REZZIME DANA (utorak): Bušna Pancer divizija ni gol da postigne

Vreme čitanja: 4min | uto. 17.11.20. | 23:45

Pogledajte ko vam je 17. novembra doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

FRANCUSKA - ŠVEDSKA (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 4:2

Drama kakva je viđena na Poljudu i Parizu može da uđe u kategoriju najvećih za ovu, čudima obeleženu, godinu. Hrvatska je ostala u A diviziji Lige nacija golom u – poslednjoj sekundi! Bukvalno. Meč Vatrenih i Portugala u Splitu je bio gotov, prvak Evrope je dobio 3:2 i delovalo je da ekipi Zlatka Dalića nema spasa. Za to vreme u Parizu isti rezultat na semaforu, samo u korist Francuske, Šveđani imaju korner, ali ne znaju da je na Poljudu kraj, da im izjednačenje nije potrebno, jure po remi kojim bi se spasli. Planetarni šampion izvodi protiv udar, lopta stiže do rezerviste Kingslija Komana, koji pogađa doslovce na isteku četvrtog minuta nadoknade vremena!

Opširnije OVDE.

CRNA GORA - KIPAR (tip 1, kvota 1,62) - rezultat 4:0

Možda nije više igrač kakav je bio, ali kad je zdrav Stevan Jovetić je igrač koga bi poželeo svaki trener na planeti. I svakako igrač čiji kvalitet prevazilazi B diviziju Lige nacija. Toliko da čak i saigrače značajno skromnijeg umeća čini opasno podmazanom mašinerijom. Crna Gora je u poslednjem kolu Prve grupe savladala Kipar sa ubedljivih 4:0 i plasirala se u B diviziju Lige nacija.

Opširnije OVDE.

CENTRALNOAFRIČKA REPUBLIKA - MAROKO (tip 2, kvota 1,40) - rezultat 0:2

Marokanci su seriju sjajnih rezultata potvrdili na gostovanju Srednjoafričkoj Republici, dobili meč četvrtog kola kvalifikacione grupe E (2:0), zadržali prvo mesto na tabeli kvalifikacione Grupe E i uoči martovskog ciklusa su „na konju“. Sve zbog raspoloženog Zijeha, koji je potvrdio da je fudbaler posebnog kova. Primera radi, da u 39. minutu lukavo izvede slobodan udarac tako da niko nije znao puca li direktno ili centrira. Udaljenost skoro 40 metara, pozicija skroz ukoso, ali za Hakima to nije nikakav problem. Ode lopta direktno u mrežu.

Opširnije OVDE.

HRVATSKA - PORTUGALIJA (tip 2, kvota 2,00) - rezultat 2:3

Hrvati su vodili, u jednom trenutku imali remi u džepu (dva gola Matea Kovačića pokazatelj su da su svakakva čuda u modernom sportu moguća), ali protiv moćnog Portugala nisu izdržali – 2:3. Tačnije, sam sebi je pucao u noge Dominik Livaković. U poslednjem minutu je uhvatio loptu posle kornera, činilo se i raščistio situaciju dok je na semaforu poljudskog stadiona pisalo 2:2, značilo je to da Kockasti ostaju u A diviziji, ali je onda ispustio balon, a Ruben Dijas drugim pogotkom na meču osigurao pobedu selekciji Fernanda Santoša. Ipak, obradovao ih je Kingsli Koman.

Opširnije OVDE.

ANDORA - LETONIJA (tip 2, kvota 1,82) - rezultat 0:5

Andora spada u najslabije evropske reprezentacije i tako je već godinama unazad. Letonija nije imala nikakvih problema, pogotovo što je prvi gol postigla na vreme, već u 6. minutu. Domaći su se neko vreme posle toga držali, ali definitivno su bili nokautirani u razmaku od tri minuta (između 57. i 60.), kada su Letonci s još dva komada rešili sve dileme...

PRECRTANO

ŠPANIJA - NEMAČKA (tip gg, kvota 1,58) - rezultat 6:0

Za Špance spektakl kakav nisu mogli ni da sanjaju, za Nemce istorijska bruka. U Sevilji, na Olimpijskom stadionu, začuđujućih i vrlo verovatno neponovljivih 6:0! Nemački fudbal ne pamti ovakav debakl! Ako izuzmemo predratne prijateljske utakmice sa Austrijancima i Englezima, ovo je daleko najteži neuspeh Pancer divizije u 120 godina postojanja Dojčer fuzbal bunda. Ove večeri ni gol da postigne...

Opširnije OVDE.

LUKSEMBURG - AZERBEJDŽAN (tip 1, kvota 2,20) - rezultat 0:0

Neverovatno, ali istinito. Azerbejdžan je četvrti meč zaredom okončao rezultatom 0:0. Fudbaleri Luksemburga činili su sve da dođu do gola koji bi napravio razliku, ali su najbolju šansu, sa bele tačke propustili u završnici prvog poluvremena. Nastavili su domaći da napadaju, završili meč sa 16 udaraca ka protivničkom golu, ali sa svega bodom na svom kontu.

TANZANIJA - TUNIS (tip 2, kvota 1,72) - rezultat 1:1

Tunis dominira u grupi J kvalifikacija za Afrički kup nacija i do večeras je imao sve pobede, međutim Tanzanija se isprsila. Vodili su gosti od 11. minuta, izgledalo je da će rutinski do četvrtog trijumfa, ali ispostavilo se da Tunis i s bodom ide na završni turnir, pa mu izjednačujući gol nije teško pao. Tanzanija je do remija stigla pogotkom u 47. minutu.

PORT VEJL - SKANTORP (tip 1, kvota 1,78) - rezultat 0:1

Pobedom nad Oldamom pre tri dana Skantorp je najavio da izlazi “iz kanala”, ali vi ste ipak verovali u favorita koji se bori za vrh tabele. I Port Vejl je zaista bio dosta bolji, imao 70 odsto loptu u nogama, međutim nije materijalizovao tu nadmoć. Svega jedan udarac u okvir gola. Skantorp je svoju jedinu šansu iskoristio sredinom prvog poluvremena i - ništa od keca.

SUDAN - GANA (tip 2, kvota 1,67) - rezultat 1:0

Gana je danas neočekivano pala protiv Sudana iako je bilo više nego realno da ponovo pobedi selekciju sa kojom je lako izlazila na kraj četiri puta uzastopno. Gosti nisu uspevali da postignu gol, nervoza se uvlačila u kosti, a Sudan je to iskoristio i golom u trećem minutu sudijske nadoknade stigao do druge pobede u grupi C. Sada kaska za Ganom i Južnoafričkom republikom samo tri boda.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzime danaInternet klađenjeklađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara