Humanitarni tiket u podne: Saša Matić tipuje za Dom za slepa i slabovida lica u Čačku

Vreme čitanja: 6min | sre. 21.10.20. | 11:39

Poznati pevač u Mocartovom gradu očekuje jedinicu

Kompanija MOZZART je, uz asistenciju predsednika KK Partizan Ostoje Mijailovića i kreatorke Maruške Topalović, u dva navrata donirala novac Domu za slepa i slabovida lica. Reč je o ukupnoj sumi od 183.000,00 dinara koju je čačanski dom iskoristio na najbolji način.

Naš narod kaže ‘treća sreća’, pa smo u pomoć pozvali Sašu Matića. Poznati pevač je današnji MOZZARTOV plemeniti kladilac koji je potencijalni dobitak namenio za isto udruženje.

Izabrane vesti

Saša je završio muzičku školu u Zemunu, odsek klavir. Prvu harmoniku dobio je od bake. Popularnost je sticao od Banovog brda, preko Novog Beograda do čitavog regiona i sveta. Na svojim nastupima Saša ne radi već uživa. Sa objavljivanjem prvog albuma Matić je krenuo i sa solističkim koncertima u srpskoj prestonici. Deceniju i po uspešnog rada krunisao je koncertima u beogradskoj Areni, a potom su se nizala gostovanja u regionu i po svim kontinentima. Dobitnik je više nagrada, interpretator mnogobrojnih hitova, dok je duete radio sa Cvijom, Severinom, Cecom, Aleksandrom Prijović…danas i sa Mozzartom.

Pošto u životu ništa nije slučajno Sale dobrotvorno tipovanje započinje upravo u rodnom mestu velikog kompozitora.  SALCBURG – LOKOMOTIVA MOSKVA. Srpski trener Marko Nikolić zaista nije imao sreće s obzirom da je njegov tim završio u grupi u kojoj su pored Salcburga još Bajern i Atletiko. Salcburg je u seriji od devet vezanih pobeda u kojima je postigao ukupno 38 golova, devet trijumfa i remi sa Liverpulom. Lokomotiva jeste dobila prethodna četiri susreta, međutim u poslednje vreme problem su joj gostovanja. Moskovljani imaju i dva remija bez golova. Samo jednom ovi timovi odmerili su snage i to u prijateljskom meču 2009.  godine. Lokomotiva je tom prilikom bila uspešnija (0:2). Videćemo kome će nakon meča prijati vesele note. Naš gost smatra domaćim igračima.

“Jedinica”.

Ne odstupamo od Lige šampiona, na redu je utakmica REAL MADRID – ŠAHTJOR DONJECK. Očekuje nas veoma zanimljiv susret, vlasnik trinaest trofeja prvaka Evrope u meč ulazi nakon šokantnog ligaškog poraza koji je pretrpeo od Kadisa. Bez ikakve dileme, predstojeći meč biće od velike važnosti za izabranike Zinedina Zidana, jer bi eventualna pobeda igračima ulila dodatno samopouzdanje pred veće izazove koji slede u takmičenju. Real na ovom meču ne može da računa na povređenog Edena Azara, ni Danijela Karvahala, dok je pod znakom pitanja i kapiten Kraljevskog kluba, Serhio Ramos. Za razliku od domaćina, tim iz Donjecka bio je uspešan u domaćem prvenstvu. Bez ikakvih problema, ubedljivo je savladan Lavov rezultatom 5:1. Što se tiče međusobnih duela Reala i Šahtjora, poslednji put sastali su se takođe u okviru Lige šampiona krajem 2015. godine, kada je ”Galaktikose” predvodio maestralni Portugalac Kristijano Ronaldo. Taj meč upamćen je po velikom broju postignutih golova, konačan rezultat bio je 3:4 u korist španskog predstavnika. Nadamo se da će i večerašnja utakmica u golgeterskom smislu ličiti na malopređašnje pomenutu. Istim nahođenjem vodi se i Mozzartov plemeniti kladilac, te je odlučio da odigra na golove.

“Tačnije, tri plus”.

Kao što navijači obožavaju kraljevki klub iz Madrida tako je i nekrunisani kralj narodne muzike, Šaban Šaulić, svojevremeno, dolazio da sluša našeg humanitarnog kladioca. A naša naredna tri susreta staruju u    

21.00 sat.  Prvo smo u Milanu na utakmici INTER – M’GLADBAH. Obe ekipe bile su sjajne u domaćim prvenstvima prošle sezone. I jedni i drugi i ove „pucaju iz svih oružja“. Inter je postizao najmanje dva gola na 19 od 23 prethodna meča. Nakon četiri pobede Inter je sa Neboplavnima odigrao nerešeno dok je kiksnuo u derbiju sa Milanom. Borusija je davala najmanje dva na 11 od 14 poslednjih susreta. Ima dve pobede, dva nerešena ishoda, a pre toga poraz od Dortmunda.  Pošto su u grupi “B” Real i Šahtjor, svaka pobeda je izuzetno važna. Matić smatra da bodovi ostaju u Milanu.

“Kec”.

Za Saleta se govorilo ‘i recept za baklavu da odpeva, to bi bio hit’, a sada nas vodi u Dansku. MIDTJILAND dočekuje još jednog italijanskog predstavnika ATALANTU.  Sam plasman u Ligu šampiona veliki je uspeh za domaći sastav. Na poslednjih sedam utakmica danski klub ne zna za poraz. Sa druge strane ne treba preveliki značaj pridavati porazu Atalante od Napolija od 4:1. U Seriji A, pre pomenutog meča, klub iz Bergama je imao četiri sigurne pobede. Primera radi, na Atalantu se moglo igrati četiri plus. Međusobna statistika nije nam od koristi, nije bilo okršaja dva kluba.

“Da pokušam sa brojem golove, četiri plus”.

BAJERN – ATL. MADRID je poslednji meč na tiketu. Branioci titule neće smeti olako da shvate ovaj meč iako su favoriti na papiru. Bavarci imaju četiri trijumfa u nizu. Jorgandžije nemaju poraz na poslednjih pet utakmica.   Simeoneova ekipa zna kako da izađe na kraj sa velikim protivnicima. Njihov najsvežiji duel datira iz sezone LŠ 2016/17. Atletiko je tada bio bolji kod kuće i slavio sa 1:0, a istim rezultatom Bajern je dobio uzvratni meč u Minhenu. Međusobni skor je 3:1:2.

“Očekujem minimum po gol na obe strane”.

Našeg dobrotvornog kladioca koji priprema još jedan duet informisali smo o Mozzartovom društveno odgovornom poslovanju. Evo i detaljnijih informacija.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 85. košarkaških terena. U 2019. godini u čast legendarnog Slobodana Pive Ivkovića otvoreno je igralište u Beogradu, a u Kruševcu otvoren je obnovljeni teren za fudbal, košarku i rukomet. U naselju Stepa Stepanović otvaren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…

U sklopu svog društveno odgovornog poslovanja Mozzart je donirao deset najsavremenijih respiratora za ukupnih 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama 150.000 i penzionerima, 100.000 evra, a poslednja akcija je donacija svežeg voća i vitaminskih sokova, 40 tona, za naše preopterećene zdravstvene radnike.

Kompanija MOZZART je samo kroz  “Humanitarni tiket u podne” donirala čak 16.713.894 dinara.

Komentator i voditelj Smiljan Banjac je 211. plemeniti dobitnik, a 212. uspešni kladilac je bivši selektor Mladen Krstajić sa sjajnim dobitkom od 247.100, 00 dinara. Vanja Savić ostvarila je dobrotvorni dobitak od 162.700 dinara, a trener Vladimir Lučić sastavio je tiket za 141.200, 00 dinara. Poslednji dobitnici su košarkaš Mornara Sead Šehović, solista Aleksa Nedeljković i Slaven Čupković.

Podsećamo na MOZZARTOVE plemenite kladioce, u “Humanitarnom tiketu u podne”, sa iznosima od preko 100.000 dinara. Među 58 dobitnika su Emir Kusturica, Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković…

 I da napomenemo. Klađenje nikada nije bilo lakše, jer na raspolaganju imate sopstvene asistente koji će dolaziti na vašu adresu i vršiti uplatu/isplatu sredstava umesto vas. I sve to u omiljenoj Mozzart kladionici, koja do sada nije bila prisutna u Čačku.

Ko su Mozzart asistenti? Timovi koji će dolaziti na vašu adresu i umesto vas uplatiti depozit ili isplatiti sredstva na vaš račun.

Kako se zakazuje uplata ili isplata? Pozivom na jedan od dva broja telefona – 066 311 344 ili 066 311 388.

U kom vremenu možete zakazati isplatu? SVAKOG DANA OD 09 DO 21 ČASA.

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran i Zavod za slepa i slabovida lica “Budućnost”, Derventa. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ

FOTO: PR sližba, Saša Matić

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara