Ostoja Mijailović (MN press)
Ostoja Mijailović (MN press)

Predsednik Partizana: Otklonjen šum koji je nastao u komunikaciji s navijačima

Vreme čitanja: 2min | pet. 05.11.21. | 14:39

"Razgovarali smo otvoreno i postigli dogovor. Svi smo ovde zbog Partizana i svi k'o jedan treba da radimo u interesu kluba"

Veličanstvena atmosfera na utakmici protiv Huventuda začinjena pobedom u dramatičnoj završnici meča obišla je celu Evropu. Ipak, kompletno pozitivan utisak, delimično je narušen, kako se na sajtu crno-belih navodi, usled nesporazuma zbog kojeg je deo navijača napustio dvoranu.

Zbog toga je predsednik kluba iz Humske Ostoja Mijailović primio predstavnike svih navijačkih grupa, sa kojima su u otvorenom razgovoru razjašnjeni svi nesporazumi i postignut je dogovor o daljim koracima.

Izabrane vesti

"Razgovarali smo otvoreno i postigli dogovor. Svi smo ovde zbog Partizana i svi k'o jedan treba da radimo u interesu Partizana. Šum koji je nastao u komunikaciji je otklonjen, navijači su pokazali razumevanje za ograničenost kapaciteta dvorane, baš kao što je i klub iskazao razumevanje za solidarnost koju su navijači iskazali sa onima koji nisu mogli da uđu u dvoranu", navodi klupski sajt reči prvog čoveka Partizana Ostoje Mijailovića.

On je dodao da je taj nesporazum ostao iza.

"Nastavljamo dalje sa željom da Partizan dovedemo do visina kojima stremimo, a to je povratak i stalno učešće u Evroligi. Želim još jednom da se zahvalim svima na ogromnoj energiji i ljubavi prema našem timu i treneru koje su pokazali u sredu i na svakoj utakmici do sada."

Mijailović se zahvalo i nekadašnjem bokserskom šampionu sveta Roju Džonsu Junioru na poseti i lepim rečima upućenim psole duela sa Huventudom.

"Već sutra nas očekuje važna utakmica i okrećemo se kako njoj, tako i izazovima koji očekuju naš klub u narednom periodu", dodao je Mijailović.



tagovi

Ostoja MijailovićKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara