Duško Ivanović (© Star Sport)
Duško Ivanović (© Star Sport)

Duško Ivanović: Navijači napravili iskorak, sami su izbacili onog koji je ubacivao predmete

Vreme čitanja: 2min | uto. 20.06.23. | 21:59

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović analizirao je četvrti meč finala ABA lige, a dotakao se i navijača

Posle četiri odigrana meča u finalu ABA lige, nerešen je ishod 2:2. I Partizan Mozzart Bet i Crvena zvezda su pobedili dva meča pred svojim navijačima. Sada sledi meč sezone, majstorica u Areni pred navijačima kluba iz Humske u četvrtak.

Izabrane vesti

"Još jedna utakmica. Posle toliko čekanja, ova finalna serija opravdava očekivanja jer su dve izuzetno jake ekipe. Iskoristili su dve, mi ove dve, sad ide peta. Videćemo kako ćemo igrati, ali ovi igrači moraju da veruju u svoje spossobnosti", rekao je Duško Ivanović na konferenciji za medije.

Nastavio je sa analizom meča u kojem je u većem delu susreta crveno-beli tim imao ubedljivu prednost.

"Bila je čvrsta, teška utakmica. Oseća se i nedostatak svežine kod nekih igrača, preciznost je lošija. Odbrane su bile dobre. Domaći teren smo iskoristili i jedni i drugi, sad u petoj mi idemo da dobijemo. Moramo da verujemo. Biće teško, ali pre svega u šta ova ekipa veruje to je u svoj potencijal".

Verovatno i najbitniji koš ubacio je Stefan Lazarević u momentu kada je Partizan ozbiljno pripretio.

"Koš Stefana Lazarevića je bio bitan, možda odlučujući. Svi momci su trenirali izvanredno, a na meni je da odlučim ko će da igra. Svi koji uđu, ja verujem da će da pomognu ekipi. Hoćemo da se koncentrišemo na meč, nadam se da će biti dovoljan jedan dan da se pripremimo. Verovatno će individualni kvalitet jednog igrača da odluči".

Malo je vremena do finalne pete utakmice.

"Velike, prave ekipe publika može samo da motiviše. A ja se nadam da smo mi prava ekipa".

Upitan je i Duško Ivanović o atmosferi i uvredama.

"Mi apelujemo pre svakog meča da publika nikoga ne vređa. To je teško napraviti. Ali naši navijači su pokazali ogroman korak napred, pokazali su čoveka koji je bacio upaljač i publika ga je sama izbacila. To je prvi, veliki korak", zaključio je trener Zvezde.


tagovi

Duško IvanovićKK Crvena zvezdaKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara