Bogdan otkrio: Jokić nam šalje poruke posle svake utakmice

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.09.23. | 15:49

„Svakog poštujemo, svako nam je potreban, a ovo je najbolja grupa igrača sa kojom sam ikada radio“, dodao kapiten Srbije

Pitaju se mnogi poslednjih dana da li Nikola Jokić prati šta radi košarkaška reprezentacija Srbije na Mundobasketu, a odgovor je stigao iz Manile.

Kapiten Orlova Bogdan Bogdanović je u intervjuu za Jurohups otkrio da je tim i dalje u kontaktu sa Jokićem. Na pitanje da prokomentariše to što prva zvezda NBA lige nije u srpskom timu na Mundobasketu, Bogdanović je kratko odgovorio:

Izabrane vesti

Nikola Jokić nam šalje poruke posle svake utakmice“.

Imala je reprezentacija Srbije dosta problema dok se nije kvalifikovala za Svetsko prvenstvo, a onda ni na njega nije stigla u najjačem sastavu.

To je otvorilo priliku za neke druge momke. Niko ne treba da dolazi na takmičenje umoran. Ako možeš – možeš. Ako ne – ne možeš. To je pošteno i profesionalno. Poštujemo svakog i ko je došao i ko nije. Mi smo i dalje prijatelji, volimo sve i svi su nam potrebni. Srećan sam kako je svako ovde odgovorio zadacima, momci su videli kao priliku, a ne kao pritisak. Imate samo nekoliko šansi da zaigrate na Svetskom prvenstvu, a ovo je najbolja grupa igrača sa kojom sam ikada radio“.

A i selektor reprezentacije Srbije Svetislav Pešić je rekao danas nakon trijumfa nad Kanadom da je Jokić i dalje deo ovog tima.

Bogdanović je danas oborio i rekord svetskih prvenstava po broju postigutih trojki. On je na 24 uzastopne utakmice na Mundobasketu pogodio makar jednom za tri poena.

„Košarka se promenila, mnogo više se šutira za tri poena, igra se brže, uticala je na to delom i moja radna etika. Nisam dolazio na šampionate sa idejom u glavi da jurim taj rekord, ali srećan sam što sam ga oborio“, priznao je Bogdanović.



tagovi

Mundobasket 2023Bogdan BogdanovićNikola Jokić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara