Humanitarni tiket u podne: Slaviša Čurović tipuje za porodicu Ćupić sa šest sinova

Vreme čitanja: 4min | pon. 29.03.21. | 11:43

Glumac očekuje plemeniti dobitak od 112.100 dinara

Srpski pozorišni, filmski i televizijski glumac Slaviša Čurović danas će sastaviti MOZZARTOV Humanitarni tiket u podne. Bogatu glumačku karijeru gradio je u filmovima i serijama kao što su “Mali Budo”, “Dnevnik mašinovođe”, “Ubice mog oca”, “Psi laju vetar nosi”, “Južni vetar”, “Žigosani u reketu”, “Bela lađa”, “Moj rođak sa sela”, “Crveni mesec”, “Otac”, “Strahinja Banović”, “Preživeti Beograd”, “Igra sudbine”, “Mrak” …Naravno, ne smeju se zaboraviti ni mnogobrojne uloge u Crnogorskom narodnom pozorištu.

Od najranijih dana zaljubljenik je u sport, košarku i boks koji godinama komentariše na televiziji Arena sport. Poznatom glumcu ljubav prema boksu usadio je otac koji ga je vodio na mečeve podgoričke Budućnosti. Zorom se budio da bi gledao mečeve Mate Parlova.

Izabrane vesti

Veruje u drugu životnu šansu, privržen je ćerki, satkan je od volje i principa, a primarna su mu prijateljstva…

I u današnjem dobrotvornom tiketu kompanije Mozzart želi da pomogne porodici

Startujemo sa utakmicom iz Afričkog kupa nacija, EGIPAT – KOMORI. Selekcije imaju po devet poena, a domaći su bez poraza na sedam poslednjih duela. Na ostrvu poslednji okršaj dve selekcije okončan je bez golova. Takođe, gosti imaju niz od sedam utakmica bez poraza.

“Očekujem minimum po gol u oba poluvremena”.

Naš gost se bavio košarkom i boksom. Bio je bolji košarkaš nego bokser, ali je uzore imao u Muhamedu Aliju (Kasijus Kleju), a drugog u Miodragu Perunoviću. Sada nas vodi u Holandiju 2, DODREHT – TELSTAR. Oba kluba opterećena su povredama. Rivale deli 16 bodova, a gosti su pobedili u poslednjoj utakmici. Dva poslednja meča domaći su dobili. Međusobni skor je na strani Telstara, 12:9:15.

“Od dva do četiri gola”.

Današnji plemeniti kladilac navija za Crvenu zvezdu i reprezentaciju Srbije. Ima više sportskih događaja koje pamti, ali izdvaja Zvezdin trijumf u Bariju i boks mečeve koje je komentarisao. Za svetsku titulu između Džošue i Ruiza. Treća stanica je Francuska, ORLEAN – BASTIJA. Gosti imaju 14 poena suficita. Na poslednjih 11 mečeva nisu doživeli poraz. Domaći su poslednju utakmicu izgubili sa 2:0. Istorija kaže 0:2:1.

“2 – 4”

Vraćamo se u Holandiju, DEN BOŠ – GO AHED IGLS. Domaći su fenjeraši, a gosti se bore za što bolju poziciju i u seriji su od sedam mečeva bez poraza. Međusobna statistika je na strani domaćih 16:12:9.

“Četiri plus”, zaključuje plemenito tipovanje Čurović i dodaje: “Boks je kao život. Kada padnete, morate ustati, kada pobedite, ne možete se gorditi što ste pobedili onog drugoga, a nekada treba i čekati. Sa ovom rečenicom zaključujem svaki prenos boks meča. I ja to najbolje znam”.

Našeg gosta upoznali smo sa društveno odgovornim poslovanjem MOZZARTA.

Napomenimo da je kompanija, samo kroz "Humanitarni tiket u podne", donirala tačno 19.081.537 dinara.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 85. košarkaških terena. U naselju “Stepa Stepanović” otvoren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Na otvaranju čačanskog Želovog terena svečanost su uveličali Duda Ivković, Dragan Kićanović, Željko Obradović…

Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu, a sada smo zlatni sponzori Univerzijade, tačnije BU, koja se tokom jula održava u Beogradu. Takođe, bili smo generalni sponzori KK Borac. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige. Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan… Svojevremeno smo donirali inkubatore našim porodilištima. U akciji “Novi dresovi za nove šampione” doniramo sportsku opremu, Podsetimo, regionalni lider u priređivanju igara na sreću pokrenuo je akciju kako bi podržao i manje, lokalne klubove. Tokom nekoliko prethodnih godina, opremu je dobilo oko 5.500 sportista iz više od 140 klubova.

Za UDUS, uz pomoć naših poznatih glumaca i predstave “Balkanski špijun”, Mozzart je obezbedio tri i po miliona dinara.

Podsećamo na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković, Danilo Anđušić, Zoran Moka Slavnić, Marko Baćović, Radivoje Lale Bojičić, Vladimir Jocović i Goran Bjelogrlić.

MOZZART – ov 843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Ne smemo zaboraviti ni na kompanijske donacije koje odlaze u RS.    

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Udruženje roditelja sa četvoro i više dece opštine Laktaši. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Mloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara