Vaterpolisti Crvene zvezde (©MN Press)
Vaterpolisti Crvene zvezde (©MN Press)

Zvezda dobila prvo pojačanje za novu sezonu

Vreme čitanja: 1min | ned. 06.06.21. | 00:37

Stefan Pješivac oblači crveno-belu kapicu

Ambiciozni Novi Beograd najavio je stvaranje moćnog tima za iduću sezonu kako bi parirao najmoćnijim klubovima Starog kontinenta i bio konkurentan kako za domaće trofeje, tako i za evropske. Radnički iz Kragujevca osvojio je prvu titulu prvaka Srbije i sasvim sigurno neće sedeti srkrštenih ruku rukovdstvo Šumadinaca tokom leta, a prva je krenula da se pojačava Crvena zvezde. 

Crveno-beli će u narednoj sezoni biti jači za Stefana Pješivca, reprezentativca Crne Gore, koji je prethodnih sezona nosio kapicu nemačkog Špandaua, javljaju vaterpolo vesti. Nekadašnji igrač Jadrana iz Herceg Novog dogovorio je saradnju sa crveno-belima, koji su ove sezone osvojili Kup Srbije i igrali su u polufinalu plej-ofa Superlige, kao i polufinalu LEN Kupa Evrope.

Izabrane vesti

Crnogorski reprezenativac će ubrzo staviti paraf na ugovor sa Crvenom zvezdom, jasno je da i crveno-beli ulaze sa velikim ambicijama u novu sezonu i da ne žele da ostanu ju senci Novog Beograda i Radničkog, kojima se predviđaju veliki dometi na međunarodnoj sceni.



tagovi

VK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara