Komentari na vest

Džordan Tompson: Mnogo važnih ličnosti za odbojku je u Turskoj, kao što su Gabi, Tijana, Zehra...

P

Pera BG

pre 4 meseca

Imaju 4,5 kkubova koji su TOP a ostalo na nivou super lige Hrvatske.Slično kao mi u košarci samo su veća ulaganja u Srbiji u CZ i Partizan u košarci kod nas nego u bilo koji klub u Turskoj u odbojci.Takođe mogu da sanjaju o atmosferi sa košarkaških utakmica iz Arene.Nemaju tradiciju kao ni mi u odbojci sve je veštački kod njih.Mi smo godinama gradili i izgradili imidž zemlje košarke.Italija Brazil i Poljska i Rusija su prave zemlje odbojke.
B

Bas to

pre 4 meseca

Ulaze se samo u Vakif, Fenerbahce, Eczacibasi i THY (i to jer im je sponzor avio kompanija), ostalo katastrofa. Ni jedan njihov tim ne igra Cev cup ili onaj kup izazivaca, THY nabio budzet ispao od Pariza, Galatasaraj isto od nekog smesnog kluba, cak i Zvezda igra 1/8 cev kupa a neki turski klub ne. Da nema 3/4 kluba u koja se ogromne pare ulazu, liga bi bila kao i nasa. Pritom ti njihovi klubovi najjaci, puni stranaca. Nigde nosilac Turkinja. Al dobro svaka cast ulazu ali takodje po meni nisu zemlja odbojke. Daleko ispred njih Poljska i Italija.
D

Da da da

pre 4 meseca

Bas to @Slazem se Liga bi im bila losija jer sem stranaca da nije ulaganja u ta 4 kluba i njihove najbolje igracice ne bi bile u Turskoj. Kod nas Panter ima veci ugovor od svakog odbojkaskog kluba u Srbiji pa i od samog odbojkaskog saveza Srbije sa svim zaposlenim i troskovima svih selekcija u toku jedne godine od pionira do seniora i seniorki.To je nas najveci problem kao sporta.Nismo prepoznati kao sport od znacaja u Srbiji.
S

Sumo rvač

pre 4 meseca

DczM Zehra kao neka bitna instagram itd.Broj patika 49,100 kg a na štiklama 225 cm... Rođena za košarku baš tako.Možda i za sumo rvanje...
N

Najveci problem

pre 4 meseca

Koji pritisak novinara i generalno javnosti u Turskoj na ekipu. Oni sebe vec vide u finalu OI, neki pisu da su sampioni OI a njihove odbojkasice nikad nisu igrale ni polufinale OI. Vecina ljudi otpisuje Ameriku i Brazil kao ekipe koje uvek dodju do medalje na OI, a ovi vec sebe zapisali u finalu. Turska nije losa ekipa, daleko losija bez Vargas ali konstantan pritisak i ludnica je nerealno, njihovi mediji su otrov kao i navijaci, kako li ce igracice podneti pritisak i vec upisan naslov olimpijskih sampiona, videcemo.
I

Iju

pre 4 meseca

Staviti u istu recenicu Gabi i Tijanu sa Zehrom Gunes je ludnica. Zehra instagram popularna promoterka Mac sminke i mercedes automobila a sa druge strane devojke sa olimpijskim medaljama i Tijana kao dvostruka svetska sampionka. Od Zehre savez napravio instragram promoterku Turske. Daleko od toga da nije dobar igrac al porediti je sa Tijanom i Gabi je ludnica. Ako cemo realno Eda Erdem je Bog za Zehru ali nije popularna i promoterka kao Zehra.
D

DczM

pre 4 meseca

Tacno tako , al guraju svoje igracice sto je logicno , medjutim realno gledajo njima nijedna igracica nije ekstra klasa Zehra i Hande se guraju jer su atraktivne , ali u realnosti Zehra ima 2 m i preko 90 kg bez ikakvog odraza bolje bi bilo da su je gurali na kosarku . Bez Vargas su reprezentacija koju bi all star nase domace lige rutinirao
I

Iju

pre 4 meseca

@DczM, pa guraju naravno. Koriste pogotovo njih dve sto ti kazes atraktivne. Lepo ja kazem idealna je Zehra za promociju, sredjuju joj nagrade na turnirima gde nije pokazala nista, smeje joj se komplet odbojkaski svet cak i njeni sunarodnici. Nabila insta pratioce, promovise Mecu i sminku i to je to. Lepo je Milena Rasic rekla u izjavi za portal imas igracice poput Zehre i Ebrar to vam je dovoljno da znate sto je Turska i njena liga popularne. Zehra instagramerka i tiktokerka i Ebrar klovn koji sluzi da zabavi masu. Kratko i jasno zena objasnila koja je tolike godine provela u klubu sa njih dve. A to za Vargas, brate moj mi smo igrali finale sa njima gde su nam 3 devojke u polju bile bolesne, nismo imali nikakav prijem a ni napad i opet su nas jedva dobili. I ja opet kazem i to finale da nije bilo Kubanke, mi bi ih takvi nikakvi u tom finalu dobili.
I

Iju

pre 4 meseca

@DczM, takodje prosle godine smo igrali protiv njih u ligi nacija. Prve nedelje njihov ful sastav sve ove sto su igrale Evropsko (samo bez Vargas) a nama igrala dizaca Sladja Mirkovic, igrala Kaca Lazovic i jos par klinki 3:2 za Srbiju. Meč za bronzu u Ankari liga nacija 2022, Srbija bez Maje i Tijane sa Anom Bjelicom Turska isti sastav ful postava, Srbija 3 Turska 0. Znaci 3:0 u mecu za bronzu u po Ankare protiv ful tima Turske. E to je brate moj odraz kojeg su oni kvaliteta. Sad je lako busati se kad je dosla Kubanka
D

DczM

pre 4 meseca

Imaju bas dosta izguranih igracica na osnovu izgleda tu su i Guveli i Sahin, ali neka su bar lepe kad kvalitet nemaju . Nazalost i kod nas se dosta guraju igracice ali ne toliko u seniorskim koliko mladjim kategorijama .Hena je identican primer poput Zehre izuzev visine one nemaju nista drugo za odbojku , pogledaj mec Vero protiv Vakifa kako je Amerikanka iz Vera izdominirala Zehru sa 30% . Ukoliko mozes postavi link ovde , pogledao bih Milenin intervju taj .
D

DczM

pre 4 meseca

Takodje pomenuo bih da se sve vreme gledalo dal je Tijana bolja od Egonu , a mislim da su joj daleko vece rivalke po kvalitetu Isabel Haak i Vargas . Haak mozda cak i kvalitetnija , samo igra za slabiji reprezentaciju
B

Bora KG

pre 4 meseca

Koja Zehra i promocija odbojke.Smešna al bukvalno !