Ko će biti novi šampion ABA lige?
Ko će biti novi šampion ABA lige?

Nikad jača ABA i pitanje od milion dolara: Ko će biti šampion? Zvezda i Partizan prete Mozzart kvotama 2,20

Vreme čitanja: 2min | uto. 24.08.21. | 14:13

Zvezda se uzda u timski duh i beskompromisnu borbu za svaku loptu. Partizan u individualni kvalitet koji, bar na papiru, nagoveštava da crno-beli imaju najjači sastav u regionu

Kad je prošla početna faza eksperimentisanja svedočili smo Partizanovoj dominaciji, potom se uzdigla Crvena zvezda i prigrlila pet od poslednjih šest titula, ali u narednoj sezoni gledaćemo nikad jaču ABA ligu. Povratak Željka Obradovića za kormilo crno-belih i dolazak mnogih zvučnih pojačanja rasplamsao je maštu navijača, uverenih da će ova sezona biti ona u kojoj će se uspavani gigant probuditi.

Nisu ni u Zvezdi sedeli skrštenih ruku, no su odgovorili sklapanjem ekipe sa jakim domaćim jezgrom koje će biti najjači argument Dejana Radonjića, branioca titule na Jadranu.

Izabrane vesti

Zvezda se uzda u timski duh i beskompromisnu borbu za svaku loptu. Partizan u individualni kvalitet koji, bar na papiru, nagoveštava da crno-beli imaju najjači sastav u regionu. Ako Obradović uspe da sve te asove stavi u službu tima. A ko bi to mogao da uradi bolje od najtrofejnijeg trenera Evrope?

Sve to ne daje odgovor na pitanje od milion dolara: ko će biti novi šampion ABA lige?

Čak ni odsteri Mozzart kladionice nisu sigurni kome da daju ulogu favorita. O tome svedoče i poravnate kvote na beogradske večite rivale: Crvena zvezda i Partizan su na koti 2,20! Daleko ispred konkurencije.

Jednocifrena je još samo Budućnost sa kvotom 7,00 da će pehar stići u Podgoricu. Realne šanse daju se i Cedevita Olimpiji sa Mozzart kvotom 10. Šansu će iz senke čekati Mornar sa kvotom 50 i Igokea sa kvotom 100.

Ali zna se ko će se ove sezone pitati na Jadranu. Samo što se ne zna, ko je najbolji? A to može biti sam jedan.

Aktuelni šampion Crvena zvezda sa Dobrićem, Davidovcem, Lazićem, Mitrovićem, Ivanovićem? Ili Partizan sa Panterom, Ledejom, Murom, Smailagićem, Koprivicom? Da nabrojimo samo neke od onih u čijim ćemo potezima uživati. I u čije ćemo se umeće uzdati kada budemo sastavljali tikete u Mozzart kladionicama.

KVOTE ZA ŠAMPIONA ABA LIGE

Crvena zvezda 2,20

Partizan 2,20

Budućnost 7,00

Cedevita Olimpija 10,0

Mornar 50,0

Igokea 100



tagovi

KK Crvena zvezdaKK PartizanBudućnost PodgoricaCedevita OlimpijaIgokeaKK Mornar

Obaveštavaj me

KK Partizan
KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara