Tijana Bogdanović (©MN Press)
Tijana Bogdanović (©MN Press)

Tijana Bogdanović: Nije kraj sveta, nadam se da ću dobiti priliku da se borim za bronzu

Vreme čitanja: 2min | sub. 24.07.21. | 06:41

“Moraću da porazmislim o ovome”

(Od specijalnog izveštača Mozzart Sporta iz Tokija)

Ostala je Srbija zatečena posle poraza Tijane Bogdanović na startu takmičenja u Tokiju. U kategoriji do 49 kilograma Špankinja Adrijana Serezo Iglesijas bila je bolja rezultatom 12:4, pa je Tijanina sudbina neizvesna.

Izabrane vesti

Moraće vicešampionka iz Rija da sačeka rezultat Špankinje kako bi znala na čemu je. Ukoliko Adrijana Serezo Iglesijas izbori plasman u finale, Tijana Bogdanović će dobiti priliku da kroz repesaž napdane bronzanu medalja.

Razočarana je Tijana Bogdanović posle neuspeha na startu i sve što joj preostaje jeste da navija za rivalku koja ju je dobila na startu, kako bi dobila drugu šansu.

Nisu se slegli utisci, tek sada smo završili borbu. Moraću da porazmislim o ovome. Nije kraj sveta. Žao mi je što sam izgubila. Špankinja je jako dobra protivnica i želim joj svu sreću kasnije. Nadam se da će proći do finala da imam šanse da se borim barem za bronzanu medalju. Krivo mi je zbog ovoga. Šta je tu je”.

Na najvišem nivou retko protivnice uspevaju da iznenade jedna drugu i prodaju im neku “foru”. Tijanu je sačekalo malo iznenađenje od španske tekvondistkinje.

Iznenadilo me je to što mi je prednjom nogom prodala prvi udarac. To jedino nisam očekivala. Kasnije sam pokušala da se čuvam od toga, pokušala sam da odradim neke stvari koje smo vežbali na treningu”, rekla je Tijana Bogdanović posle poraza na startu Olimpijskih igara.



tagovi

Tijana BogdanovićOlimpijske igreOlimpijske igre 2020Olimpijske igre 2021tokio 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara