Nikola Kalinić u Zvezdi (©KK Crvena zvezda)
Nikola Kalinić u Zvezdi (©KK Crvena zvezda)

Oglasila se Zvezda: Kalinić odbio bogatije ponude iz Evrolige i regiona

Vreme čitanja: 2min | čet. 15.07.21. | 18:43

Klub izrazio ogromno zadovoljstvo što je vratio srpskog reprezentativca

Odjeknula je glasno transfer bomba Crvene zvezde s potpisom Nikole Kalinića, čime je potvrđeno ranije pisanje Mozzart Sporta.

Povratak srpskog reprezentativca na mesto uspeha, u klub sa kojim je osvojio prvu triplu krunu zaista je ravan čudu, s obzirom da se radi o jednom od najboljih igrača na svojoj poziciji i da je imao odličnu sezonu u Valensiji, što je samim tim privuklo veliku pažnju evropskih velikana. Pogotovo Real Madrida i Barselone. Ali, Kalinić je odlučio da se vrati kući i tako oduševio armiju navijača.

Izabrane vesti

Koliko je ovo veliki poduhvat Crvene zvezde najbolje objašnjava poruka iz klupskog saopštenja na zvaničnom sajtu.

"Klub ovom prilikom izražava ogromno zadovoljstvo činjenicom da je Nikola odbio nekoliko značajno unosnijih ponuda pojedinih klubova iz Evrolige i regiona, i odlučio da se vrati u klub sa kojim je svojevremeno osvojio prvu triplu krunu i dao izuzetno veliki doprinos uspesima kluba za koji neskriveno navija", stoji u objavi Crvene zvezde,

Ako se zna da je osvajač sva tri pehara u prošloj sezoni uspeo da ubedi Kalinića da se vrati kući, u konkurenciji nekih od najmoćnijih evropskih klubova, onda je to zaista velika pobeda crveno-belih.

Nedelja, 03.00: (1,60) Finiks (13,0) Milvoki (2,60)

Nikola Kalinić nosiće dres Crvene zvezde u naredne dve godine, a kako je objavljeno - sa brojem "12", koji je uglavnom i nosio tokom dosadašnje karijere. U klubu ga čekaju Dejan Radonjić kod kojeg se vinuo u evropske Zvezde tokom sezone 2014/15, te Luka Mitrović sa kojim je delio dobro i zlo tada.

Podsetimo, Crvena zvezda je pored Kalinića dovela još Nikolu Ivanovića, Luku Mitrovića, Stefana Lazarevića i Erona Vajta.



tagovi

Nikola KalinićKK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara