(©RSS)
(©RSS)

Blagojević u UO RSS-a, razrešeni Krivokapić, Jelena Erić i Ljiljana Knežević

Vreme čitanja: 1min | pet. 09.02.24. | 23:33

Održana vanredna Skupština i imenovani novi članovi „rukometne Vlade“

Na prethodnoj sednici Upravnog odbora RSS-a ostavke su na članstvo su dali Ljiljana Knežević i Milorad Krivokapić, dok se nešto ranije na isti čin odlučila i saopštenjem Jelena Erić. Na vanrednoj Skupštini Rukometnog saveza je doneta odluke o razrešenju ova tri člana „rukometne Vlade“.

Umesto njih u Upravni odbor je izabran Aleksandar Blagojević, novi sportski direktor Dinama iz Pančeva, dugodišnji rukovodilac u Partizanu. Osim nekadašnjeg reprezenatativca Jugoslavije, novi članovi su i Vladimir Ilić i Milan Nedeljković.

Izabrane vesti

Skupština RSS donela je odluku o razrešenju Svetozara Stankovića i imenovanju Aleksandra Brkovića za lice ovlašćeno za zastupanje u Rukometnom savezu Srbije. Podsetimo, nekadašnji tofejni trener Partizana, najmlađi strateg u Ligi šampiona, postao je novi generalni sekretar RSS-a.

Pune ruke posla ima novi UO RSS. Treba izabrati u narednom periodu novog selektora muške reprezentacije Srbije posle smene Tonija Đerona. Kandidati su i dalje Boris Rojević i Vladana Matić, treneri Vojvodine i Metaloplastike.


tagovi

rukometni savez srbijeAleksandar BlagojevićrssSkupština RSS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara