Rezzime jučerašnjeg dana: Moglo je i bolje

Vreme čitanja: 3min | sub. 18.04.20. | 08:10

Pogledajte ko vam je 17. aprila doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

 LOKOMOTIVA GOMELJ - HIMIK SVETLOGORSK (tip 1, kvota 1,15) – rezultat 5:0

Početak drugog ranga beloruskog fudbala sa sobom je doneo i prvu “petardu“. Lokomotiva je bila apsolutni favorit što je pokazala i u prvom poluvremenu posle kog je na odmor otišla sa nedostižnih tri gola prednosti. U nastavku su Železničari dodatno povećali prednost, pa razloga za brigu nije bilo. Keca ste mogli da zaokružite još na pauzi.  

VILJAREAL /SIM - MAJORKA /SIM/ (tip 1, kvota 1,65) – rezultat 1:0

Pogled na tabelu La Lige bio je dovoljan za zaključak da je Viljareal favorit u ovoj simulaciji. Na odmor se otišlo bez promene rezultata, ali je gol Žute podmornice u nastavku bio dovoljan za keca i vaše slavlje.  

REAL MADRID /SIM/ - VALENSIJA /SIM/ (tip 1, kvota 1,35) – rezultat 3:1

Mogli ste da trljate ruke posle prvih 45 minuta, pošto je Real već tada imao dva gola prednosti. Kako nastavak nije doneo previše uzbuđenja, mogli ste bez ikakve strepnje da ispratite finiš meča i pre završetka utakmice zaokružite keca.

MONAKO /SIM/ - BORDO /SIM/ (tip 1, kvota 1,80) – rezultat 4:1

Poveo je Monako u prvom poluvremenu, ali za razliku od decembarskog susreta ova dva tima u Ligi 1 kada je do poluvremena ispustio prednost, u simulaciji je uspeo da je zadrži. U nastavku su crveno-beli dodali gas i upisali još ubedljiviju pobedu, a izmamili osmeh na lice.

LEVANTE /SIM/ - SEVILJA /SIM (tip 2, kvota 1,95) – rezultat 0:1

Igre iz prvenstva Španije, ekipa iz Andaluzije je prenela i na simulacije. Sevilja je do prednosti stigla u prvom poluvremenu, sa kojom je i otišla na odmor. Do kraja je čvrstom odbranom uspela da zatvori sve prilaze golu i sačuva minimalnu prednost, a vama obezbedi sasvim solidnu kvotu.

PRECRTANO

ŠAHTJOR SOLIGORSK - SLUCK (tip 1, kvota 1,45) – rezultat 1:2

Rezonski ste odigrali na Šahtjor s obzirom na to da je poslednji put slavio protiv Slucka sa 5:0. Prvo poluvreme današnjeg meča najavilo je da ovog puta neće biti isto. Sasvim suprotno, posle prvih 45 minuta morao je domaćin da nadoknađuje dva gola zaostatka, u čemu na kraju nije uspeo, iako je skoro čitavo drugo poluvreme imao dva igrača više i jedanaesterac. Šansu sa bele tačke nije iskoristio, pa je morao da se zadovolji samo časnim porazom posle autogola minut pre kraja, što vama svakako nije bilo dovoljno.

VALJADOLID /SIM/ - SELTA /SIM/ (tip GG, kvota 2,05) – rezultat 3:0

Tipovali ste efikanas meč sa golovima na obe strane. Pogodaka je bilo, ali je jedini raspoložen bio Valjadolid. Nominalni domaćin postigao je gol u prvom, dva u drugom, ali džabe sve, Selta nije pronašla put do protivničke mreže.

LOKOMOTIVA MOSKVA /SIM/ - SOČI /SIM/ (tip 1, kvota 1,65) – rezultat 0:0

Meč koji je bio na programu 26. kola ruske Premijer lige pre nego što je koronavirus prekinuo takmičenja, odigran je danas putem simulacije. Tipovali ste na drugoplasiranu ekipu iz glavnog grada Rusije, ali je dvanaestoplasirani Soči uspeo da ih zaustavi i obezbedi remi sa “dva krompirića“.

FRAJBURG /SIM/ - BOR. MENHENGLADBAH (tip 2, kvota 2,05) - rezultat 1:1 

Iznenađujuće dobro su krenuli Ždrepci u Bundesligi, ali ih je koronavirus sasekao u nameri da sledeće sezone igraju Ligu šampiona. Verovali ste u simulacijama mogu da ponove dobre partije, ali su vas razočarali. Prvo poluvreme prošlo je bez golova, a pogodak Menhengladbaha u nastavku anulirao je Frajburg, te je ovaj par na kraju morao biti precrtan.

RUBIN KAZANJ – ROJAL BERS (tip 1, kvota 1,92) – rezultat 1:1

U moru simulacija, našla se i jedna utakmica Fife, ali s obzirom na njen ishod, bolje da ste je preskočili. Prvo poluvreme donelo je po gol na obe strane, ali pandan kluba iz Rusije nije u nastavku uspeo da situaciju preokrene u svoju korist. Nesadržajno drugo poluvreme ograničilo je meč na pogotke iz prvog poluvremena, a vaše tikete poslala u kantu.  

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara