Nejpir odgovorio Mesini: Prestani da lažeš!

Vreme čitanja: 2min | sub. 11.11.23. | 13:49

"Nosim se sa svojim poteškoćama kao igrač, srećan sam u Crvenoj zvezdi i biću bolji"...

Plejmejker Crvene zvezde - Šabaz Nejpir, reagovao je na izjavu trenera Olimpije Etorea Mesine, koji je za italijanske medije pričao kako Amerikanac ima želju da se vrati u Milano.

Iskusni strateg je tom prilikom pohvalio Nejpira, kazao koliki je uticaj imao prošle godine na ekipu i preokret sezone, to jest na osvajanje titule šampiona Italije, ali je isto tako podvukao kako ovaj nije pristao na tri puta veću platu, te se odlučio da prihvati ponudu Crvene zvezde i dođe u Beograd.

Izabrane vesti

"U redu, razumem. Tvoj tim nije počeo sezonu kako bi ti hteo, a nisam ni ja, ali prestani da koristiš mene kao razlog. Nosim se sa svojim poteškoćama kao igrač, srećan sam u Crvenoj zvezdi i biću bolji. Dve izjave o igraču koji više nije deo tima… Prestani sa tim već jednom. Prestani da lažeš svoje navijače kako bi rešio probleme", napisao je Nejpir na svom Instagramn profilu.

Iskusni Amerikanac stigao je letos u Crvenu zvezdu kao najzvučnije pojačanje. I uprava i trener i navijači očekivali su da bude novi vođa, pokretačka snaga crveno-belih, međutim za sada pruža partije daleko od svog renomea.

Crveno-beli su trenutno na 2-5 u Evroligi, a Nejpir u proseku beleži 12,1 poen po meču.

Najviše mu se zamera što gro poena postiže kad je nebitno, odnosno kada je utakmica već izgubljena...


tagovi

Šabaz Nejpir

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara