Gaučosi šokirali Srbiju, polufinale pod upitnikom, povredio se Kovačević

Vreme čitanja: 1min | čet. 17.06.21. | 12:02

Argentina slavila u tri seta - 27:25, 25:20, 26:24

Šokantan poraz za odbojkašku selekciju Srbije u 12. kolu Lige nacija, zbog kojeg je ekipi Slobodana Kovača ugrožen plasman u polufinale istog takmičenja. Od Orlova je bila bolja Argentina, koja je u Riminiju slavila u tri seta i tako ozbiljno zakomplikovala situaciju našoj selekciji - 27:25, 25:20, 26:24.

Srbija više nema sve u svojim rukama, ostala je na petom mestu na tabeli, iza Francuske i Slovenije, koje imaju utakmicu manje. Dodatnu komplikaciju za Srbiju predstavlja činjenica da je povredu trbušnih mišića u trećem setu obnovio Uroš Kovačević.

Izabrane vesti

Orlovi sada imaju tri meča do kraja, u rasponu od 21. do 21. juna, a protivnici će biti Australija, Holandija i Kanada. U pitanju su sve selekcije sa dna tabele, tako da ne bi trebalo da bude većih problema. Mada, ni Argentina nije imala prevelike šanse za polufinale, ali ipak ima nekoliko ozbiljnih asova u svojim redovima i uvek je inspirisana za okršaje sa najvećim rivalima.

Najviše poena u pobedničkom timu osvojio je Fakundo Konte (14), a dvocifreni su bili i Agustin Lozer (12) i Bruno Lima (10). Kod Orlova su po 12 imali Marko Ivnović i Dražen Luburić.



tagovi

Slobodan KovačLiga nacija za odbojkaše

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara