Komentari na vest

FIVB rang lista: Srbija trenutno deveta, ako tu ostane do 24. juna, ići će u Pariz

P

Pera Nis

pre 7 meseci

Holden je verovatno postao najpopularniji Amerikanac ikada u Rusiji. Njegov pogodak u finalu Evropskog prvenstva 2007. godine donio je prvo i do sada jedino zlato za “zbornaju komandu”, od kada se takmiči kao samostalna država.Kad je velika Rusija mogla uzeti Amerikanca kosarkasa zasto ne bi Srbija u odbojci.Hocemo u EU je li taki e tamo je trend da igraju stranci.Vargas napravi 43 poena od 88 Turske a Srbija greskama da 20.Jasno je koliko jesan stranac kvalitetan oravi razliku.
B

Biće

pre 7 meseci

Moguće ako se promeni selektor. I ako se vrate u reprezentaciju Jovović i Lisinac uz sve zdrave i orne posvećene odbojci. To naročito važi za Kovačevića 2019 najboljeg odbojkaša Evrope koji od tad i odlaska u Kinu za milione ne može da se vrati u formu il nedovoljno trenira. Tad mogu sve da pobede pa i Italijane koji sigurno idu na Olimpijadu jer imaju puno bodova više od ostalih. Pobedama nad bolje plasirani bodovi se dupliraju tako da treba pobediti i Argentince i Slovenci koji su istih g ko i naši samo imaju boljeg selektora. A do 2017 su bili druga liga odbojke dok je naš savez eksperimentisanja sa selektori a. Janić i Kovač u tandemu da nas vode pošto Grbić zauzet bar do Olimpijade. A posle ga vratiti da bude 10 g selektor jer je tek pre par g stasao u najboljeg trenera Sveta što je bio i kao najbolji dizač Sveta dok je igrao
0

07

pre 7 meseci

Nama treba strani trener i jedino slobodan a koji je odličan je Italijanski Adrea Gardini koji može od ovog sada da napravi bolju našu reprezentaciju da svakog možemo da pobedimo. Njega savez treba da proba da dovede kako zna i ume
š

šala komika

pre 7 meseci

Poljska je htela Kolakovica kao i Iran.Doneo.nam.je 9.medalja i 3 plasmana na OI.Odvesce nas i u Pariz.Nije dobio penziju a plata minimalna.Idealan trener za nas.Italijan nista ne bi doneo novo.
g

gost 321

pre 7 meseci

Kao i 2008 i 2012 idemo sa obe ekipe na OI.Dve preskocene OI 2016 i 2021.Kosarkasi nisu bili 2008,2012 i 2021.Kosarkasice nisu bile 1996,2000,2004,2008 i 2012.Rukometasice i fudbalerke i vaterpolistkinje nijednom.Fudbaleri od 2008 nisu bili tj 4 puta uzastopno.Rukometasi od 2012 nisu bili.Odbojka jos po plasmanu i najuspesnija kad se pogledaju obe konkurencije.
I

Ivan OL 91

pre 7 meseci

Nijedan sport nije ravan vaterpolu. Ne samo da učestvuju na svim OI, nego svaki put osvoje medalju.
S

Steva Bač

pre 7 meseci

Ivan OL 91 Zene katatrofa.Gube u proseku 20 razlike na EP a svetsko i OI videle nisu.Pise uspeh u obe konkurencije lepo.