Branko Predović (©IHF/Kolektiff)
Branko Predović (©IHF/Kolektiff)

Branko Predović na meti Partizana

Vreme čitanja: 2min | ned. 09.07.23. | 17:44

Juniorski reprezentativac Srbije mogao bi da bude prvo pojačanje crno-belih, saznaje Mozzart Sport

Posle pravog rijalitija prethodnih nedelja oko novog trenera, izbor je pao na Đorđa Ćirkovića, nekadašnjeg stratega Vojvodine, Eurofarm Rabotnika i Konstance. Nekadašnji igrač kluba iz Humske vraća se u srpski rukomet posle skoro decenije.

Posle izbora kormilara (promocija bi mogla da bude održana za desetak dana), na redu su pojačanja. Crno-beli već kasne sa formiranjem tima, neophodna je sveža krv u svim delovima tima.

Izabrane vesti

Prvo pojačanje za srpskog vicešampiona mogao bi da bude pivotmen Branko Predović, saznaje Mozzart Sport. Juniorski reprezentativac Srbije prethodne tri sezone je proveo u redovima slovenačkog vicešampiona Gorenja iz Velenja, a pre toga je afirmaciju stekao u Crvenki. Bio je odličan tandem na poziciji kružnog napadača sa Lukom Roganom iz Vojvodine na upravo završenom juniorskom Svetskom prvenstvu u Belrinu, gde su Orlići bili četvrti.

Kako saznajemo, s njim su obavljeni preliminarni razgovori i mogao bi uskoro da stigne u Humsku. Na poziciji pivotmena prošle godine igrao je Ivan Mićić, dok je Martin Varga napustio Partizan i karijeru nastavlja u Slovanu iz Ljubljane. Ugovor je istakao i iskusnom crnogorskom reprezentativcu, takođe pivotmenu, Vuku Lazoviću.

Partizan su osim Varge napustila dvojica od četvorice ključnih igrača u protekle dve sezone, golman Andrej Trnavac koji je otišao u Vojvodinu i levi bek Stefan Petrić, novi rukometaš Vardara. Očekuje se vesti za kapitena Nikole Zečevića. Posle prvih sumornih da je u pitanju kidanje ukrštenog ligamenta kolena, najnovije informacije govore da se možda ne radi o teškoj povredi i da bi popularni Zeka mogao da prođe bez operacije. Zečević i desni bek Uroš Kojadinović (obojica ove godine debitovala u seniorskoj reprezentaciji), trebalo bi da budu perjanice i ključni igrači novog Partizana.

Redove crno-belih mogao bi da pojača i iskusni pivotmen Dušan Andrejević, nekadašnji igrač Crvene zvezde koji je poslednjih godina branio boje klubova u Izraelu i Turskoj.



tagovi

RK PartizanBranko Predović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara