Komentari na vest

Agonija odbojkaša završena, Orlovi se slomljenih krila vraćaju kući

s

sve jasno

pre 7 meseci

Kazu nemamo bolje igrače od ovih ,sve ok.Onda nema druge ubacite stranca i nek nas pojača.
r

ruski sistem

pre 7 meseci

U slučaju da ruski igrač odbije da igra za reprezentaciju, on će se smatrati za stranca u prvenstvu. Ako do toga dođe, imaće puno problema ukoliko njegova ekipa u sastavu već ima dva strana igrača„, .Ovako je kod Rusa po zakonu i odluci u odbojci.Kod nas neki neće neki umorni itd. A penzija im redovna...
G

Globalni sport

pre 7 meseci

Poljska i Nemacka iz evrope na ⅞OI.Kanada i USA i Japan.Ceka se Brazil i Italija ili Kuba.Francuska kao domacin.Realno oni kvalifikacije prosli ne bi.Samo da Italija pobedi.Ako ne odu da li menjaju trenera?Brazil zemlja odbojke da ne ide na OI jel moguce da cekaju rang listu.
P

Pobeda je resenje

pre 7 meseci

Ljudi nema razloga za brigu ocigledno je Igor Kolakovic namerno oborio ritam Srbije,tempira formu za sledeca prvenstva i OI u Parizu na koje tesko da cemo posle ovoga otici.Jedino ako nam se bas,bas ne posreci sa plasmanom na ranking listi Fivb.
o

oiiii

pre 7 meseci

Ova ekipa nije za OI, ne zasluzuju da odu. Prvo mi smo imali 3 ekipe jake u grupi, ni jednoj ekipi nismo uzeli ni set. Na OI idu odabrane jake ekipe koje sa razlogom i jesu otisle na OI. Smena generacija trebala je da se desi posle EP 2019. ili posle neuspesnih kvalifikacija na OI 2020. Trener nema motivaciju, ne zna ni igrace da motivise, pritom i neki igraci su istroseni i bez zelje. Sve u svemu rasulo. Prst na celo i dobro razmisliti
K

Kop

pre 7 meseci

Nekada smo ove reprezentacije dobija u pola noći pola dana, Sloveniju, Japan ej Japan.
O

Odbojka sad

pre 7 meseci

Da li bi Terza mogao muske da odvede na OI.Treba razmisliti.Ja bi mu dao šansu.
v

vrlo jednostavno

pre 7 meseci

Isto bilo sa zenskom ekipom da nema Tijane.
č

činjenica

pre 7 meseci

One imaju i boljeg dizača a i primače nego muška ekipa.
Z

Zenska

pre 7 meseci

Zenska ekipa bez Tijane uzela zlato na EP 2011. i bronzu prosle godine u Ligi nacija. Mozes reci sta hoces al previse lupas.. Tijana je nosilac ekipe ali ekipa ima karakter, znanje, svaka devojka ima kvalitet samo sto to ovakvi kao ti ne vide nego dodju ovde da ostave bilo kakav komentar. Svako ko udje u teren kod zena ima sta da pokaze, dok ovde cak i nemamo klupu.
v

vrlo jednsotavno glup komentar

pre 7 meseci

Preglup komentar, izgleda da ne znas sta znwci kada tim ima dobrog Korektora, da je to najznacajniji igrac
s

steva mrak

pre 7 meseci

2011 sta ti pricas?Samo Maja iz ove ekipe je tu iz 2011.Medalju na OI nismo videli dok.nije dosla ona.Naravno i dve titule prvaka sveta u istom periodu.Nista od toga bilo ne bi da nje bilo nije.Ove godine ni na OI otisli ne bi bez nje.Kina ili Holandija bi prosle a na EP takođe medalju uzeli ne bi bez nje.Ovi momci su uzeli EP 2019 i bili 4 pre dve godine uzeli SL ligu 2016 a njih 3 bili i 2011 kada se uzelo zlato u Becu.
s

smesni ste

pre 7 meseci

Lazovic i Busa i Kovacevic i Ivovic.Pa Uros bio najbolji igrac evrope MVP EP,Auuu.Neuporedivo 2 0 za muske.Cekaj srednji Stevanovic i Aleksic i Podrascanin i Lisinac.Neuporedivo 2 0 za muske.
p

prinač SRB

pre 7 meseci

Ivovic MVP Svetske lige 2016.
v

vrhunski oba

pre 7 meseci

Marko je sa ekipom iz Maćerate dva puta je bio šampion Italije, a u sezoni 2013/2014. proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) finalne serije plej-ofa. Najvise nastupa ima u dresu Srbije i 9 medalja.Prosle godine on i Lisinac igrali finale lige sampiona.Imamo vrhunske blokere.
č

činjenica

pre 7 meseci

Muška ekipa ni u svom prajmu nije mogla na OI jer pre svega nisu imali dobrog dizača, da su imali nekog ko je bar upola dobar kao Maja išli bi, ali Jovovic nikad nije bio neki nivo. A to je najvažnija pozicija u timu, mozak ekipe.
M

Mop

pre 7 meseci

Šta je sa Jovovićem? Nisam upućen. On je jako dobar dizač @Činjenica
č

činjenica

pre 7 meseci

Jovovic jako dobar dizač ha?Jako dobri dizači su Djaneli, Kristenson, De Čeko, Bruno, Brizard itd...Jovovic nikad nije bio u tom društvu, a ovi koji sada dižu su još gori od njega tako da šta očekivati od ekipe koja od Grbica nema pristojnog dizača.
t

tužno sve

pre 7 meseci

Mop Kako da budes upucen kad nigde nije izaslo nista.Zato ako neki fudbaler ima povredu danima se piše da li će zaigrati nasu ligu.Koga zanima u Srbiji prvi dizac reprezentacije vise od 10 godina i evropski sampion.
B

Bora BG

pre 7 meseci

Mop @nije mogao doći na red od silnih otkaza košarkaša i povreda.Miljenici medija...
n

ne okreci se....

pre 7 meseci

0:9 set razlila protiv Japana, SAD i Slovenije. I kaze selektor - ima i pozz stvari. Monti Pajton! Pllus rutinsko ispadanje na EP. Da se razumemo, mi NEMAMO tim koji moze d aigra sa najjacim , jer nemamo dovoljno dobre igrace. I to nije Kolakoviceva greska. Ali dobar trener od proseka napravi tim bolji za bar 20 odsto. On to ne moze. SAMO STRANAC. Iskusan i sposoban. I nova generacija igraca ma kakva bila. Pozz
p

pero7

pre 7 meseci

tim je istrosen..novih igraca nema..ne u odbojci nego i u ostalim sportovima..ali mi nije jasno kako slovenija sa starom i ptosecnom ekipom igra 6 godina na visokoom nivou..
@

@pero7

pre 7 meseci

Slovenci su sve samo ne stari i prosecni. Stari su na pozicijama na kojima treba. Dizaci su im iskusni, Uranut je star ali ne toliko istrosen, i donosi ekipi potrebnu stabilnost. Tek sto nisu prosecni, osim dizaca i Pajenka koji nisu u samom svetskom vrhu na svojim pozicijama, ostali su itekako vrhunski. Mozic koji je primac na korektoru im je doneo ono sto im je godinama falilo da bi bili vrhunski.
M

Mi volimo medalje

pre 7 meseci

Sport u svojoj suštini treba da privuče mlade da se njime bave i što treba da bude osnovna uloga , očigledno nije važno. On traži mnogo odricanja, ulaganja i stvaranja sistema. Sa sredstvima koja se u njega ulažu to u Srbiji nije moguće. Zato se polako gasi. I neće to nikoga mnogo potresti. Jer za razliku od Zvezde i Partizana, za ostale ostaju mrvice.Za njih se navija.Mali sportovi su tu reda radi.Jedan fudbaler je više plaćen od sredstava koje dobije bilo.granski savez od drzave.Jedan kosarkas ima veci ugovor nego bilo koji odbojkaski ili rukometni klub u Srbiji.
A

Anonimna

pre 7 meseci

Kakva bezlična skupina luzera. Bolje da nisu ni izašli na teren.
B

Bodovi lete

pre 7 meseci

Kuba ce se pribliziti na 10ak bodova, a do pre 2 dana razlika je bila 45!! Zasto niko u savezu ne skrene paznju da je svaki set vazan!! Gubimo poene kao na traci
k

komedija

pre 7 meseci

Kome da skrene paznju.Znaju igraci sve.To im je posao zive od odbojke svi.Svasta..
M

Monca Monca

pre 7 meseci

Mi kao da smo preplaceni za medalje i velika takmicenja.Tu smo gde smo.Nikakva tragedija.Nemamo kvalitet kao pre.Italija u fudbalu ne ode na SP i?U kosarci 2008,2012,2021 nismo bili na OI .Zašto i odbojkasi ne bili propustili 3 turnira OI.Drugi ulažu a mi dok smo imali rezultate ulaganja su bila kao i danas u kosarku i fudbal.Prema tome niko nema prava da ih kritikuje.Odbojka se u Srbiji smatra kao zenski sport neka idu na OI zemlje gde se reprezentacija voli i gde se muska odbojka prati i u istu ulaze.Jedan novinar ih je ispratio na EP 2023 i dva novinara na kvalifikacije za OI.Priju ispred Arene 3 dana čekalo po 30 novinara
p

pero7

pre 7 meseci

prija je svetska zvezda i za tri dana zaradi milion e..ne mozes ti porediti odbojku sa ...vidis da se ceo svet raspada..samo inst i tik tok
b

bravo majstore pero

pre 7 meseci

Jeste u celom svetu je svi slusaju.Svetska a nasa.Ona pa Đokovic tako nekako...
P

Prija legenda

pre 7 meseci

Prija je popularnija od svih odbojkasica iz reprezentacije zajedno.Tako da.U Srbiji je tako.
0

07

pre 7 meseci

Bruka i sramota nisu za OI kad ih jedna Slovenija koju su 2019. za evropsko zlato pobedili 3-1 sada rasturi 3-0
S

Steva Mrak

pre 7 meseci

Belgija izgubila jedna iz Evrope manje,ide Ianada iz te grupe..ITALIJA ako dobije 3 0 ide.Brazil vodi pobeda od 3 0 ili 3 1 .Svaki drugi rezultat ide Kuba a Brazil i Italija cekaju rang listu.Nama je interes sa ode Italija ili Brazil.Onda imamo sanse.U slucaju da ne prodju ni oni onda realno teskk ide preko rang liste.Italija pa Slovenija i mi bi bili na cekanju iz evrope u junu.Odbojku svi igraju.Ukrajina uzela bod Brazilu i napravila problem za plasman u Pariz.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 7 meseci

Igore, da se ne ljubimo...