Humanitarni tiket u podne: Lena Kovačević tipuje za lečenje Lane Jovanović

Vreme čitanja: 5min | pon. 09.11.20. | 11:28

Šarmantna muzička umetnica nada se plemenitom dobitku od 96.000 dinara

Nakon što su u rekordnom roku rasprodate ulaznice za koncert “Dobro veče u pozorištu – koncert Lene Kovačević”, zakazan za 10. novembar u Zvezdara teatru, Lena je odlučila da svoju publiku obraduje drugim koncertom. Lena i njeni muzičari dodali su još jedan koncert i to 16. novembra u 19.30 sati, takođe u Zvezdara teatru. Još jedno intimno i posebno veče u Zvezdari, a karte su u prodaji online i na biletarnici pozorišta. Broj ulaznica je ograničen.

 MOZZARTOVA gošća, kojoj je Zvezdara teatar druga kuća, u plemenito tipovanje kreće iz Banja Luke, BORAC – ŽELJEZNIČAR. Željo ima pet bodova više od rivala. Nakon dva trijumfa Željo je sarajevski derbi remizirao sa 1:1. Sa druge strane Borac je dva puta slavio pa izgubio od Slobode iz Tuzle. Najubedljivije pobede su od po 3:0, ali bolji skor ima Željo, 10:4:18. Tim sa Grbavice ima poslednja dva trijumfa nad Borcem.

Izabrane vesti

 “Remi ili pobeda gostujućeg tima”.

Lenina pesma “Kafe” trenutno se emituje širom Evrope, dok je u Turskoj doživela najveći uspeh na radio stanicama i Lenu pozicionirala kao umetnika iz Srbije na naslovne strane prestižnih magazina u Turskoj. Okrećemo se narednom duelu na dobrotvornom listiću, KIL – HAMBURGER. Gosti imaju suficit od pet bodova i nakon pet pobeda i nerešenog duela u poslednjem kolu ulaze u meč. I Kil je remizirao samo sa 1:1. Kada smo kod remija poslednja dva okršaja okončana su podelom bodova dok bolji skor ima domaći tim, 3:3:2.

“Nerešeno ili dvojka sa minimum dva gola”.

 Iz Nemačke selimo se u Englesku, OKSFORD – NORTEMPTON. Utakmica FA kupa u koju domaći ulaze nakon poraza, a gosti posle remija. Jedina prijateljska utakmica dve ekipe okončana je sa 2:2.

“Tri i više golova”.

Pevačica i kompozitor Lena Kovačević diplomirala je na prestižnom muzičkom konzervatorijumu u Amsterdamu tako da nije mogla da izbegne jednu utakmicu iz Holandije, a u isto vreme startuju i Španci. Dakle, UTREHT II – RODA odnosno ĐIRONA – LAS PALMAS. Utreht ima tri boda manje od rivala i bez remija je. Poslednju utakmicu dobio je sa 3:0 dok je Roda izgubila dva meča, bez datog gola, a potom odigrala nerešeno bez pogodaka. Statistički posmatrano skor je 2:0:3. Dve poslednje utakmice Đirona je remizirala, a gosti su poraženi od Ovijeda. Na poslednjem međusobnom okršaju nije bilo golova. Napominjemo da najubedljiviju pobedu sa 6:0 ima Đirona, dok je statistika blago na strani Las Palmasa, 6:5:7.

 “U Holandiji idemo na tri plus, u Španiji od dva do tri gola”. 

Našu plemenitu umetnicu informisali smo o Mozzartovom društveno odgovornom poslovanju. Učesnica "Humanitarnog tiketa u podne" glumica Olja Lević pogodila je pet tipova, košarkaškim žargonom rečeno, “kao kap”. Odbojkašica Vanja Savić ostvarila je dobrotvorni dobitak od 162.700 dinara, a trener Vršca Vladimir Lučić sastavio je tiket za 141.200, 00 dinara. Poslednji dobitnici su košarkaš Mornara Sead Šehović, solista Aleksa Nedeljković, Slaven Čupković, Danilo Nikolić i Olja Lević.

Kompanija MOZZART je samo kroz  “Humanitarni tiket u podne” donirala čak 16.959.694 dinara.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 85. košarkaških terena. U 2019. godini u čast legendarnog Slobodana Pive Ivkovića otvoreno je igralište u Beogradu, a u Kruševcu otvoren je obnovljeni teren za fudbal, košarku i rukomet. U naselju Stepa Stepanović otvoren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…

U sklopu svog društveno odgovornog poslovanja Mozzart je donirao deset najsavremenijih respiratora za ukupnih 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama 150.000 i penzionerima, 100.000 evra, a poslednja akcija je donacija svežeg voća i vitaminskih sokova, 40 tona, za naše preopterećene zdravstvene radnike.

Podsećamo na MOZZARTOVE plemenite kladioce, u “Humanitarnom tiketu u podne”, sa iznosima od preko 100.000 dinara. Među 58 dobitnika su Emir Kusturica, Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić i Olja Lević.

MOZZART – ov 843. poznati učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio je humanitarni tiket za rekordnih 823.600 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

I da napomenemo. Klađenje u Čačku nikada nije bilo lakše , jer na raspolaganju imate sopstvene asistente koji će dolaziti na vašu adresu i vršiti uplatu/isplatu sredstava umesto vas. I sve to u omiljenoj Mozzart kladionici, koja do sada nije bila prisutna u Čačku.

Ko su Mozzart asistenti? Timovi koji će dolaziti na vašu adresu i umesto vas uplatiti depozit ili isplatiti sredstva na vaš račun.

Kako se zakazuje uplata ili isplata? Pozivom na jedan od dva broja telefona – 066 311 344 ili 066 311 388.

U kom vremenu možete zakazati isplatu? SVAKOG DANA OD 09 DO 21 ČASA.

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran i za Gradsku organizaciju Crvenog krsta, Banja Luka. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Mloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara