(AFP)
(AFP)

Šreder otkrio: Nikad nisam imao ponudu Lejkersa od 84.000.000 dolara

Vreme čitanja: 1min | čet. 30.09.21. | 10:47

Nemac je dodao da nije uspeo da se uklopi u tim iz Los Anđelesa

Kada je Denis Šreder polovinom avgusta potpisao s Bostonom jedogodišnji ugovor vredan samo 5.890.000 dolara, mnogi su taj potez proglasili promašajem sezone, a pojedini i promašajem decenije, jer je Nemac nekoliko meseci ranije odbio ponudu Lejkersa od 84.000.000 dolara na četiri godine.

Zbog tog čekanja nije mogao da igra za nacionalni tim prvo u kvalifikacijama za Olimpijske igre, a zatim i u Tokiju, jer nijedna osiguravajuća kuća nije mogla da odredi cenu njegovog osiguranja. Navodno je očekivao da tim iz LA poveća ponudu, ili bar da se neko drugi javi.

Izabrane vesti

Vreme je isticalo, upražnjena mesta su se popunjavala. Javili su se samo Seltiksi. Ponudili su mu "siću" čak i za slabije igrače od njega koji je prošle sezone bio daleko iznad NBA proseka - 15,5 poena, 3,5 skokova, 5,8 asistencija i 1,1 ukradena lopta...

Čim je pristao Šreder je odmah etiketiran kao "glup". Ali izleda da se situacija nije baš tako odvijala kako su u prvi mah predstavili mediji.

"Nikada nisam imao taj ugovor (Lejkersa) ispred sebe", rekao je Šreder prilikom prestavljanja na danu za medije Bostona. Dodao je da se osećao kao da se nikada nije sasvim uklopio u Lejkerse, što je podstaklo njegovu odluku da potpiše negde drugde tokom leta.

Ukoliko odigra odlično sezonu, mogao bi sledećeg leta opet da traži, ali pre svega da dobije veliki novac, možda čak i veći nego onaj koji se pominjao u vezi s Lejkersima...


tagovi

Denis ŠrederBoston SeltiksLos Anđeles Lejkers

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara