Komentari na vest

Zvezdina muka – A licenca: Ispada nam Borac bitniji od Reala?! Preplaćujemo igrače, jer ne kupujemo pre jula

L

Ludilo mozga

pre 12 meseci

Kao niste znali ovih 10ak godina da cete igrati EL? Bajke za decu su na drugom spratu
P

Prodje Decenija....

pre 12 meseci

IMA JEDAN KLUB SA 40.MIL BUDZETOM KOJI TITULE I EL VIDEO NIJE PREKO PUNE DECENIJE,STA MISLITE KOJI?
z

zevs123

pre 12 meseci

Ako je nas 40, vas je 80
Z

Zoran85

pre 12 meseci

I dodjemo prve sezone i zamalo F4. Slepci. ;)
o

odvratni

pre 12 meseci

karirani sakoi....
D

Durentula

pre 12 meseci

Da je bar dogurati do 9 mesta sledece sezone i dobro, mic po mic
z

zevs122

pre 12 meseci

Pogledate ovog sminkera i sve vam je jasno...
f

free vili

pre 12 meseci

a vamo ribe ga jure ...e moj vildoza samo su pare njima bitne
p

pljunuti

pre 12 meseci

evo kako izgleda vildoza kad se probudi ujutro,bez sredjivanja kose
p

pace

pre 12 meseci

ako oba kluba budu igrali el nema sanse da igraju u areni i jedni i drugi ako su oba kluba domacini u istom kolu gostijuca ekipa ne moze da trenira 24 sata pre utakmice i to je problem
I

Ivke88

pre 12 meseci

Au al' nista ne znas.. Pa EL gleda to kad pravi raspored.. Kada jedni budu domaćini, drugi su gosti..
m

micura

pre 12 meseci

alo rodjače , pa 30 migranata za 3 sezone i ti imas problem.....pa koliko bi bilo da nemas problem 130 ........kampaco , vildosa , martin, bentil, holand , wajt,cirbes,holins,wolters,noko,volden,hol,lojd,braun,gist, panter ,lukas ,odzo , perperoglu, bic , izundu ,frejzer , valinskas , dzenkins, jons, nevils ,hends ,rit, ulobay.....mars bre
M

Micura mora

pre 12 meseci

Da vežba pravopis, pa onda da komentariše! Ponosan na ZVEZDU!!!!!
n

ne ne veruuujjj

pre 12 meseci

kampaco,vildoza, nedovic,petrusev, raduljica,markovic, bentil..." mi nemamo velik budzet" ...hahahahhaha daj ubedi nas molim te ko sto ste ubedili neke da je to njihov klub
X

X

pre 12 meseci

Jel ovo Vildozin brat ot tetka Rosalinde?
N

NBGD

pre 12 meseci

Pazite ovako momci, nije vazno ko navija za koga, svima sve najbolje, ali molim vas, da li je ovo prenk i neki NEWSNET ili NADREALNA TV , ili je ovo stvarno sportski direktor koji selektira tim i komunicira sa menadzerima? Rakocevic koji je 3 puta najbolji strelac EL, i to igrajuci sa Obertom, Skolom, Kalderonom, Nocijonijem i sl. nije na ovom mestu?
S

Slovenac

pre 12 meseci

Nije. U Zvezdi se za sve pita jedan covek, ostali sluze kao marionete. On dovodi igrace, postavlja trenere, dogovara plate, raskida ugovore... A pritom uopste nije zaposlen u tom klubu?! Ovaj smesni za koga niko izvan njegove kancelarije nije cuo je bitan koliko i Mijailovic u FK, Dzajic u FSS, Duljaj u Partizanu ili jos slikovitije kao Medvedev u Rusiji.
o

ojo

pre 12 meseci

Ovi Kamerunci su oduvijek skupljali tuđi otpad

Kalčopolista®

pre 12 meseci

@hahahaha sta tebi nije jasno? Savic 3 puta bio prvak EL, Prvak sveta sa reprezentacijom, 3 puta prvak Evrope sa reprezentacijom e to je direktor Partizana! A ko je ovaj? Koji on to ima uspeh osim sto je setao na paradi u zvezdinoj majici “ponos grada”?
i

ima smisla

pre 12 meseci

aaaa zato je vildoza placen toliko, on radi ko sekretar i basketas u isto vreme
e

ekspertgost

pre 12 meseci

Ko ce da vrati pare bacene za Raduljicu?
X

X

pre 12 meseci

Eps

Pakal

pre 12 meseci

Ostavka bre dečko, i tvoja i svih zaduženih za pojačanja. Niste za taj posao. Trebaju nam ozbiljniji ljudi na tim mestima.
t

torbicis

pre 12 meseci

Kaze lik "igramo Evroligu 10 godina i mislim da je Beograd pokazao ove godine da zaslužuje dva mesta u Evroligi" pa zasto je to Beograd pokazao bas ove godine???Zbog Partizana,hvala Bogu da ste priznali makar na ovaj način!!!
Z

Zamenjivanje teza

pre 12 meseci

Bas naprotiv, to nije trebao da kaze jer je iskljucivo ZVEZDA osvajanjem trofeja tih 10 godina zasluzila da igra, drugoj ekipi je sve poklonjeno, od trenera, preko igraca do licence
Л

Ложач

pre 12 meseci

Е ово је срамота Звезде, уместо да на овој позицији буде неки Игор Ракочевић, ми имамо овог несретника што је кошаркашку лопту први пут видео у тридесетпрвој години живота, када су га клинци из краја напицали са њом у главу!
1

11223344

pre 12 meseci

Po informacijama koje imam, a imam mnogo prijatelja u svetu kosarke jer sam je i sam igrao. Oba tima ce igrati EL, nema nikakvih licenci, to je samo za sledecu sezonu. Koliko znam, Panter se dogovorio sa Zelenima, kao i Vildoza. Kampaco NIJE dogovorio Real, ali ako oni odustanu od novca koje im duguje, on bi se vrlo rado vratio tamo, Argentinci = Endesa Liga. Zvezda ce pustiti Ivanovica, Kuzmica, Raduljicu, Holdena. Jedna od dvojca Martin-Bentil verovatno ide. Polonara i Dejvis su dogovoreni 90%. Nemam mnogo info oko dolaska u Partizan, ali kostur ostaje, pitanje je oko Pantera i Ledeja. Koliko znam Lesor nema nameru da ide, kao ni Exum.
Ј

Јосиф

pre 12 meseci

Аууу, човече! Штаје теби?
a

all grobar

pre 12 meseci

Kaжe: "задњих 10 и не знам колико година играмо ЕЛ и напредовали смо као клуб". Слажем се, прошле сте били 13, ове 10, велики је то помак за рекреативно играње ЕЛ. Што се претплата тиче, то није проблем. Ваш највећи навијач вам је дао отворен буџет у децембру и убеђен сам и за следећу сезону. Тако да ће те моћи променити и по 11 страних играча у сезони као пре пар година. Нисте ви само претплатили играче који су оставили траг у клубу, било је ту и лепо плаћених пензионера на челу са Гистом и Софоом, а било је и лепо плаћених раскида уговора, Адамс, Колон, а тек онај из Локомотиве што сем мишића везе с кошарком није имао.
k

ko nam kaze..

pre 12 meseci

kaze navijac kluba koji nije od 2012 nista nije uradio vredno pomena u evropskoj kosarci, zvezda nije mogla vise jer upravo nije imala budzet , a vi ste odma doveli najbolje iz evrolige, u prevodu imali ste otvoren budzet licemercine jedne
a

ajde ne laprdaj

pre 12 meseci

pa sto niste osvojili evrokup nego ste igrali rekreativno evrokup, reci mi molim te...
з

зна се...

pre 12 meseci

...ко игра рекреативно, онај који је 3 пута био последњи у ЕЛ, чак и последњи у ЕК. Онај ко је довео играче са Ф4 ЕЛ да играју Ф16 ЕК.
1

149

pre 12 meseci

Kakav outfit
G

Gost87

pre 12 meseci

Bitno da si kuma doveo da prima platu za ništa. Ajde bar da maše peškirima.
m

mikac678

pre 12 meseci

"Pretplaćujemo igrače" a od kuma 400k ugovor može, može
m

metalika moj dobar

pre 12 meseci

" mi nemamo velik budzet a moramo da pretplacujemo igrace " !! pa kako ih preplacujes prijatelju ako nemas veliki budzet ??
a

a što nije

pre 12 meseci

objasnio slučaj Raduljice kad već priča o preplaćenim igračima??

Kalčopolista®

pre 12 meseci

Uporedite ovu pojavu i gospodina Savica i dobicete odgovor ko je ko i sta je sta u srpskoj kosarci! I posle se pitaju zasto je Partizan INSTITUCIJA!!!
H

Hahahhahahahahahha...

pre 12 meseci

"Gospodina Savića" .... Hahahahahahhahaha.... Ti si sve rekao "pojavo"!
у

уопште...

pre 12 meseci

...се не питамо зашто сте институција, јер сте заправо самозвана институција. То је као кад се Бора Дрљача обуче у Бетмена.
Č

Čekaj

pre 12 meseci

Pa pretplacujes kad imas 16 igraca u rotaciji od kojih 4 i ne igraju.
0

032

pre 12 meseci

Lik ne zna nista.Da nije borca ne bi bilo ni partizana i sad i kroz istoriju.Znas li odakle ti je trener pomocni trener kondicioni trener ?
Б

Блок

pre 12 meseci

Ниси разумео контекст.
u

uzumymw

pre 12 meseci

Naveo je Borac kao primer
A

Ab

pre 12 meseci

Neće Arena biti puna ako ne ostane Kampaco, a na njegovo mjesto dođu neki Lengston Hol ili Jejlen Adama... To je žalosno al to je tako... Jednostavno smo razmaženi kao navijači... I mi i grobari... Bilo je djelova sezone u EL kada su slabo igrali i kada se sumnjalo i u samog Obradovića a posjeta u Areni je bila prepolovljena... Ako odu i Kampaco i Vildoza (a sve govori da hoće) malo je igrača u EL koji mogu to nadomjestiti... Ova sezona i Zvezde i Partizana je pokazala da bez vrhunskih stranaca nema ozbiljnih rezultata... A ova priča oko igranja EL ne pije vodu... Stranci u EL (a većinom su ameri) igraju samo za pare i igrali bi FIBA LŠ ako im se plati... Panter i Ledej su primjer...
B

Bnm

pre 12 meseci

SINOVAC NEMOJ MNOGO DA UZIMAS NASE U USTA. BILI STE U TOJ ARENI PA STE POBEGLI IZ NJE JER VAS GLEDALO 6-7 HILJADA LJUDI. NIJE PROBLEM NI ZA JEDNE POSETA A DA JE VEZANA ZA VELIKE I DOBRE IGRACE. SVE DA IZMENJAMO I POCNEMO SA NOVIM TIMOVIMA KAD KRENE EL, AKO POVEZES 3-4 TRIJUMFA I BUDES PRI VRHU TABELE BICE I PUNE ARENE. REZULTAT JE BITAN, TO PRIVLACI LJUDE. E SAD AKO ODU OVI TREBA DOVESTI SPOSOBNE DA OSTVARUJU POBEDE...
@

@BMM

pre 12 meseci

Sinovac ti si zaboravio da vas je u poslednjoj dulovoj sezoni u pioniru bilo 1142 protiv asvela u cipiripi kupu!
Б

Блок

pre 12 meseci

Арена само ако се у старту направи јак тим. Систем такмичења је такав да већ мало 10-12 кола ,можеш да испсднеш из трке за 8 ,па је и публике све мање,а и много је утакмица.
y

yorker

pre 12 meseci

Zvezda mora sledece sezone da ima jak tim, sa jakim strancima i godisnje karte ce se same prodavati kao i ulaznice, kada ljude vide dobar tim uvek ce dolaziti da gledaju pobednike
R

Reci mi

pre 12 meseci

Posto spinujete cele sezone oko Partizanovih sezonskih i budzeta, otkud sad ova prica???
y

yo.dorro

pre 12 meseci

Druze, jaci stranci nikad nisu dosli skorije: Adams, Bentil, Martin, Holand, Vildosa, pa na sve to i Kampaco. Pored njih, bomba igraci Petrusev, Raduljica i Nedovic. Dakle, 9 mnogo jakih igraca... A konkurencija za skupe, proverene EL igrace u prethodnih nekoliko godina koji su igrali kod vas nije mala: Skorcijanitis, Perperoglu, Lukas Kalina, Lojd, KC Rivers, Panter, Miler, Volters, Kinzi,Rocesti, L.Braun, Holins...
p

ponovo lupetate

pre 12 meseci

nabrajas tu igrace zvezde a jedino gist imao 500.000 evra plate i to je max koje smo placali
h

holand...

pre 12 meseci

...jak stranac 😂😂😂, sta sve covek procita ovde... A tek Sofo, bukvalno kao da Partizan dovede Drobnjaka sad na leto. Uozbiljite se malo, smesni ste.
@

@yo.dorro

pre 12 meseci

...vildoza i kampaco dosli na vreme?ako ne znas sta znaci na vreme, to je da prodje pripreme sa ekipom. raduljica i ne znam koje jos bombe si naveo, ne znam sta da kazem...svi ti igraci su postali provereni evroligaski igraci ili posle zvezde ili su dosli kao penzioneri da odrade poslednju sezonu...u zvezdi su odigrali uglavnom prvu evroligasku sezonu, ili eventualno drugu ako im je prva bila katastrofalna a to je uvek macka u dzaku...
@

@ssss

pre 12 meseci

Druže Zvezda je 2019. imala timčinu kakvu niko na ovim prostorima skoro neće imati pa se karte nisu same prodavale.Tada ste u rosteru imali Berona,Brauna,Pantera,Gista,Perperoglua,Oda,Štimaru,Dženkinsa,Dobrića,Davidovca…..Pogledaj samo koji su tu stranci bili.U ovom momentu niko u Evropi nema takvu bekovsku liniju.Niko je ni tada nije imao pa ništa niste uradili u Evropi,a niste imali ni neku posećenost.To je više stvar kulture.Kao što će Zvezda u fudbalu uvek imati posećenije utakmice tako će i Partizan u košarci imati uvek više publike.
o

ok

pre 12 meseci

O cemu razglabate. Zvezda ove sezone ima i trenera i tim. Za deset gidina el nije ukupno imala para kao insrant parizai ove sezone. To sto vi pisete vase teorije je smejurija. Klub se kao stalni ucesnik el godinama bori za stalnu licencu. Ne moze klub koji je kupio takmicenje u jednoj sezoni da se ponasa kao kakav nadklub prema njoj. Po cemu parizai zasluzuje el. Na terenu je nije izborio a i nece. Momak je rekao istinu. Osovina tima domaci igraci. Pokusao je to prosle sezone Zoc malo ste zaboravni vrbujuci pola reprezentacije i svi ga odbili. Njegov pristup da igraju stranci a domaci vezbaju aplauz ne moze vise ni u Turskoj. Unistio prosle Zagorca i Dangubica ove Avramovica i Andjusica. Igraci nisu budale. Zato vi nemate bazu domacih a necete je ni imati jer oni kroz Zvezdu postaju ime na trzistu. S obzirom da ste i ove sezone dzabe krecili po svemu sudeci sledi bezanija. Oprobano kod vas.
M

MM11

pre 12 meseci

Ovaj pokušava da kopira Savica! Zvezda u Areni, pa ni ranije niste mogli da je napunite! Smesni ste!
@

@mm11

pre 12 meseci

...kako moze da ga kopira ako smo ranije igrali??? normalno da ce navijaci da navale kada nisu gledali 10 godina, a ni u fudbalu se nisu proslavili. a kada u sezoni imas i LS ili LE i evroligu i tako godinama, za nekoga sa prosecnim primanjima to nije mala stavka, posebno za nekoga iz unutrasnjosti, ko i za svaki dolazak treba da izdvoji vise nego za karte. da bi se pisalo kako punite arenu, vi ste se odrekli fudbala i sada vam cudno sto se borite za peto mesto...
@

@MM11

pre 12 meseci

Poslednja dulova sezona, cipiripi kup, partizan-asvel, 1142 navijača...
a

ako su ruze, procvetace...

pre 12 meseci

insiderske formacija: Partizan kupuje u Barsi na rasprodaji, a nije Kalinic (koji je u ovom momentu daleko od Zvezde, blizi je ostanku u Barsi, zavisi od ostanka Jaskevicijusa) Jedan igrac Partizana ide u Real, a nije Panter, svi ce se iznenaditi. Suska se i o trampi Partizana sa Makabijem, mada ja iskreno ne verujem u trejdove u Evropi, ali ne svakako dosta interesantna opcija.
n

noleeeeeeeeeee

pre 12 meseci

preplacujemo igrace a doveo kuma raduljicu za 400.000e godisnje
m

metalika moj dobar

pre 12 meseci

raduljica najveci grobar ikad ..uzeo im silne pare a ima dva tusiranja sa ekipom

619_miliona

pre 12 meseci

Drzavni vrh ogroman novac upumpava u svoje crveno bele i crno bele ljubimce, da nemaju tu pomoc od drzave jos od 1945. davno bi se blizanci ugasili zbog dugova!
@

@619 miliona

pre 12 meseci

...da im se ne isplati, sigurno ne bi upumpavali...veruj mi da fk zvezda moze da posluje mnogo bolje bez drzave, nego sa njom i da izdrzava i kk bez problema...niko ne daje pare bez neke racunice...a i sto vise ode u sport, manje ce u namestene tendere i ostale stvari...
0

015

pre 12 meseci

pa mora drzava da daje novac kad su drzavni klubovi, da postoji zakon da mogu da se privatizuju vrlo brzo bi ih nekk uzeo,ali drzavi odgovara da jer i ista ona uzima dosta novca i od jednih i os drugih..
G

Grd

pre 12 meseci

@015 Ne bih bas rekao da drxavi odgovara i da drzava uzima novac, vec da pojedinci koji je vode upumpavaju novac iz budzeta a vade cist profit za sebe a ne za drzavu, sto i jeste srz problema.
G

Goxy...

pre 12 meseci

Zvezda ako ne bude igrala evroligu u slucaju ne osvajanja aba to ce biti velika sramota za navijace zvezde koji cute na sve....a zna se ko je kupio wild card partizanu prosle sezone
C

CZV.

pre 12 meseci

Zvezda osvaja Aba ligu
Д

Дадо Нк

pre 12 meseci

Пошто видим да не познајеш много ствари и ниси информисан превише.Цз је такође добила позивницу Партизан није платио 500.000 своју јер сваки клуб од Ел самим учешћем добија 500.000,тако да је само пребио те паре са ЕЛ и није добио за учешће те паре.За шта да се ви буните,шта сте то урадили да би заслужили било шта,избламирали сте се ове год против Албе,Панате,Жалгириса,Бајерна својим незнањем и нисте ушли у топ 8 које вам се цртало.Сад су вам други криви,не бламирај се!
@

@dado nk

pre 12 meseci

...zvezda se nigde nije izblamirala kao partizan protiv albe i olimijakosa, gde su bili ponizeni vec posle prve cetvrtine...a sta je uradila? uzela trofej, jos jedan vama ispred nosa...
S

Skeptik

pre 12 meseci

Bojim se d ce na kraju samo pobednik ABA lige ici u evroligu...
Д

Дадо Нк

pre 12 meseci

Домаћи играчи који осјећају клуб ..хахахахаха А више га Кампацо осјећа него сви домаћи играчи част изузецима! Хахахахахха...На срећу довели Кампаца и Вилдосу...хахјахахаајај Превише Човића и Вучка слушаш. Имамо очи,уши и здрав разум!
B

Bsk

pre 12 meseci

Druze i jedni i drugi su rezimski klubovi, bili i bice. Ta prica o novcu, budzetu i optuzivanju druge strane kako su miljenici vlasti je za one sa IQ manjim od 80. Odrasti i pokusaj da shvatis nesto sto i deca vide i razumeju. Tako stvari funkcionisu od 1945. Pozdrav.
l

licenca

pre 12 meseci

Neka vam predsednik kupi licencu kao partizanu prošle godine. A da, on je u zavadi sa Čovićem što neće da prepusti vođstvo zvezde svom bratu.
m

mile led

pre 12 meseci

Nema teoretske šanse da zvezda dobije licencu jer to bi definitivno bilo najveće poniženje za ovo takmičenje
B

Bane 2

pre 12 meseci

Чим угреје, Леденом није добро
g

gonpi

pre 12 meseci

Bramo momci! Napred Srbijo sa dva predstavnika, najjaci smo! Volim Partizan!
m

m@jstor

pre 12 meseci

Cime ste zasluzili A licencu, prica ti nema smisla. Zna se ko je institucija u kosarci, samo pogledaj ko su vama legende, a ko nama.
H

Hahaha...

pre 12 meseci

Naše legende??? Pa Stojaković, Radmanović, Rakočević...itd... Što bolji su Djordjević, Grbović i kompanija??? Teško!!! Ja blizu 40 godina pratim košarku! A takvi kao ti što prate od prošle godine, bolje da ćute!
o

ovaj...

pre 12 meseci

...lik, realno smesan, skoluje Obradovica, Savica i Ostoju. Nama Covic ni ne treba, ovakvi su institucija za fajnalforovce.
B

Berlin F4

pre 12 meseci

Zvezda osvaja Evroligu 2024 godine ! Vreme je.
m

mile led

pre 12 meseci

Pa vi rekoše da se ne palite na top 8 hahahaha
N

News

pre 12 meseci

Vecinu stranaca ne interesuje gde ce igrati ako dobiju novac koji zele.
D

Djape45

pre 12 meseci

Istina ali za iste pare on može da igra samo domaće prvenstvo negde, a negde i domaće prvenstvo i evroligu i onda bi radije da igra u el.