Danilo Anđušić (© Star Sport)
Danilo Anđušić (© Star Sport)

Anđušić: Spreman sam da uskočim u Panterove cipele

Vreme čitanja: 2min | pon. 01.05.23. | 14:38

Iskusni bek je spreman da kroči na teren protiv Reala (utorak, 20.45) u ključnom meču za odlazak na Fajnal for u Kaunasu

Poslednji put kada je Danilo Anđušić kročio na parket bio je 14. april na duelu protiv Panatinaikosa. Odigrao je četiri minuta, pre toga nije igrao dve utakmice, pa je u 32. kolu igrao sedam minuta protiv Reala, a manje od pet protiv Virtusa. U pomenutom periodu je retko izlazio i pred medije, ali danas je on bio taj koji je razgovarao sa novinarima pred istorijski meč sa Realom u utorak, bila je to naznaka da bi prekaljeni šuter baš protiv Madriđana mogao da dobije minute.

To se i očekuje od iskusnog košarkaša koji je i zamenik kapitena u odsustvu Kevina Pantera. A baš takva situacija će biti sutra, Kevina Pantera neće biti na parketu zbog suspenzije.

Izabrane vesti

"Spreman sam da popunim cipele Kevina Pantera, da nisam, ne bih bio ovde", rekao je Anđušić i dodao da ga "svi živi zovu za karte" i da bi sigurno i 50.000 navijača bilo na tribinama.

Pored Pantera, neće biti ni Matijasa Lesora.

"Biće teško bez Pantera i Lesora, oni nas vuku i daju to što daju tokom cele sezone. Ne smemo o tome da razmišljamo".

Partizan Mozzart Bet je odigrao dva istorijska meča u Madridu. Prvo su savladali Real trojkom u poslednjoj sekundi, a onda dominacija koja je prekinuta tučom.

"Imamo prednost od 2:0 i to je lepa prilika za nas, ali ne sme da nas to opusti. Moramo da podsetimo majndset kao da smo u minusu i to će nam pomoći da dođemo do pobede. Očekuje nas sigurno težak meč jer imaju 18 vrhunskih igrača. Neće biti lako i neće doći sa belom zastavicom u Beogradu, nego hoće da vrate meč u Madrid", rekao je Danilo Anđušić.

Sjajne dve utakmice u Madridu odigrao je i Jam Madar.

"Svaka utakmica je važna, znamo da je ovo važno za nas. Hoćemo da uradimo dobar posao protiv Real Madrida. Neki od nas će morati da iskorače u odsustvu Pantera i Lesora. Znamo da će biti teška utakmica, pokušaće da dođu do pobede. Svi znaju šta znači sledeći meč za navijače Partizana i pokušaćemo sve najbolje da dobijemo utakmicu", rekao je Jam Madar pred meč sa Realom.



tagovi

Danilo AnđušićKevin PanterKK PartizanKK Real Madrid

Obaveštavaj me

KK Partizan
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara