Srpski košarkaši u kolicima putuju na Evropsko prvenstvo

Vreme čitanja: 1min | ned. 11.07.21. | 17:26

Kontinentalna smotra se održava u Atini

Savez košarkaš u kolicima Srbije putuje sutra u Atinu na Evropsko prvenstvo. Na kontinentalnoj smotri za B diviziju, u kojoj naša reprezentacija debituje, će se boriti u Grupi B sa Austrijom, Litvanijom i Hrvatskom.

Prvenstvo počinje 13. jula, a otvara ga utakmica između Srbije i Hrvatske. Naši reprezentativci su deo B Grupe, dok se u A nalaze selekcije Rusije, Bosne i Hercegovine, Letonije i Grčke.

Izabrane vesti

Predsednik saveza Vladimir Kuzmanović je istakao da je primarni cilj da se Srbija kroz dobre rezultate zadrži u B diviziji.

Mozzart je prepoznato napore i dosadašnje rezultate naših košarkaša u kolicima, te je postao i partner reprezentacije pred Evropsko prvenstvo u Grčkoj.

"Jedna divna vest pred EP u Grčkoj, MOZZART je sponzor reperezentacije Srbije! Velika nam je čast i veliko zadovoljstvo što po prvi put imamo partnere na jednom ovakvom takmičenju. U ovom trenutku se završavaju dresovi koji će biti ukrašeni dobro poznatim logom. Veliko hvala MOZZARTu što je prepoznao naše napore i naše dosadašnje rezultate", objavili su iz SKKS pred odlazak na šampionat Starog kontinenta.



tagovi

SKKSSavez košarkaša u kolicima Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara