Humanitarni tiket u podne: Dušan Čavić tipuje za Solidarnu kuhinju

Vreme čitanja: 4min | sre. 26.08.20. | 11:36

Glumac, novinar i voditelj cilja jedinicu na Celje za kvotu 3.40

Današnji MOZZARTOV plemeniti kladilac je Dušan Čavić. Rođen je 1974. godine u Beogradu. Glumeći u Ateljeu 212, sa devet godina, priuštio je sebi bicikl. Glumac je po obrazovanju. Tokom 2002. godine deo vojnog roka služio je u vojnom filmskom centru “Zastava film” gde je napisao scenario i režirao dva kratka filma: „Džombometar“ (zvanična konkurencija festivala kratkometražnog i dokumentarnog filma 2002. godine) i „Vojnički pasulj“. Od 1994. godine novinar i autor mnogobrojnih radio i TV emisija na RTV B92. Emisije TV serijala “Ciklotron” i “Marka Žvaka” emitovane na TV B92 su više puta nagrađivane u zemlji i inostranstvu. Godine 2008. film “PRC” čiji je Čavić koscenarista i koreditelj proglašen je za najbolji kratki dokumentarni film na festivalu “Kratkofil” u Banja Luci. Pohađa „Discovery Masterschool“ školu dokumentarnog filma na kojoj razvija ideju dokumentanog filma o Slaviši Pajkiću – Bibi Struji. Zajedno sa Dušanom Šaponjom osvaja nagrade za najbolji projekat sa trejlerom filma “Biba Struja” na festivalima ZagrebDox i IDFA 2010. godine. Dokumentarni film “Biba Struja” proglašen je najboljim domaćim filmom na festivalu “Beldocs” 2012. godine. Zaposlen je kao autor u produkciji Ciklotron, a danas će, uz pomoć MOZZARTA, pokušati da pomogne Solidarnu kuhinju.

Solidarna kuhinja funkcioniše tako što volonteri kuvaju hranu kod kuće, koja se potom doprema do najugroženijih članova našeg društva. Ukoliko želite da donirate novac za namirnice možete to učiniti uplatom na račun 200 – 2782330101033 – 51 (primalac Solidarna kuhinja CPM). Glumac, novinar, voditelj i naš plemeniti kladilac odigrao je hrabro, za visoke kvote i sjajan potencijalni dobitak od 657.600, 00 dinara. Evo šta je Dušan Čavić ciljao:

Izabrane vesti

AZ ALKMAR – VIKTORIJA PLZENJ, kao prvi par na dobrotvornom listiću. Tokom priprema AZ je izgubio četiri, a dobio je jedan meč. Za razliku od domaćih gosti imaju osam pozitivnih ishoda. Naravno, meč se igra bez publike, a do sada nije bilo međusobnih okršaja. Dušan igra hrabro na AZ.

„Jedinica“.

Sat i po kasnije počinje utakmica CELJE – MOLDE. Rivali se prvi put sastaju za prolazak u dalju fazu. Norvežani su nakon dva poraza uknjižili dva trijumfa bez primljenog gola, 5:0 i 2:0. Slovenački tim ređa pobede i poraze. Poslednji je neuspeh sa Murom od 2:0.

„Jedinica na Celje za koja ’plaća’ 3.40“.

Razgrad je sledeća odrednica, LUDOGOREC – MITJILAND. Bugarski klub ima tri pobede u nizu. Danci su nakon dva poraza sa 2:0 dobili HSV.

„Po meni dolazi dvojka“.

Iz Bugarske prelazimo u Rumuniju, KLUŽ – DINAMO ZAGREB. Domaći nisu poraženi na poslednjih sedam utakmica. Nakon što su izgubili od Hajduka Dinamo je remizirao pa dobio četiri meča. Iz Zagreba stižu vesti da su svi igrači bili negativni na koronavirus, a testiraće se po dolasku u Rumuniju. Još jednom testiramo kladilačko – plemenite kapacitete Dušana Čavića.

„Dvojka na Modre“.

Poslednja interesantna utakmica na dobrotvornom listiću je duel SELTIK – FERENCVAROŠ. Škoti su izgubili od PSŽ – a pa su nanizali pet trijumfa i remi. Mađari ne znaju za gorčinu poraza na deset mečeva. U poslednje vreme najubedljivija pobeda gostujućeg sastava je od 9:0 odnosno Seltika sa 6:0. Naš gost bira trećeg keca na tiketu. Da li je „pao razred“ (tiket) znaćemo večeras iza 22.30. Naravno navijamo da humanitarni tiket Dušana Čavića „prođe“.

„Jedinica“.

U sledećim redovima gosta upoznajemo sa  MOZZARTOVIM društveno odgovornim poslovanjem i “Humanitarnim tiketom u podne”.

Kompanija je kroz “Humanitarni tiket u podne” donirala 15.889.689 dinara. Fudbaler Mirko Milikić postao je 55. plemeniti kladilac sa dobitkom od preko 100.000 dinara. Komentator i voditelj Smiljan Banjac je poslednji, 211. plemeniti dobitnik.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 83. košarkaška terena. U 2019. godini u čast legendarnog Slobodana Pive Ivkovića otvoreno je igralište u Beogradu, a u Kruševcu otvoren je obnovljeni teren za fudbal, košarku i rukomet. Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…U sklopu svog društveno odgovornog poslovanja Mozzart je donirao deset najsavremenijih respiratora za ukupnih 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama 150.000 i penzionerima, 100.000 evra, a poslednja akcija je donacija svežeg voća i vitaminskih sokova, 40 tona, za naše preopterećene zdravstvene radnike.

Naš 843. poznati gost, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio je humanitarni tiket za fantastičnih 823.600 dinara. Ivica je potencijalni dobitak usmerio ka Udruženju roditelja mališana obolelih od malignih bolesti ZVONČICA.

Podsećamo na MOZZARTOVE plemenite kladioce, u “Humanitarnom tiketu u podne”, sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara. Među 55 dobitnika su Emir Kusturica, Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac i Mirko Milikić.

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran i za Udruženje porodica sa problemom steriliteta „Bebe 1“, Zvornik. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

PIŠU: Đurđe MEČANIN/Mloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara