Vaterpolisti Srbije (©MN Press)
Vaterpolisti Srbije (©MN Press)

Erupcija emocija na beogradskom aerodromu: Filipović i Savić u suzama, vaterpolisti zapevali "A sad adio" (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 10.08.21. | 09:56

Olimpijski šampioni dočekani na aerodromu "Nikola Tesla"

Srpski vaterpolisti sleteli su nešto pre 9 časova na beogradski aerodrom, posle čega je usledila prava erupcija emocija.

Pošto su obavljene tehnikalije u vidu pasoške kontrole, vaterpoliste je dočekao gromoglasni aplauz, što je samo pokrenulo lavinu. Kapiten Filip Filipović nije mogao više da suzdrži emocije, baš kao ni selektor Dejan Savić koji je, prema rečima našeg specijalnog izveštača iz Tokija Miljane Rogač, sve vreme u suzama što samo potvrđuje koliko se sreće i tuge nakupilo u našem zlatnom timu. Još na pozicijama gde se čeka prtljag vaterpolisti su zapevali čuveni hit "A sad adio", zatim i pesmu Slavka Banjca "Daleko negde, ko zna gde", što je u srce dirnulo sve prisutne. Porodice, navijače, ostale putnike, medijske ekipe...

Izabrane vesti

Dvostruki uzastopni olimpijski šampioni dobili su doček kakav i zaslužuju. Prvo su poleteli u zagrljaj svojim porodicama, koje nisu videli tokom trajanja olimpijskog turnira, a potom se otišlo u pres centar gde se nastavilo sa pesmom... Jednostavno, svima je jasno da je uspeh u Tokiju zapravo poslednji akt ove generacije, pečat na istorijski uspeh koji je samo potvrdio status Delfina kao najtrofejnije ekipe u svetu sporta u trećem milenijumu!

Emotivni oproštaj zlatne generacije ovekovečen je fotografijama svih vaterpolista sa svojim porodicama i predstavlja svojevrsnu tačku za koju je i sam selektor Dejan Savić rekao da "više neće porasti". Podsetimo, posle završenih Igara u Tokiju reprezentativne karijere završili su Filip Filipović, Andrija Prlainović, Duško i Gojko Pijetlović, Stefan i Branislav Mitrović, te Milan Aleksić.

Podsetimo, svečani doček osvajača olimpijskih medalja biće održan u utorak od 21 čas na platou ispred Skupštine Beograda.


tagovi

vaterpolo reprezentacija SrbijeAndrija PrlainovićFilip FilipovićStefan Mitrovićtokio 2020Olimpijske igre 2020Olimpijske igre 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara