Komentari na vest

Zvezdin recept za pobedu u Vitoriji: Da svedemo Baskoniju na što manji broj šuteva i sprečimo da se rastrči

R

Recept Fmp

pre preko 1 godinu

Je 30 mil budzeta i 3 petorke preskupih milionera !
M

Ma samo

pre preko 1 godinu

Da izgubimo sa manje od 7 poena i dovoljno je. Bitno da je partizan ispod nas! Amin.
D

Delija istok

pre preko 1 godinu

Ako Dobric ne zaigra kako treba sa Adamsom koji je pod znakom pitanja mi nema sta da trazimo danas. Ne može da se pobedi sa procentom suta za 3 ispod 25%. Ivanovic i Holand isto moraju mnogo bolje. Mnogo očekujem od Petruseva.
G

Gostik

pre preko 1 godinu

koliko ocajno sastavljen tim ja ne verujem da nemamo ni pleja ni sutera sve se svodi na kvalitet bentila
J

Jtd

pre preko 1 godinu

Ne dao bog da kojim slucajem pomislite da budete brzi od njih, pogodite trojku vise, ni slacajno. Samo vi njih usporite i gledajte da ne primite gol. Ne menjajte nista po cenu zivota, cela liga ce da igra brzu kosarku ali ne, zvezda a i part ne. Zato i jeste tu gde ste, pa dok ne shvatite, ako shvatite
D

Dokle vise...

pre preko 1 godinu

Zasto niko iz uprave KKCZ ne izadje javno i ne objasni koja je vise poenta drzanja u klubu dvojice rekreativaca i penzionera od po 50.god Kuzmica i Markovica kojima su karijere zavrsene jos pre 3-4 godine,sta oni imaju vise da traze u klubu kad su vise totalno beskorisni i nista ne doprinose prvom timu,klub trosi novac na njihove plate a oni niti vise igraju u opste niti se na njih vise racuna pogotovo sad nakon dolaska Raduljice i Vildoze! Moramo se otarasiti rekreativaca i bivsih kosarkasa iz prvog tima jer ih placamo a nikakve koristi od njih nemamo a na sve to jos zauzimaju 2 mesta na koja bi smo mogli dovesti 10 puta bolje i mladje igrace i pojacanja,samo STETU imamo od drzanja Kuzmica i Markovica i dalje u klubu a nikakve koristi!
P

Prvaci Evrope

pre preko 1 godinu

Hoćemo pobedu protiv Baskonije u sredu u Spaniji
S

Stomak

pre preko 1 godinu

Za Nedovića se pričalo da postoji mogućnost da zaigra u kasnijim fazama EP, na koje se nažalost nismo plasirali. EP je završeno pre mesec dana, a on i dalje ne igra. Meni tu ništa nije jasno.
s

svedok

pre preko 1 godinu

Za Nedu je najbitnije da kada se vrati bude fit i da formu uzdiže do završnice ABA lige kada je najpotrebniji klubu. Dolaskom Vildoze mislim da Adams nema mesta u timu. Malog Topa treba forsirati da igra ABA utakmice. Dosta je Zvezda dovodila plejeve za takmičenje. Dečko će biti bomba. Karakter pobednika iz njegove generacije ima i Vugdragović.
G

Gost1717

pre preko 1 godinu

On je sklon povredama..pogotovo kad je kod nas..u Pao igrao solidnu sezonu! A jeste navodno otisao u Berlin da igra zavrsnicu, a nema ga dva meseca posle...a i Holand me razocarava, palio se letos u Portoriku, sad ga nema nigde. Mora i Dobric vise, dosta je tavorio..vreme da prokljuca
P

Pera genije

pre preko 1 godinu

Svedok, da li Topić a pogotovo Vugdragović imaju karakter pobednika tek treba da pokažu. Podsetiću te da je taj Vugdragović u finalu juniorskog kv. turnira EL protiv Asvela posle 4trojke u prvoj četvrtini posle pogađao samo tribine iza koševa i uz to se tovario faulovima i bio jedan od glavnih krivaca za Zvezdine neuspehe ne samo u tom finalu već i u čitavoj prošloj sezoni gde ništa nisu osvojili. Da su talentovan, jesu ali još moraju debelo da se dokazuju u svakom smislu.
S

Statler

pre preko 1 godinu

Za promenu probajte da pogodite nešto i smanjite broj izgubljenih lopti. Ne možete da pogodite otvorene šuteve, tako se ne pobeđuje u EL.
d

dddd

pre preko 1 godinu

Ajmo po brejk momci mislim da preko centara mozemo da ih srusimo tanki su dole.