Komentari na vest

Cunami Fortinajnersa u nastavku, nadoknadili -17, repriza Superboula iz 2020. (VIDEO)

V

Veks98

pre 3 meseca

Ne mogu da vjerujem da je Detroit izgubio! Baš su razbijeni u trećoj četvrtini, ipak ništa od duela Gofa i Mahomsa .
h

halo

pre 3 meseca

Umrli su od onoga od čega su živeli cele sezone, išli su na sve ili ništa i dobili su ništa. Tu su i platili danak neiskustvu, mogli su bez problema da umrtve utakmicu i drže Najnerse na distanci, ali gladne oči su videle mnogo više nego što su mogli da odgrizu, nisu želeli samo pobedu već da ponize protivnika. Velika šteta, ali dobro, i na ovome se uči, sledeći put će znati bolje šta treba da rade, a šta ne. Odlična sezona za Lajonse kako god, pa nek ovo pokušaju da iskoriste da sledeće sezone budu još bolji.
M

Marko P.

pre 3 meseca

Hrabar playcalling od strane OC-a Lionsa ih je na kraju pobede. Sredinom treće četvrtine na nekih 30 jardi od gola 49-sa i rezultata 24-10 za Lionse, umesto šuta za 3 poena Lionsi idu bespotrebno na 4 za 2. Protiv 49-sa svaka minimalna greška koja možda izgleda bezazleno može da vaš košta pobede. Strašna ekipa, nisam njihov ljubitelj ali mora se reći da su najbolji i najlepši fudbal prikazali ove godibe uz Baltimor. Videćemo šta će biti u SuperBowlu, Kanzas je usadio kroz godine pobednički mentalitet u sebe i jako je teško igrati protiv takvih ekipa. Svašta može biti. Čestitke finalistima od navijača posrnulih Iglsa :)
E

E sad da vidimo

pre 3 meseca

Mocarte koje je kvota da će i Najnerse da opljačkaju kao što su Baltimor danas? Ipak moraju da se sačuvaju pregledi od fanova gospođice Svift po svaku cenu.