Humanitarni tiket u podne: Feđa Stojanović tipuje za NURDOR

Vreme čitanja: 4min | uto. 06.02.18. | 12:00

Glumac je odigrao dvojku na Marselj!

Glumac, Feđa Stojanović, gost je današnjeg izdanja dobrotvorne akcije kompanije MOZZART, „Humanitarni tiket u podne“. Dobro smo ga upamtili kao Danila Jezerkića - Jezu u kultnoj seriji Sinše Pavića, "Porodično blago", u kojoj je naš gost glumačkim umećem od "sporedne", stvorio glavnu ulogu. Zbog te role, ali i zbog sijaset pređašnjih i potonjih glumačkih bravura, on ovoga podneva igra glavnu kladilačko - humanu ulogu u našoj rubrici, u kojoj tipuje za NURDOR. Konstatujmo na početku da je Feđa s pet odigranih parova zauzeo startno mesto na MOZZART kvoti 9,01.    

Diplomirao je glumu  na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, 1973.godine.  u klasi prof. Milenka Maričića. Stalni je član pozorišta Ateljea 212 od 1973. Radio je kao profesor na katedri za glumu na akademiji umetnosti BK univerziteta. Debitantsku ulogu ostvario je 1968. godine u filmu „Višnja na Tašmajdanu“. Glumio je u preko 60 filmova i televizijskih serija, kao što su:  „Šešir profesora Koste Vujića“, „Ranjeni orao“, „Nije lako s’muškarcima“, „Sveti Georgije ubija aždahu“, „Bolji život“, „Policajac sa Petlovog brda“, „Otvorena vrata“, „Porodično blago“, „Stižu dolari“, „Potraga za srećkom“, „Položajnik“, „Bela lađa“, „Ulica lipa“, „“Moj rođak sa sela“, „Selo gori, a baba se češlja“, „Vojna akademija“, „Psi laju, vetar nosi“. Trenutno ga gledamo na TV Prva u srpskoj telenoveli „Istine i laži“.

Izabrane vesti

ODIGRAJ TIKET FEĐE STOJANOVIĆA

Evo kako je sjajni Feđa sastavio dobrotvorni tiket za danas.

Prva utakmica dolazi iz Nemačke, u pitanju je Kup i duel PADERBORN – BAJERN. Domaći imaju dobru seriju u poslednjih pet utakmica, tri pobede i po poraz i remi. Serija trijumfa Bajerna traje dvanaest utakmica. Međusobni skor je na strani Bavaraca koji su rivala pobedili dva puta i to bez primljenog gola, 10:0.

Šta reći, Bajern je izraziti favorit i igram prelaz iz dva u dva, uz dva plus”, kaže za Mozzart Sport Feđa Stojanović i nastavlja sa utakmicama nemačkog Kupa.

Sledeći meč, BAJER LEVERKUZEN – VERDER. Leverkuzen ima šest pobeda manje od kluba iz Bremena, 16:17:22. Bajerov niz od tri pobede prekinuo je Frajburg, duel je okončan bez golova. Verder ima remi pa pobedu u gostima.

“Biće golova na obe strane, igram gol, gol, tri plus

Feđa se okrenuo ostrvskom fudbalu i odigrao je dve utakmice iz Engleske, BIRMINGEM – HADERSFILD, a zatim i Svonsi – Nots Kaunti. U prvoj utakmici šesnaestine finala FA kupa Birmingem je odigrao nerešeno, 1:1. Nakon toga ostvario je dve identične pobede sa po 3:1. Gosti su bez datog gola poraženi od Liverpula i potom Junajteda. Istorija kaže 9:9:6.

Kombinujem, iks, dva uz golove, od nula do tri”.

Potom je poznati glumac na plemenitom listiću našao mesto i za meč SVONSI – NOTS KAUNTI. I ovde je prvi susret okončan rezultatom 1:1. Svonsi na poslednjih pet duela ima skor 3:2:0, gosti su bili pozitivni u poslednje dve utakmice, nerešen ishod pa siguran trijumf. Istorija kaže 1:1:1.

 

Očekujem sigurnog keca”.

I na kraju humanitarni kladilac odabrao je utakmicu BURG PERONAS – MARSELJ. Olimpik je u seriji od četiri trijumfa i remija sa Kneževima. Domaći su izgubili poslednju utakmicu. Marselj ima bolji skor u međusobnim okršajima, 0:0:2.

Bez premišljanja, dvojka”, konstatovao je Feđa Stojanović koji će potencijalni dobitak usmeriti ka NURDOR-u.

Kompanija MOZZART je poslednjih dana pružila podršku ovogodišnjem timu Fondacije za mlade talente Beograda, koji broji 49 uspešnih srednjoškolaca iz oblasti sporta, nauke i umetnosti. Fondacija za mlade talente objavila je 25. decembra 2017. konačne rang-liste konkursa za 2017. godinu po kojoj je 49 talentovanih srednjoškolaca dobilo jednokratnu novčanu pomoć u ukupnom iznosu od 16.709.276 dinara. Novčana sredstva mladima su dodeljena za nabavku neophodne opreme, učestvovanje na priznatim takmičenjima u inostranstvu, kao i za učestvovanje na različitim obrazovnim kampovima, seminarima i radionicama. Kompanija MOZZART donirala je 72 televizora školama na teritoriji Školske uprave Zrenjanin. Mozzart će donirati ukupno 670 televizora i na taj način pomoći unapređenju rada obrazovnih ustanova u Srbiji, jer su aparati pre svega namenjeni opremanju kabineta za informatiku.

Pored "Humanitarnog tiketa u podne" kompanija MOZZART ima niz društveno odgovornih akcija poput, “Sto terena za jednu igru”, “Novi dresovi za nove šampione”… Takođe, MOZZART pomaže fondacije “Budi human”, “Podrži život”, potom Paraolimpijce, košarkaše, vaterpoliste, rukometaše, karatiste, džudiste... Učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe”,itd...

Važna informacija za Republiku Srpsku!

Takođe, ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta Feđe Stojanovića, dobitak će biti doniran i za Centar Zaštiti me u Republici Srpskoj. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 20:45 2053 ENFAK Birmingham - Huddersfield kmb X2&0-3 1,50
Uto 21:05 2051 ENFAK Swansea - Notts County ki 1 1,60
Uto 18:30 5016 FRA K Bourg Peronnas - Olympique Marseille ki 2 1,30
Uto 18:30 3061 NEM K Paderborn - Bayern kmb 2-2&2+ 1,40
Uto 20:45 3062 NEM K Leverkusen - Werder tgg gg3+ 1,90
Ukupna kvota8,30

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaFeđa Stojanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara