Potvrđeni svi termini srpskog plej-ofa

Vreme čitanja: 2min | sre. 19.05.21. | 15:14

Nekoliko opcija u igri, a konačan redosled završnih borbi za nacionalnu titulu biće poznat posle finala ABA lige

Košarkaška liga Srbije utvrdila је tačne termine plej-ofa čije će vreme starta zavisiti od učinka Crvene zvezde u finalnoj seriji ABA lige.

Izabrane vesti

"Ukoliko se finale ABA lige završi 22. maja, sve utakmice četvrtfinala plej-ofa našeg šampionata igrale bi se 25. maja (prva), 27. maja (druga) i 28. maja (eventualna treća utakmica). Polufinale bi počelo 29. ili 30. maja ako se sva četvrtfinala završe u dva meča", navodi se u saopštenju KLS. Ako se pak finale ABA lige završi 24. maja, svi mečevi četvrtfinala srpskog šampionata bi se igrali 27. maja (prvi), 29. maja (drugi) i 30. maja (eventualno treći meč), dok bi polufinale počelo 31. maja ili 1. juna ako se sva četvrtfinala završe u dve utakmice", navodi se u saopštenju KLS.

Subota, 20.30: (1,70) Budućnost (14,5) Crvena zvezda (2,30)

Polufinale ABA lige moglo bi da potraje pet utakmica...

"Ukoliko se finale ABA lige završi 27. maja plej-of KLS bi startovao kako je ranije planirano, s tim što bi Crvena zvezda svoje četvrtfinale utakice igrala 30. i 31. maja i eventualno 2. juna. U tom slučaju, termini jednog polufanog para bili bi 1, 3. i eventalno 5.juna, a drugog (u kom bi učestvovao pobedik duela Crvena zvezda - Zlatibor) 2, 4. i eventualno 6. juna. Ukoliko Crvena zvezda u četvrtfinalu igrala tri utakmice, onda pobednika te serije čekali polufinalni mečevi 4, 6. i eventualno 8. juna, dok bi drugo polufinale bilo igrano 3, 5. i eventualno 7. juna."

Finale bi, kako navodi KLS, u prvom slučaju počelo 9, a u drugom 11. juna.

"Ako se dobije dovoljno dana (najmanje četiri) finale bi moglo da se odigra na tri dobijene utakmice, a ako bude manje dobijenih dana prvo bi se za jedan dan pomerila treća utakmica finala, a onda i treću utakmica polufinala", navodi se u saopštenju KLS.

Četvrtfinalni parovi Suprelige su: Crvena zvezda (najbolje plasirani srpski tim u ABA) - Zlatibor (trećeplasirani u KLS), Mega (drugi srpski tim u ABA) - Vojvodina (drugoplasirani u KLS), Partizan (treći srpski klub u ABA) - Mladost (prvoplasirani u KLS), FMP (četvrti srpski tim u ABA) - Borac (peti srpski tim u ABA).



tagovi

KLS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara