Komentari na vest

Đerona je bivši, Anđelković prvi pik

D

Da da da

pre 4 meseca

Neka ide i povede Uroša iz zenske repke kao i onog Gvidetija od odbojkašica sa sobom .
M

Ma da bre to

pre 4 meseca

Ne pratim bas pomno rukomet, ali ne znam da li se Mladen Bojinovic bavi trenerskim poslom, on je kao igrac znao da podigne ekipu svojom reakcijom i gestikulacijom, lucidan i imao je m... I voleo je drzavni dres. Opet kazem NE ZNAM da li se bavi trenerskim poslom, ali bi takav karakter trebao na klipi, da me ne napadnu ovi vrhunski poznavaovi rukometa!
I

Immobile

pre 4 meseca

Veselin Vujović rešenje na duže staze. Da mu se da i da koordinira mlađim kategorijama, odnosno da on izabere struku i da prati razvoj tih mladih igrača. Mora se uspostaviti sistem koji je urušen totalno.
H

Hiwat4

pre 4 meseca

To isti Vujevic koji je 2006. prodao utakmicu, zbog koje su izmedju ostalog otisli Sterbik i Saric? To isti Vujevic koji nije zvao Bojinovica kada je ovaj bio na vrhuncu?
I

Immobile

pre 4 meseca

@Hiwat4 Nije Vujević nego Vujović. Prvo se lepo raspitaj i edukuj oko toga šta se dešavalo i kako u tim slučajevima, pa onda pričaj. Vidimo dokle su ovi eksperti doveli savez. Đeronu sam branio sve do ovog prvenstva, kasne izmena, tajm auti nakon kojih igrači padaju u još gori kanal. Očajno je vodio.
H

Hiwat4

pre 4 meseca

Slucajno sam pogresio 1 slovo, relax. To da je prodato je pouzdano, nema potebe da me ubedjujes drugacije. Gde si video da branim savez i Tonija? Stoji da je ovo EP fijasko. Po meni, selektor treba da bude Momir Ilic.
C

Chiske1

pre 4 meseca

Rojevic bi trebao da bude prvi pik!!!
a

arroyo

pre 4 meseca

deveti ešalon ozbiljnog sporta, da mi vesti sa ovog kikiriki turnira nisu na silu poturane pod nos ne bih ni imao pojma da se ovako nešto održava. Da se ne igra u januaru kad inače nema ničega, ne bi niko gledao, a ne samo ja
G

Gile 88

pre 4 meseca

Koji bre Anđelković taj ne zna razliku između 5+1 i zone 3-2-1
G

GLAVATI.GOROSTAS

pre 4 meseca

Nije kriv trener jer trener je iz Partizana, da je trener iz Zvezde kriv bi bio trener.
а

алергичан си

pre 4 meseca

на Пенисилин изгледа....
V

Viki Miljković

pre 4 meseca

Nisam siguran da rezultati na velikim takmičenjima treba da služe kao kriterijum za selektora. Posebno, kada mi nemamo rukometnu kulturu, ni bogzna koliko tradicije. Nekad je važnije da neko napravi prepoznatljivu igru, ili kult reprezentacije, nego rezultat.
S

Sasa1

pre 4 meseca

Djirona je kriv koliko i ja!!! Sve je otislo po djavolu protiv islanda a kriv je igrac !!!
P

Pedja108

pre 4 meseca

Mislim da Djerona treba da bude smenjen, jer je i na njemu sigurno do ovih rezultata. Medjutim, na njegovom mestu bih ja prvi dao ostavku posle prve utakmice, jer ne mogu da shvatim kakve imam igrace, koji ispuste na minut do kraja dva gola prednosti i loptu. Nisam video tako nesto u rukometu i mislio sam da je nemoguce, dok se mi nismo pojavili.
d

darinjo

pre 4 meseca

U pravu si prijatelju... ali i Norveška je prokockala vecu prednost protiv Farskih ostrva, oa se vratila na pravi put. Ono sto je Djordjic uradio, onako ne bi smelo da se gresi ni u kadetskom uzrastu. On nije neko bez iskustva, igrao je jake Lige, mnogo jakih utakmica, selektor tu nije nimalo kriv. Naravno, nora nesto da se menja, selektor je najodgovorniji a sa njim iboni koji su ga doveli
L

Legolass

pre 4 meseca

I, jesmo li napali OI, Mutavdžiću?
V

VukSuri

pre 4 meseca

Djerona jedini ima psihologiju pobednika. Igraci koji nisu nikad nista osvojili u reprezentaciji,izgubili sve vazne meceve na jednu loptu i sto je ciklus koji se neprekidno ponavlja-gubitnicki mentalitet. Kad god je bitno,ruke im drhte i imaju pomracenje svesti,okuje ih strah. Mi smo u rukometu sto su Hrvati u kosarci.
C

Chiske1

pre 4 meseca

Djirona je otpisao Trnavca i Rogana. Pametnom dosta.

nikosnikos942@gmail.com

pre 4 meseca

Ako hoćemo rezultate, selektoru odrešene ruke, ugovor na 5god, bez obzira na rezultate!

nikosnikos942@gmail.com

pre 4 meseca

To je bila odluka igrača, ne selektora
O

Ovaj zalutao

pre 4 meseca

Imas napad da povedes i on sta nacrta? Nacrta lik akciju da se sutne sa 10 metara...komedija.
T

Trofejna sala

pre 4 meseca

Pa ne da domacica fotelju i savezu plata,je velika a tu su radasin i milasin
B

Bager

pre 4 meseca

A onaj nesretni vladan matic hvali savez i domacicu sinoc na areni . Nabacuje se za selektora eeeeeh dokle smo dosli
a

advance

pre 4 meseca

pa pogledajte novu grupu. francuska hrvatska nemacka austrija... bolje sto nismo prosli.
I

Idealna

pre 4 meseca

Kombinacija stari vuk Vujović i mladi lav Rojević za koselektore
S

Svašta

pre 4 meseca

Kakve bre ima savez sa rezultatima? Da nam je najpoštenija osoba na čelu saveza i da nam je najbolji trener na Svetu selektor, sa ovim igračima ni polufinale ne bi igrao! Isto kao i u fudbalu, nemaš igrača u top klubu i kao kriv je selektor, ne možeš sa svom srećom ovog Sveta da i sa svim selektorskim znanjem koje možeš imati sa krš igračima napraviti ozbiljnu reprezentaciju. Takođe ni u Rukometu ni u fudbalu nikada nismo bili vrhunska reprezentacija i to će zauvek tako da bude.
L

Lemi88

pre 4 meseca

Vrlo ograniceno razmisljanje. Sto se kaze riba smrdi od glave. Konkretno u fudbalu veliki novac prodje kroz savez, a nista se ne ulozi u razvoj malih klubova, terena, strucno usavrsavanje itd... Sve to bi uticalo i na to da igraci imaju bolje uslove, da bolje napreduju itd, a ne da igraju po oranicama. U rukometu je slicno, samo je manji novac u pitanju.
R

Rukometas

pre 4 meseca

Hocemo li vise cutati, bracu Ilic skloniti iz reprezentacije jel su kancer naseg rukometa godinama kao mladji gurani svugde mnogo igraca propalo zbog njihove protekcije... sad pokusavaju preko svojih veza da ubace Andjelkovica da bi jos igrali za reprezentaciju

nikosnikos942@gmail.com

pre 4 meseca

A oni ga čuvaju i u Tuluzu?
R

Rukometas

pre 4 meseca

Andjelkovicu istice ugovor na leto, stariji Ilic igra kod njega... najbolje resenje ako hoce Momir Ilic ili Ljubomir Vranjes
M

Milutyn

pre 4 meseca

dobro je druze poslao si deset istih komentara, samo nisi objasnio sta su to ti Ilici krivi kad Djordjic proda 2 napada u 30 sekundi protiv Islanda, Kukic igra za svoju dusu celo prvenstvo, Marsenic sa 6m ne moze vola da pogodi, a sinoc Pesmalbek umesto da slomi utakmicu pogodi golmana u kontri u glavu. Taj Ilic je sasvim korektno odigrao prvenstvo.
R

Rukometas

pre 4 meseca

@milityn treba spomenuti jos 1000 puta jel prave klanove gde god da su, njihov otac trovao po partizanu protiv decaka koji su igrali sa njihovim sinovima, guzio se po savezu .. postao vozac predsednici, sad predsednicin muz zida zgrade eto caleta sa njim.. eto ti cuda dva stana kupio Vanja.. a ima od njih dvojice boljih igraca ako trazis napomenicu ih ovde sve od reda

milford

pre 4 meseca

Nije Đirona kriv. Mi smo govna!

nikosnikos942@gmail.com

pre 4 meseca

Veselin Vujović koji se u svakom klubu ili reprezentaciji zadrži 6 meseci i il ode il ga oteraju! Bože!!
F

FIFA02

pre 4 meseca

Đerona treba da ostane! Pozovite braću Arsenić
A

Andjusov fan

pre 4 meseca

Kao prvo treba reci da nacija zna da se sve zakuvalo tako sto je Djerona hteo da vodiSrdanovica iz Vardara umesto kapitena Ilica, sto je ovaj tesko podneo kmecao kukao zalio se tati a tata kao vozac predsednici suflirao, i izvrsen je pritisak na selektora..Dalje mladji Ilic je trovao igrace u Šatru da bojkotuju Djeronu da bi ovaj dobio tamo otkaz, Sad Ilici preko svojih linija u savesu nude Andjelkovica da on bude selektor da bi oni igrali za repku do 45 jel su kompleksasi i nece da sjasu.. bolji poznavaci prilika poznaju bracu ilic kao trovaci momci koji ogovaraju drugove iza ledja keze im se u lice.. DOSTA VISE OVAKVIH LILOVA U NASAM SPORTU
K

Kh

pre 4 meseca

Ovaj Dodic Stefan zasto nije pozvan a prpslo prvenstvo igrao? nisam u toku
G

Gost222

pre 4 meseca

ligamenti
H

Hiwat4

pre 4 meseca

Povreda
g

gostttt

pre 4 meseca

Remi sa Islandom je presudio reprezentaciji.To je bio u mentalnom smislu udarac maljem u glavu.Sportsko samoubistvo nevidjeno u istoriji evropskih sampionata, koje ce ostaviti dugorocne posledice na reprezentaciju.Mecevi protiv Madjara i Crne gore nisu morali ni da se igraju.
T

Trener se traži

pre 4 meseca

Veselin Vujović!!!!
M

Ministar odbrane D. Stanić

pre 4 meseca

Vujović, Vuković ili mladja garda Ilić, Čutura. Neko ko zna kako se osvajaju medalje.
J

Josanica

pre 4 meseca

Ovi u savezu obraza nemaju , moraju svi da odu zbog svega a najviseczbog neznanja
M

Max alegri

pre 4 meseca

Ovaj Djerona je bio korektan skroz, Djordjic je kriv za protiv Islanda, kasnije nismo mogli da se oporavimo od toga, plasim se da ne odemo opet 2 koraka unazad sa ovim promenama, reprezentaciji treba selektor koji moze taj pobednicki mentalitet da im unese.
I

Izbor

pre 4 meseca

Veselin Vujović
n

njii

pre 4 meseca

A sta ako budemo voljom zreba igrali protiv Hrvatske? hoce li Vujovic opet traziti da izgubimo??

Gosthjk

pre 4 meseca

Djerona ne treba da bude bivsi, a ako se vec na njemu slome kola, treba opet stranca dovesti, pozeljno skandinavca
M

Ma da bre to

pre 4 meseca

Imas 3+ protiv islanda zadnjih 70 sekundi i umesto da trazis TO i smiris igrace, ti pustas igru. Juce ti majstor istrcava kontru na +1 i pogadja golmana u glavu, dobija 2min i za 2-3 min smo u minusu 2 razlike...na neresen ishod trazis TO sinoc da naoravis akciju, deru se dobijamo ovo, A ONDA....burazer se dize sa 9m...to akcija? Mi kontru crnoj gori nismo napravili...pa nas bi danci, nemci, hrvati, slovenci,svedjani i norvezani lagano 7-10 razlike ..
V

Vlada79

pre 4 meseca

..ali bukvalno je tačno sve što si naveo. Potpuno loša igra, bezidejno na mišiće, tako smo izgledali na ovom EP!

nikosnikos942@gmail.com

pre 4 meseca

Potrošio je tajm aute, krivi su igrači
M

Ma da bre to

pre 4 meseca

Pa dobro, potrosio je TO...ali brate ti ljudi igraju po nemackoj, francuskoj, itd...pa iel moguce da uvek imamo igraca koji amaterski reaguje?
L

Losmika

pre 4 meseca

Vratite Vranješa jedino sa njim ce biti uspeh!
С

СРБИН007

pre 4 meseca

Прво Ројевић,па онда Илић,какав црни"дени"!
н

нс бој

pre 4 meseca

Не може Ројевић,не дамо га.
Д

Данета

pre 4 meseca

Шијана ставите...
K

Krivi rog

pre 4 meseca

Sljivancanin je razvalio reprezentaciju a ova njegova domacica je samo ikebana SVI NAPOLJE
s

srpskaposla

pre 4 meseca

bio je plejmejker, razume igru, svakako bolje resenje od djerone.
G

Gost13

pre 4 meseca

Dok je on bio plejmejker mi smo igrali rukomet gore nego danas čak. Dok ga Vuković nije šutnuo pred EP u Beogradu.
Z

Zepelin

pre 4 meseca

Moj izbor za selektora bio bi Ljuba Vranješ. Verujem da bi i njemu bio izazov da vodi srpsku reprezentaciju jer mu je najuža rodbina u Beogradu. Ima iskustvo, radio je u velikim sredinama, zna naš mentalitet i verujem da bi bio dobitna kombinacija. Naravno, problem je Savez koji će ponovo da napravi neku svoju kombinaciju, a koja ne mora da znači da će biti lekovita za reprezentativni rukomet. Uostalom, postavlja se i pitanje rukovodstva Saveza i njihove odgovornosti za rezultate reprezentacija.
b

boc

pre 4 meseca

Pa Vranjes je bio selektor
Z

Zepelin

pre 4 meseca

@boc Bio je vrlo kratko i na žalost nije produžena saradnja sa njim, a igrali smo odličan rukomet i koliko se sećam kroz baraž se plasirali na neko prvenstvo.
G

Gostinjo

pre 4 meseca

Treba stranac biti trener: Advokat, Mateus, Bahar, Grant... Nista vise ovaj nije uradio od Perunicica. On je nasao sve te igrace, tajmauti su imali emociju. Sa Spancem nismo dobili nista.
g

gostgist

pre 4 meseca

koliko gid bio dobar igrac,toliko je bio los selektor.Igrali smo najgori rukomet sa njim.Sramota je Perunicica staviti u istu recenicu sa Djeronom...Djerona je bio korektan Island ga je "unisto"..treba opet stranac,Vranjes recimo..Srbin je poreklom,a ima skandinavski mentalitet..
g

gostinjo

pre 3 meseca

Vranjes se vec jednom pokazao kao selektor. Djerona je puno bolji sa 19. mjestom.
G

Gost13

pre 4 meseca

Guran kao igrač na srednjeg beka, nikad ništa od njega, evo sad se gura i na selektora. Pa da vidimo baš ko će tu da igra.
M

Memi

pre 4 meseca

Mene je sramota koliko si ti glup.
P

Prvi pik

pre 4 meseca

E i sa prvim pikom cemo da se usrecimo!
H

Hm hm

pre 4 meseca

Znaci istina je bila sve u vezi Andjelkovica. Momentalni otkaz svima u savezu,izdali su naciju. Sljivancanin i selektora bira. E moja Srbijo.
p

pobednicki mentalitet

pre 4 meseca

uvek smo to imali ali nemamo srece. teska grupa, sve same rukometne gromade.
T

Ton

pre 4 meseca

Dobro, i dalje imamo taj problem kad se naostrimo za jednu utakmicu i ona lose prodje, da nam se posle toga vise i ne igra....tako nesto slicno je bilo u Kataru, prva protiv Brazila i posle kolaps, tako ce i sada biti na EP protiv Engleske prva i posle ce da bude kolaps...kao i sad protiv Islanda...mi smo narod na "mahove" a to dugoročno ne daje nikakve rezultate....nekako moramo promeniti taj nas mentalitet...u sportu je to bas ocigledno
v

veliki strumf

pre 4 meseca

Па не можеш да промениш себе! То смо ми! Није то појединац, па да кажеш промениће се. То су селекције, групе играча и то најбољих које имамо у сваком спорту. Додуше, кад се прочита овај коментар делује као да смо ми нека лева нација у кллективним спортовима, попут Аустрије, Швајцарске, Финске и гомиле других неупоредиво неуспешнијих нација! А истина је сасвим супротна - ми смо ЈЕДНА ОД НАЈУСПЕШНИЈИХ НАЦИЈА НА ЦЕЛОМ СВЕТУ у колективним спортовима. Мало је оних који имају више успеха од нас. Близу смо Америке, Француске, Шпаније гледајући најважније колективне спортове задњих 20-30 година. Па и они падају - ево Шпанци испали, и у кошарци нису ништа урадили на СП (плус ће их жестоко погодити смена генерација), у фудбалу одавно нису више у врху, у пдбојци их нема - само су ватерполо јуче узели. Французи слично, и они су у паду. Држе се још фудбал и рукомет. Италијани велики пад у фудбалу, кошарци, па и ватерполу, ватерполо онако, рукомет нису ни играли… Дакле, мења се, не може једна нација нон стоп да буде у врху, нису све генерације истог квалитета нигде. Вероватно и тамо пишу о њиховим менталитетима. А идентично оно што се догодило нама против Исланда десило се и Норвешкој против Фарана! После изгубили исто тесно од Словеније - баш као ми од ЦГ. Па како сад и они имају менталитет као ми (а Фарани имају као Исланд), а ЦГ и Словенци имају не знам шта… Није у томе ствар, већ до играча, појединца, његовог пропуста или његовог мајсторства у конкрезном случају.
.

.....

pre 4 meseca

Taj Andjelkovic je poremetio sve i ja kao igrac kazem pola reprezentacije mu se nece odazvati. Neka mu Ilici igraju. Sta se pravite kao sa ne znate ko nas je prodao. Savez Andjekovic Ilici. Iz tih razloga smo doziveli debakl.
p

prodao

pre 4 meseca

znaci, godinu dana se spremaju za EP i onda odu tamo i namerno gube utakmice ("prodaju") da bi smenili selektora? dobar rezon. sta je ljudima s mozgom...
G

Gost555

pre 4 meseca

Bolje da vrate Vujovica ili Vladana Jordovica.
S

Skandi

pre 4 meseca

Ljubomir Vranješ. On je pravi čovek za nas. Kombinacija Skandinavca i Balkanca. U njegovom kratkom mandatu igrali smo moderan i efikasan rukomet.
O

Ok

pre 4 meseca

Imas moju podrsku. Za neuspeh je krivo rukovodstvo ssveza. Dakle izbori. Svi bre mars. Postavite Vranesa ili Vujovica. Ljude koji su bili vrhunski. Batalite poltrone. Kskav Andjelkovic. Prvo da Sljivancanin i svita odu iz saveza.
A

Ahahhahahahhaha

pre 4 meseca

Ahhahahahabahababababa
R

Reci pravi problem

pre 4 meseca

Nije problem selektor nego savez. Zelimo ostavke u savezu.
Z

Zlatko Psihopata

pre 4 meseca

Đorđe Teodorović treba da nastavi sa svojim bronzanim juniorima put koji je zapoceo i da mu se oroči mandat na 4 godine. Trener koji se školovao u norveskoj daleko od ovog našeg zaostalog sistema i rukometa, treba da ima prednost. Bavi se tim poslom duže nego Momir i Anđelković.
I

I dalje

pre 4 meseca

mi nije jasno zasto je ovo fijasko? Zato sto smo bili uspesniji pre zilion godina. Rukimet je kod nas amaterski sport, uspeh je kad se kvalifikujemo
e

ededed

pre 4 meseca

povedi i kukica i marsenica u pakketu