Humanitarni tiket u podne: Igor Spasić tipuje za Fondaciju „Budi human“

Vreme čitanja: 4min | pet. 22.01.21. | 11:33

Trener u službi mlađih kategorija Kuće fudbala na plemeniti talon stavlja kvotu 9,51

Uvek praktičan, nikada van konteksta fudbalskog profesionalizma. Takav je do sada bio naš svaki susret sa Igorom Spasićem, trenutno pozicioniranim na selektorskoj dužnosti pri Kući fudbala, ekskluzivnog beting partnera kompanije MOZZART! Pre tipovanja sa plemenitim ishodom, pitali smo Igora šta je aktuelno, radi li se na terenima u Staroj Pazovi, ili je pandemija umirila bubamaru u kružoku selektovano najboljeg što ova zemlja ima u klasi U19...

„Trenutno smo u smislu trenažnog i takmičarskog procesa u fazi hibernacije... Čeka se da pandemija popusti, a šta će dalje biti to prosto nije u domenu naše volje... Što se mene tiče knjiga je u naslovu orijentisana na FSS, odnosno na potrebe selekcija Srbije, a za dalje videćemo“.

Izabrane vesti

Tako Spasić komentariše trenutno mirno stanje na terenima mlađih nacionalnih kategorija, a mi se interesujemo i kavu viziju ima, budući da je njegova misija vazda, od svih kategorija Partizana, pa do Teleoptika redom do selektorske funkcije bila proizvodnja najboljih mladih kadrova u zemlji.

„Držim da je moja profesionalno – etička obaveza da ostanem na liniji raspolaganja Kući fudbala, zapravo nacionalnim potrebama svih naših selekcijskih sastava. Osvrnem li se na dosadašnju saradnju treba da pomenem profesionalizam stručnog tima FSS-a koji je od starta regovao na moju viziju. Konkretno, iskomunicirane, pa i u praksu sprovedene ideje, u prvom redu sa kolegama Matijaševićem i Grkinićem ukazuju da smo svi u FSS-u nedvosmisleno za selekcijski i trenažni kontinuitet. Lično smatram da rezultati jedino tako mogu da dođu, te će se s tim i struka generalno složiti“, izjavio je Spasić za MOZZART Sport.

Elem, vratimo se na osnovni kolosek verujući da će Igoru Spasiću leći današnji tiket kojim potencijalni dobitak u iznosu od 95.100 dinara šalje na adresu Fondacije „Budi human“.

Krećemo s meča FORTUNA DIZELDORF – GROJTER FIRT. Fortuna je tek na minus tri boda od vodećeg Hamburgera i daće svoj maksimum da dođe do pobede na svom terenu. Lako im neće i ne može biti, budući da Grojter nije mnogo lošiji na tabeli, a dag a boli osvajanje samo jednog boda u protekla dva kola. Inače, oba tima su u poslednje vreme sklona makar 3+ ishodima, što po inerciji navodi na razmišljanje o nešto efikasnijem meču i ovoga puta.

„Neka ovde stoji 3+ tip“, poručio nam je Igor pa dodao:“Fudbal je teško predvideti, ali mislim da se tipovanju može do izvesne mere verovati ukoliko se vodimo plemenitom namerom kao mi sada“...

Sledi utakmica STUK – VOTFORD. U poslednjih pet kola, Stouk je čak četiri puta uhvatio X. Votford je dobio tri utakmice, a poražen je od Hadersfilda i svakako boljeg Svonsija. Inače, Votford je posledni susret para u novebru dobio sa 3:2. I ovoga puta gostujući sastav treba smatrati za nešto kvalitetniji, ali se ne treba nadati da će Stouk biti bezopasan. Dakle, moguće je novo raspucavanje.

„Minimum dva gola“, kaže naš današnji gost koji je iskustvo sticao u Partizanu i Teleoptiku, pa je red da apostrofiramo njegovih 19 godina uloženih u rad sa mlađim selekcijama družine iz Humske. Takođe, ne bi se usudili da zaobiđemo, niti da u fusnotu stavimo kako je Igor kao pomoćnik u prvom timu crno-belih osvojio dve titule prvaka države.

Takav čovek reguliše stvari u 1.660. izdanju tiketa plemenitosti koji je do sada na brojne adrese izvršio transfer 18.053.694 doniranih MOZZART dinara.

A sada utakmica pređimo na utakmicu ANDERLEHT – VASLAND BEVEREN. Anderleht je ubedljiv favorit čak i uprkos sedmorice igrača izbačenih iz stroja. Ni gostima kadrovski bilten nije ništa bolji, ali je primetna drastična razlika u samom kvalitetu timova. Domaći dakle imaju prednost, što sem tabele potvrđuje i međusobna istorija po kojoj Anderleht kolo vodi. Inače, poslednji susret para domaćin današnje utakmice dobio je u septembru sa 2:4.

„Kombinujem 1&3+”, reče naš današnji stručni saradnik u plemenitom tipovanju odvajajući na stranu MOZZART kvotu 1,85…

Pred kraj s Igorom Spasićem, ako je neko taj detalj zaboravio, nekadašnjim trenerom čačanskog Borca, ali i Budućnosti iz Dobanovaca gde mu je desna ruka bio nama takođe poznati trener Miloš Đolović, idemo do Španije.  Analiza nas vodi na meč LEVANTE – VALJADOLID. Konkretno, Valjadolid u goste ide bez desetorice, što je kako iz fudbalskog, tako i iz kladilačkog ugla vrlo bitna informacija. Uzgred, Levante je tek za nijansu bolji tim, makar po tabeli, pa će a igra na kućnom pragu neobično mu odgovara. Naime, samo jednom su izgubili kao domaćini, što dodatno komplikuje situaciju Valjadolidu.

„Knjigu sklapamo sa 3+ ishodom“, poručio nam je Igor Spasić, trener naročitih kompetencija u radu sa mlađim selekcijama, što crno na belo, dokazuje i UEFA PRO licenca u džepu našeg današnjeg gosta.

Hvala Spasiću na današnjem učešću u plemenitoj igri, a mi nastavljamo dalje nadajući se aklamaciji još jednog prolaznog tipovanja.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Igor Spasić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu JU Socijalno-gerijatrijskog centra, Banja Luka. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 9,51, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš Milić i Đurđe Mečanin


tagovi

sportsko klađenjehumanitarni tiketFSSIgor Spasićbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara