Nenad Maksić (©Starsport)
Nenad Maksić (©Starsport)

Burno u Partizanu: Maksić podneo ostavku, razlaz s dvojicom igrača

Vreme čitanja: 2min | sub. 12.03.22. | 08:32

Osim trenera, u crno-belom taboru nisu više ni Aleksa Maksić i Nikola Ivanović

Imali su rukometaši Partizana velike ambicije ove sezone, želeli su da pomrse račune osmostrukom uzastopnom šampionu Srbije, Vojvodni, ali je sve palo u vodu za samo sedam dana. Dva poraza od Radničkog iz Kragujevca, prvi na Banjici proteklog vikenda u prvenstvu i drugi u sredu u Šumadiji u četvrtfinalu Kupa Branislava Pokrajca, srušili su sve kao kula od karata.

Posle poraza od Radničkog, trener Nenad Maksić je odlučio da podnese ostavku.

Izabrane vesti

Ne bih još da pričam o tome. U ponedeljak me zovite, pa ću sve da kažem. Takav je dogovor, da ne izlazimo još u javnost“, rekao je Maksić za Mozzart Sport.

Osim razlaza s trenerom, Partizan je odlučio da se zahvali na saradnji levom krilu Aleksi Maksiću, inače sinu nekadašnjeg reprezentativca naše zemlje i doskorašnjem kormilaru kluba iz Humske, kao i desnom beku Nikoli Ivanoviću.

Pre ove dvojice igrača, crno-beli su odlučili da raskinu saradnju sa nekadašnjim reprezentativcem Srbije, iskusnim Aleksandrom Stojanovićem. Takođe, u klubu je bio još jedan bivši Orao, Uroš Mitrović, ali on nije odigrao ni minut ove sezone, pa je karijeru nastavio u drugoligašu Vranju.

20.30: (1,75) Gepingen (8,00) Lajpcig (2,45)

Podsetimo, Partizan je prvi deo sezone u Superligi Srbije bio lider Grupe B, jedini neporaženi tim u šampionatu. Imao je i solidnu epizodu u Evropi, gde je za gol ispao od rumunskog Minaura iz Baje Marea. U SEHA ligi je odigrao samo jedan meč, poražen je na Banjici od Eufarm Pelister iz Bitolja, posle čega je regionalno takmičenje suspendovano zbog rata u Ukrajini.

Na startu plej-ofa, crni-beli su poraženi od Vojvodine u Novom Sadu, gde se videlo da su Lale i dalje najbolji tim Srbije. Posle pet kola plej-ofa, Partizan ima tri pobede i dva poraza i verovatno ga čeka borba za drugo mesto sa kragujevačkim Radničkim, Dinamom iz Pančeva i Metaloplastikom.

Klub iz Humske u nedelju (18.00) gostuje Dubočici u Leskovcu u šestom kolu plej-ofa Superlige Srbije. Na klupi će biti dosadašnji Maksićev pomoćnik, Dario Krželj.



tagovi

Nenad MaksićRK PartizanRukometna superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara