Komentari na vest

Deca iz Novog Sada osvežila domaću scenu i postala noćna mora za Partizan

B

Branicevac

pre 4 meseca

Zasto ovaj derbi nisu sudili Papovic i Jovic. Pa kad ce da se pokazu ako ne sad. A i Bugarcici su im obecali sudijske visine.
Г

ГГБ021

pre 4 meseca

Победила је младост и жеља! Напред Воша
M

Motleycrue

pre 4 meseca

pre imali puno stranaca, kad nestalo love, setili se da imaju talentovanu decu valjda ce tako biti u fudbalu
A

Archie

pre 4 meseca

Koji fudbalski klubovi u Srbiji guraju svoju decu više od Vojvodine?
P

Pandora_

pre 4 meseca

Pesma nasa tebi daje krila jer mi smo tvoja najvernija Firma! Bravo
V

Vojvodina OK

pre 4 meseca

Već 40 g pravi bisere naše i svetske odbojke od Žareta Petrovića i Raše Dabića preko Kovača Vladimira i Nikole Grbića Đurić Boškana Mijića Gerića Podraščanina Jovovića Luburića a buduće svetske bisere ima u 18 godišnjim dizaču Milanoviću i korektori Stanković koji su već sad zreli za A reprezentaciju i koji će svojim poletom i znanjem pomoći starijim drugovima da posle 12 g odu na Olimpijadu
G

GOSTSD

pre 4 meseca

Nema ništa od toga. Reprezentacija će da nam bude sve gora i gora.
d

dfda

pre 4 meseca

Vojvodina ne pravi bisere, nego razvija bisere drugih manjih klubova. Svi ti momci uglavnom su sa strane i to je ok, ipak je to Vojvodina. Ali problem nastaje kad Vojvodina i slični klubovi uzimaju decu od manjih klubova, koji za uzvrat ne dobijaju ništa. Niko se za to za sada ne obazire, ali pošto je sve manje dečaka u odbojci, isplivaće problem kad ne budu imali talente za Vojvodinu, onda ćemo videti šta znaju da naprave. Do tada nek je Bog u pomoći manjim klubovima, pošto se niko na njih ne obazire.