Nemanja Nedović
Nemanja Nedović

Nedović: Uvek neka drama, treba da se zabrinemo zbog toga

Vreme čitanja: 2min | čet. 09.02.23. | 23:47

"Ne znamo normalno da pobedimo", priznaje bek Crvene zvezde posle neočekivano neizvesne završnice u Tel Avivu

Uspela je Crvena zvezda da ostvari cilj i s pobedom se vrati iz Tel Aviva, ali posle odlične druge četvrtine (26:16), pa dobijene i treće (25:21) za ukupnih 69:55 uoči poslednje deonice delovalo je da će gosti rutinski privesti meč kraju. Ipak, trgli su se Izraelci i uspeli da dođu do drame. Prišli su na samo poen zaostatka u nekoliko navrata, međutim, hladnokrvni Luka Vildoza je zadržao koncentraciju u odsutnim momentima i precizno gađao sa linije slobodnih bacanja za pobedu 89:86.

Uspeo je Argentinac da utiša bučne tribine i preuzme ulogu timskog lidera od Nemanje Nedovića koji je briljirao većim delom utakmice, sakupivši 28 poena. Posle meča, iskusni bek iskreno je govorio o problemu s kojim se Zvezdini košarkaši ne susreću prvi put ove sezone.

Izabrane vesti

“Ne znamo normalno da pobedimo utakmicu, uvek imamo neku dramu i zbog toga treba da se zabrinemo. Ja sam mnogo bolji šuter od tih 23 odsto za tri koje imam i nadam se da ću sada uhvatiti ritam. Sada hvatamo voz za Top 8“, rekao je Nedović posle meča u kom je značajno poboljšao procenat šuta za tri (6/9).

Trener Duško Ivanović je, takođe, skrenuo pažnju na pad ritma svog tima u finišu.

"Igrali smo veoma dobro 35 minuta, ali ponovo tih poslednjih pet minuta... Kao i u nekim ranijim utakmicama, imali smo problem u napadu. Ali naša odbrana je bila veoma dobra", istakao je trener crveno-belih.

Crvena zvezda je ovom pobedom ostala u trci za plej-of. Naredi rival joj je Alba, potom sledi gostovanje u Minhenu za koje će Ivanović konačno, kada je reč o evroligaškim utakmicama, moći da računa i na Fakunda Kampaca.



tagovi

Nemanja NedovićKK Crvena zvezdaEvroliga

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara