9

987

pre preko 1 godinu

Partizan je pod pritiskom, Zvezda nije. Zvezda sledeće dve igra kod kuće, sa protivnicima koji se mogu lagano dobiti a Partizan sa Efesom sledeću, ako bi Zvezda danas pobedila, ima lepu šansu da udje u gornji dom tabele. Sve zavisi od Partizanov og šuta, ako ih krene biće teško, još te publika naloži onda i veš mašinu možeš ubaciti, ali i Zvezdina odbrana će biti veliki faktor, videćemo neka bolji pobedi, ja se nadam da je to Zvezda.
O

Oo7008

pre preko 1 godinu

Shvatite vec jednom da nijedna pobeda u EL nije laka,svako svakog moze da pobedi.
@

@7008

pre preko 1 godinu

Ipak je lakše igrati protiv Žalgirisa i Armanija za redom, nego protiv Barse i Reala.
Л

Лаик

pre preko 1 godinu

Нек победи бољи и кошарка. Да се спусти лопта и мржња коначно престане.
N

Nista neobicno

pre preko 1 godinu

Ovo domaci strani igraci je samo bjelosvetska fora. Uzmite ekipe na SP u Kataru pa razmislite. Ja sam za Srpsku super ligu bez EL i ABA. Pa sta Bog da.
P

PFC

pre preko 1 godinu

Partizan ima solidne igrače na pojedinim pozicijama, ne i svim. Apsolutno neizbalansirana ekipa. Domaći igrači, s izuzetkom Anđušića, su sve sami klinci koji stasavaju, uče i naravno da ne igraju mnogo. Zato trpi čitav roster, troši se ogromna energija i igra i rezultati osciliraju. U svakom slučaju, ovako se doprinosi budućnosti domaće košarke jer će neko od klinaca (Tristan, Balša, Trifunović, Smailagić) sigurno biti oslonac reprezentacije, a vrlo moguće da to bude i svaki od njih. Sve u svemu, samo genijalnost najboljeg evropskog trenera čini da ova ekipa izgleda za klasu bolja nego što bi bila kod nekog drugog pa bi i eventualni trijumf večeras bio proizvod te činjenice. Jer, šta imamo kod Čovića? Pored opštepoznate činjenice da koristi aktuelni trenutak i sve mehanizme odlučivanja i vlasti, da posebnu energiju troši na nipodoštavanje i uništavanje Partizana, on ima i izuzetnu, ogromnu finansijsku podršku. Trenutno ima miks skupih i iskusnih domaćih i stranih igrača sa isto takvim trenerom. Tu su jedan Nedović, pa Petrušev, osvajač repretentativne medalje i prvenstva Italije -Marković, pa osvajač NBA prstena i EL- Kuzmić, osvajač tri ABA lige - Mitrović, najbolji plej ABA uoči dolaska - Ivanović. Pa stranci : jedan Vildoza, pa Hasan Martin, Holand, Bentil, Adams je već našutiran je se nema vremena da se istrpi, pa povratnik Dženkins, pa Frejzer, Bič, Izundu, Valinskas, Zajc. Respektabilno, nema šta. Kao što je bilo i svih ovih godina unazad. Dva puta se i F4 dovodio u BGD, računajući da će se i igrati, a što je bila i normalna računica spram finansijskih ulaganja. Ali, ne ide to baš tako lako...oholost je čudo. I ovaj put je krenuo jako, ali opet previše energije troši na mržnju prema Partizanu pa se bojim da time samo radi u korist svoje štete.
G

Gost111111

pre preko 1 godinu

bez da se upustam u raspravu ali ovakav komentar nikako ne stoji...partizan ima igrace koji imaju finansijski jace ugovore od zvezdinih, i pojacanja koja je dovodio dovodio je nosioce igre mnogo mocnijih timo dok je zvezda dovela igrace koji su ili izasli iz povreda ili imali minimalnu minutazu. iako sam navijac zvezde meni je bilo iznenadjenje prosle godine pobeda u finalnoj seriji (propustea i provokacija je bilo sa obe strane), cak i iskustvo i broj titula trenera jedne i druge ekipe nije za poredjenje. a sto se tice same igre msm da je partiza sa daleko skromnijim rosterom igrao i bolju i lepsu kosarku dok je trener bio trinkijeri. veliko postovanje za obradovica ali msm da u partizanu sa ovakvim igracima nesto debelo ne stima, kao sto nije stimalo u zvezdi do dolaska ivanovica (mada se u zvezdinoj situaciji znalo sta ne stima, tj bilo je do neiskustva - neznanja trenera)
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Тежи противник нам је био Филиповски, него Обрадовић. И то он има најбољег стрелца Ф4 ЕЛ, најбољег скакача Ф4 ЕЛ, другог стрелца Шпаније, првог талента Израела, имао и првог стрелца Кине, ту су и центри из Реала и Макабија, од којих је један освојио ЕК, капитен Панатинаикоса, најбољи тројкаш у историји ЕЛ, репрезентативци Србије.
Z

Zvezdas!!!

pre preko 1 godinu

Srecno zvezdo
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Много се пише о домаћим играчима,ал ако се сада гледа и будућност,а да се нешто не промени,све их је мање.Ево моја Звезда негује домаће од анонимних играча направила је играче за ЕЛ од Добрића,Давидовца,Гудурића,Лазића,Митровића...али шта даље. У фудбалу имамо своју лигу,лоша је ал је имамо и кроз прелазне рокове бар у сваком другом нађе се играч да л из Напретка,Чуке,Радничког из Ниша итд а и баскету одакле довести српске играче? Из ФМП-а? Да л има тамо квалитетних домаћих играча? Штета је што рецимо нису убачени неки клинци пре годину две и сад придодати нови....из Борца? Да л има тамо играча за Звезду? Из Меге ,они ако избаце то је за НБА ,ево Петрушев је бинго за нас,јер није успео у Ефесу...Дакле из Меге,можда и може по који...у осталим клубовима српски играчи,јел има за Звезду? Па у Аба лиги мимо Звезде и Партизана,да л има 20 српских играча? Омладинска школа очигледно,ништа...видећемо Топић...ал мора још играча. Ни ми ни Партизан нисмо правили неке играче па сад да враћамо(не бих ни узимао њихове,никад)...Кога и да вратимо из Европе,јако мали број Калинић,Давидовац,Гудурић,Раданов,Ристић ( статистика топ,ал кад сам га видео у дресу Србије,моторика минус фаза,спор) ... Из НБА од наших,тешко...можда некад Боби... Све то утиче на репрезентацију...једино Мега да избаци опет неке таленте. Надам се вечерас,без инцидената а за то је било потребно или дати карте Делијама направити сектор и рећи колико сме да их дође,а не да буду раштркани по хали и шта ако крену да певају??? Или поделити,продати карте само гробарима нпр са пропусницама.Нек направе сектор за Делије,али како сад и да знају колико их је са картама и како тампон зона а хала распродата и сви имају своје седиште....нек направе део за Делије ,боље је нек се организатор снађе боље него да се размишља ,где су и ком делу измешани навијачи...баш аматерски, невероватно...Само без инцидената... Напред Звездо! И ако неко види како са домаћим играчима,можда неко види преспективу па нек се распише:))
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Немам ништа против странаца,али не би волео у Звезди ...8 страних и 4 домаћа ...Волео бих увек добре стране као Берон,Вилдоза,Бентил али да има више домаћих играча и због Репрезентације.
G

Gospodin Chaki

pre preko 1 godinu

Ova utakmica je za Zvezdu kao i svaka druga u EL. Ništa specijalno. Zvezda je dobila onu mnogo važniju utakmicu u Aba ligi koja može na kraju biti presudna. Ali je zato za legiju skupih stranaca kkp ova utakmica biti ili ne biti, na život ili smrt. Jer ako izgube doći će do tektonskih poremećaja i u klubu i na već podeljenim tribinama. Onda mogu slobodno da stave katanac i ćao nema više. Ali, tu je Bodiroga ako krene po zlu. Znamo to kao što znamo i njihov čitav scenario za večeras. Ali, zaboravljaju da će tu biti Delije koji će čuvati Zvezdi leđa i davati snagu igračima na terenu. Uz to će opet pokazati cirkuzantima i instagram simpatizerima preko puta kako se voli i bodri klub.
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Хиљаде срца за вас куца јер ти си Звездо шампион!
R

Reč je reč

pre preko 1 godinu

Mnogo bitniji derbi za partizane nego za nas i baš zbog toga treba u isti ući mirne glave.Mi ako izgubimo osim navijačkog prepucavanja ništa strašno a ako partizan izgubi oni su u kanalu.To bi im bio drugi izgubljeni derbi u deset dana i na sve to vezali su dosta poraza u zadnje vreme i siguran sam da bi to čak i kod njihovih najvernijih navijača izazvalo bes a to bi na igrače itekako ostavilo veliki uticaj i veliki pritisak pa je pitanje u kom pravcu bi otišao dalji tok sezone.Njima je ova utakmica biti ili ne biti.Ako puknu gotovi su.
C

Cinjenica

pre preko 1 godinu

Jedna utakmica koja ne donosi ni titulu ni f8, namerno su podigli atmosferu jer su oni favoriti na domacem terenu kada je igran prosle nedelje derbi nije ni 10% ovakve tenzije bile.Jer to je deo devalviranja zvezdine pobede.
@

@Cinjenica

pre preko 1 godinu

Da je ovo prvi medjusobni derbi u EL! I da je Zvezda domacin isto bi bilo.Samo pojedini to nikako da shvate.
D

Dr Laza

pre preko 1 godinu

@Cinjenica Jeste prvi ali nije toliko bitan, jer da ste imali respetabilan tim i osvojili nesto u prethodnih 10 godina mogao se desiti mnogo pre. Zato je nama kao i svaki drugi u EL