Komentari na vest

Analiza Marijane Boričić: Tržište manje nego tokom korone, nije lako mladom klubu

P

Pazova3

pre oko 1 mesec

Ejj,u poslednje vreme kada igramo za nas uvek 3,a vi koliko možete...:) Ne znam što se ložite,kada vaš deca ne igraju,ima te neku Ubljanku u postavi? Ja mislim da Vi jeste gospoda,malo rečnik ne ide,ali nauči se.

Bojan Nikolic

pre oko 1 mesec

Napred Žok Ub
V

Verni navijac uba

pre oko 1 mesec

To sto zrenerima i gostujucim igracicama smeta navijanje to govori o njihovoj koncentraciji! A taj jova je prvi izazvao gnev kod navijaca svojim ne sportskim ponasanjem! A mi navijamo i ppdrzavamo nase devojke jel ih volimo!? I nemoj da se krijete iza laznih profila!?
L

Luiđan

pre oko 1 mesec

Oće to moj,Brko. Biće to dobro,ali kada...kad nam Cvetićanin i Anica stignu u Pazovu. Ondak bi možda bili ravnopravni;)
M

Magic shoot

pre oko 1 mesec

Gospođo, Morate malo više preuzeti odgovornosti, jer ste za sliku Vaše ekipe odgovorni isključivo Vi. Kabadahijsko ponašanje odgovara Vašim karakteristikama, a nespremost da preuzmete odgovornost posle svakog poraza (a bilo ih je mnogo) govori i o ljudskim kvalitetima. Doći ćete do nivoa do kojeg odbojkašice neće želeti da dođu u uređen klub upravo zbog vaše loše trenerske etike (a mnoge su zbog vas već otišle). Bez "ekstra kvaliteta" Vi ne možete napraviti rezultat, jer ste nestručni i nespremni da oblikujete i izvedete mlade igračice na odgovarajući put. Pokažite malo više čovečnosti, to Vam profesija nalaže, bez obzira na to što Vam međuljudski odnosi nisu jača strana. Ili još bolje - pokažite humanost i napustite klub.
K

KingDjole

pre oko 1 mesec

Ružno je da na Ubu dolaze treneri koji imaju vrhunski rezultat iza sebe. A,da dožive da ih karikaturni likovi prozivaju sa tribina. Da tokom cele utakmice budu provocirani. Mislim da takvim stvarima nije mesto na tribini gde se igra odbojka. Da se preti starijm osoba uz psovke. Publika je u ubskoj hali prava odbojkaška,kulturna i vaspitana. Ovo radi par likova ,koji time žele da skrenu pažnju na sebe. Prelepa se odbojka igrala i igraće se na Ubu.Ne dozvolite ,moji dragi Ubljani, da neko nosi pogresnu i iskrivljenu sliku i da pravi netrpeljivost na abnormalnostima.
O

Odbojkaska?!

pre oko 1 mesec

Prvi put culi za odbojku 2019 godine
P

PUBLIKA UBA

pre oko 1 mesec

Publici Uba,mozes samo znas sta.Publika Uba je svih ovih godina nosila Zok Ub do svih titula.Mi smo ove godine podmladili tim,i nemamo vise pritisak rezultata.Osvojili smo sve posteno i na terenu.U,Ubskoj Hali niko nije pretio nikome.Pazova je prosle godine celu policiju izvela da 20 toro ljudi zabrani da udju u njihovu halicu.Nemoj o Ubu pricati kad ne znas.Nikome nikada nismo zabranili da udje u Halu,niti je bilo kakav teror od navijaca.A,sto pojedini treneri provociraju,to je vec nesto drugo,Ne pricaj lazi,
P

Publika Uba

pre oko 1 mesec

Publici Uba mozes da poduvas malo kako ti,tako i ti treneri.Sem Branka Kovacevica koji je najveci gospodin.Znamo mi da vas bole 6 finala Uba za tri godine.U,Ligi Sampiona smo imali najbolji plasman od svih ekipa u novijoj istoriji Srbije.Dodji na Ub da se upoznamo.
D

DjošaKing

pre oko 1 mesec

Ma još da onaj sitniji ima dobre brkove. Bilo bi to "Asteriks i Obeliks protiv Jove Cakovića"! Au,kakav bi to bio serijal...kao da su Kusturici ispali iz kamere...Nadjača ih Jovo,moramo da menjamo scenario:)))
p

publika uba

pre oko 1 mesec

Govedo iz Obrenovca,Djoso Kingu,vidimo se u Lajkovcu na polufinalu,pa cemo da porazgovaramo.
D

DrĐolija

pre oko 1 mesec

Žao mi je što je Vaš klub ove sezone krenuo bez bloka i sa pola prijema na titulu,pa je sada uzeo odmor!:) Ipak više preferiram Jedinstvooo,mogli bi se tamo naći ,gospodine Obeliks. Ili imate traume od CZV,pa da Vas poštedim takve neugodnosti?:)

Bojan Nikolic

pre oko 1 mesec

Gospodine KingDjole mada mislim da niste gospodin vec jedna velika ne znalica,mnogo je ruzno da komentarisete publiku u tudjoj hali a da ne vidite u vasoj STALI kako je ponasanje.Prosle godine ste poslali kordon policije na mene i 40 dece od 8 do 12godina bruka i sramota i vi znate nesto da komentarisete.A ovim putev vam kazem da cu tog vaseg VRHUNSKOG TRENERA PROVOCIRATI KAD GOD BUDEM U PRILICI,a za vas je hala Ub zatvorena.Halu na Ubu od danas gledte samo na Arena Sport .VELIKI POZDRAV SA UBAAAAAA
D

DjoleKing

pre oko 1 mesec

Ma,bilo je kao što velite i želite! Specijalne jedinice izvršile blokadu hale...i titulu uzeše na silu:) Ma,gospodo jednom sam bio u vašoj hali i ne BiH gubio vreme,utakmice sa vama gledam na sanitarnoj distanci. Džabe vam novci moji moji sinovci mi igramo malo bolje...:)
g

gost iz Humske

pre oko 2 meseca

Ovo nismo ocekivali od nje..trziste malo za Ub, gde se do pre 1.godine placale igracice 3.000 eura mesecno, hotel i hrana preko puta sale, i sad nema nikog... Ima igraca, nego nece: 1. u selo 2. nedorecene ekipe sa skromnim ambicijama 3. tamo gde su radile i gde nema autoriteta 4. mozda ni kod fitnes coacha. Previse razloga.a i poceli drugi da placaju, pre svih Zvezda, Lajkovac to radi godinama, Partizan placa takodje, bez kompasa. ali placa...tako da ce Ub sl.godine igrati za 8.mesto
B

Belgrano

pre oko 2 meseca

Ja ne znam kako nju nije sramota da vise bilo sta izjavljuje.
H

Hackinen

pre oko 2 meseca

Najjača je ubedljivo Kutlešić, kada počne da zagleda da li su joj nokti dobro manikirani na mreži ili nezainteresovano počne da gleda po hali dok čeka da se malo uključi u igru. Evidentno je da ostale devojke vise igraju za sebe nego li za tim,mnogo vise su okrenute svom licnom ucinku nego ekipnom. Tako da ni ostali timovi nisu nista bolji...ali ovde se raspao timski duh u paramparčad. Sportiskinja u ekipnom sprotu koja neguje samo sliku o sebi,a ne stavlja tim ispred sebe...to je karikatura sporta...fali onaj motiv za borbu.
S

SKC011

pre oko 2 meseca

Nije TENT dzabe bio godinama petoplasirani na tabeli.Kada se radi o Marijani Boricic to je realnost.Ekipe dovoljno dobre da ne ispadnu iz lige a sa druge strane bez ikakvog vodjenja miljama udaljene od borbe za titulu.Zanimljivo je i to da je UB jedinu titulu uzeo u Marijaninom odsustvu kada je ekipu preuzeo Vasovic te su sa njim bili prvaci (sto je samo po sebi jos dodatno strasno).
u

uhleb ub

pre oko 2 meseca

sve dok gazda glisa guta ova budalastine za makicu nema zime
S

Sram te bilo!

pre oko 2 meseca

Prosek godina Zvezde (21.8) prosek godina Uba (22.4), koji je ujedno i jedan od najstarijih, ako ne i najstarija ekipa u ligi, i pored ovih teletabisa 2007 i 2008 što ih teren nije video a registrovane čisto eto reda radi, da malo skinu prosek. Navikla da joj Sladjana Erić (40) i Ljiljana Ranković (30) donose rezultat - normalno da su ti spram njih igračice od 27 godina mladjarija. To što Novosel (21) pojma sa životom nema, osim da slaže nekakve face po parketu u fazonu "al sam dobra al ne mogu da pokažem pun potencijal" nije do njenih godina nego do toga da veze sa životom nema, a inače na Ubu je pod tvojim nadzorom treća godina već završena. Očekuje se verovatno u 45. da pokaže svoje najbolje izdanje. Takav trenerski znalac - genijalac, a od 10 generacija juniorske reprezentacije koje su komotno mogle osvojiti zlato na prvenstvima mladjih kategorija, to nije uspela ni jedna u decenijskom stažu selektorke mladjih kategorija... Jezička je barijera bila nepremostiva izgleda.