Srđan Milić (©Starsport)
Srđan Milić (©Starsport)

Goč sve jači: Dolazi i bek šampiona Vojvodine

Vreme čitanja: 2min | sub. 08.07.23. | 08:25

Srđan Milić, džoker Borisa Rojevića u finišu prošle sezone, karijeru nastavlja u Vrnjačkoj Banji

Goč se ne šali. Prošle sezone je pao na poslednjem stepeniku ka ARKUS Superligi, a naredne želi ulazak u najviši rang. Stigao je iskusni stručnjak Nenad Kraljevski, prethodnih godinu i po trener Dinama iz Pančeva, šampion sa Crvenom zvezdom 2008. godine, osvajač duple krune sa ženskom ekipom Kumanova u Makedoniji...

Došli su i provereni superligaški rukometaši - levo krilo David Pešić, koji je igrao za Proleter i Jugović, golman Darko Dimitrijević, nekadašnji član Rudara, desni bek Dimitrije Stolić iz leskovačke Dubočice i desno krilo Proletera Darko Popović. To nije sve, tim iz Vrnjačke Banje narednih dana dobiće najveće pojačanje, i to iz šampionske Vojvodine.

Izabrane vesti

Kako saznaje Mozzart Sport, u redove Goča stiže 24-godišnji srednji bek Srđan Milić, prošle sezone džoker Borisa Rojevića, koji je u finišu šampionata Srbije, ali i u Evropi, imao neke odlične role, posebno posle brojnih povreda u redovima Novosađana.

Konkurencija u redovima Lala je žestoka za narednu sezonu kada se napada plasman u Ligu Evrope. Na njegovoj poziciji srednjeg beka su Boris Puhovski, Branko Tomić, juniorski reprezentativac Simo Šijan, koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Kikindi, na Svetskom prvenstvu u Berlinu pokazao velike mogućnosti, pa bi dete Vojvodine trebalo da napusti klub i da dobije mnogo veću minutažu u ambicioznom klubu iz Vranjačke Banje. Goč je glavni kandidat za ulazak u elitni rang.

Ekipa iz Vrnjačke Banje je tokom leta ostala bez nekadašnjeg srpskog reprezentativca Aleksandra Stojanovića i bivšeg rukometaša Partizana Alekse Maksića.



tagovi

Srđan MilićRK VojvodinaRK GočARKUS liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara