Humanitarni tiket u podne: Ivana Panzalović tipuje za lečenje devojčice Lane Jovanović

Vreme čitanja: 3min | pet. 08.01.21. | 11:28

Glumica kombinuje 2&3+ uz veru u Bajern na Borusija parku

U 1.673. izdanju „Humanitarnog tiketa u podne“ MOZZART Sport listu na razmatranje poverili smo Ivani Panzalović, glumici sjajne umetničke transformacije. Pamtimo je po ulozi profesorke u zabavnoj emisiji „Kursadžije“, ali i po vrlo zapaženoj roli u Bjelogrlićevom filmskom spektaklu „Montevideo, Bog te video“. Bjelu spominjemo, jer i on je bio s nama ovih prazničnih dana…

Elem, Ivani Panzalović zbog njega i plejade kolega iz branše inspiracije za današnje tipovanje nije nedostajalo, budući da je MOZZART na Božić, 7. januara sa glumcima priredio onlajn predstavu “Balkanski špijun”.  U do sada neviđenoj postavi: Dragan Bjelogrlić u ulozi Ilije ČvorovićaMima Karadžić kao ĐuraVesna Trivalić koja tumačila lik DaniceBranka Katić kao Sonja, i Gordan Kičić kao Petar Markov učinili su nešto posebno. Za svaki šer tokom prva 24 sata, kompanija MOZZART povećava fond za pomoć Udruženju dramskih umetnika Srbije, a pošto su se sami glumci odrekli svojih honorara kako bi se prikupilo što više novca, znate šta vam je činiti. Eto, zato kažemo da uz tiket Ivane Panzalović još uvek imate priliku da podelite kultnu predstavu sa MOZZART Jutjub kanala i pridružite se družini plemenitih.

Izabrane vesti

Pošto je i najdugotrajnija rubrika sportskog tipovanja u plemenite svrhe sama po sebi spektakl, držimo da je Ivana prava osoba s kojom ćemo potencijalno proslaviti prolazak kvote 11,78 koju naša današnja gošća namenjuje za lečenje devojčice Lane Jovanović.

Krećemo od utakmice BENFIKA – TONDELA. Domaća Benfika je u tesnoj trci sa Portom i Sportingom na čelu tabele, pa je gotovo nemoguće da će Tondela nešto izvući sa ovog gostovanja. Razlika u kvalitetu timova nije upitna, kao ni želja domaćih da anuliraju pred ovaj meč zabeležen X protiv Santa Klare. Gosti imaju samo jednu pobedu na proteklih pet utakmica, a kako sada igra čudo bi se desilo kada bi uspeli da ponove remi sa poslednjeg, junskog susreta para.

“Kombinujem 1-1&2+I“, iznenadila nas je poznavanjem materije mlada dramska umetnica, rodom iz Doboja.

Ivana je odmah prešla na utakmicu M`GLADBAH – BAJERN. Ako postoji klub koji može da se pohvali pozitivnim međusobnim odnosom sa moćnim Bajernom onda je to Borusija iz Menhengladbaha. U poslednjih pet godina dva tima imaju po pet pobeda u jednom od najvećih klasika nemačkog fudbala. Prošle sezone Bavarci su Borusiju u Minhenu slomili tek u finišu utakmice, četiri minuta pre kraja (2:1), dok su u Gladbahu poraženi (1:2).

„Kombinujem 2&3+“, opredelila se za tip Ivana Panzalović na derbiju, pa plemenitom tiketu pridružila kvotu 2,00!

Već se bavimo utakmicom ASTON VILA – LIVERPUL. Niko kao Aston Vila nije tako snažno ponizio Liverpul u proteklih godinu i kusur dana. Ako prvi poraz iz decembra 2019. od 0:5 može da ima opravdanje u činjenici da su Redsi igrali Liga kup sa decom iliti C timom, jer se prva ekipa nalazila u Kataru gde je učestvovala na Svetskom prvenstvu za klubove, drugi, ovosezonski nema racionalno objašnjenje. Vila je početkom oktobra minule godine raznela četu iz grada Bitlsa sa čak 7:2 u prvenstvu, i kao takva postala trn u oku šampiona.

„Smatram da ovde dolazi GG igra“, skromno je tipovala glumica, uprkos trenutno važećem uverenju većeg broja MOZZART igrača da bi ovde pride moglo da dođe i 4+!

Na kraju, odlazimo put bet analize meča SELTA - VILJAREAL. U globalu, ovo bi reyultatski mogla da bude napeta utakmica. Selta u nju ulazi nakon poraza od Reala, dok Viljareal za sobom ima očekivanu pobedu nad Levanteom. Kako bilo, do poslednje minimalne pobede Viljareala, obaj par godinama je redovno donosio GG4+ ishode.

„Zatvaram igru uz duplu šansu, X2“, poručila je Ivana Panzalović uz osmeh koji pleni, pa se nadamo da će s njim, ali i zavidnim znanjem koje je pokazala uspeti da šarmira tipovanja i prođe test svih pet odabranih parova, kako bi došli do dodatnog plusa na do sada doniranih 17.994.794 dinara u najdugotrajnijoj akciji sportskog klađenja u plemenite svrhe.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ivana Panzalović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženja dece i omladine sa posebnim potrebama “Iskra”, Novi Grad. MOZZART kvota je dakle ista, i iznosi 11,78, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 100 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

bet analizasportsko klađenjehumanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara