Komentari na vest

INTERVJU – Uroš Stevanović: Imam godinu dana da napravim rezultat i vratim Srbiju u svetski vrh

G

Gostlo

pre preko 1 godinu

vaterpolo je rekreacija
l

letecagugutka

pre preko 1 godinu

Probaj da igras, pa da vidis da li je rekreacija. Kladim se da ne bi mogao ni da se izdignea iz vode, a kamoli da sutnes.
N

Nemanja M.

pre preko 1 godinu

Podrska za selektora.
P

Profesor fizičkog...

pre preko 1 godinu

Verovali ili ne, u srednjoj ekonomskoj školi, deca najviše traže da igraju košarku, a dok su fudbal i odbojka bara-bar... Tako da ovaj dole komentar nema veze sa istinom!!!
P

PeraV

pre preko 1 godinu

Fudbal je fudbal, manite nas ovih glupih sportova U Srbiji od 100 decaka koji vole sport i bave se sportom 80 voli i trenira fuuuuudbaaaaaaal
S

Superhik

pre preko 1 godinu

Manite nas glupavih komentara!🤫

Boki1981

pre preko 1 godinu

Ne bih se slozio,prijatelju. Ti "glupi" sportovi su nam donijeli mnogo,mnogo radosti.
t

tupavo

pre preko 1 godinu

Znači da se izgradi nacionalni stadion, pa da. To nam treba(da jedemo leba samo ako može), ako je neko dao sve to su vaterpolisti. To što kod nas sve mora po političkom ključu je druga priča. Ali nivo zatucanosti na koji smo došli me oduševljava, živo me interesuje znaju li naši ljudi koliko se ulaže u sportove po svetu. Kakav sistem taj severni deo Amerike pravi već godinama. Kako god, sport sportistima a ne političkoj bandi.
G

Gostimirko

pre preko 1 godinu

Sta vredi, kad su Srbi netalentovani za taj sport. Treba upravo suprotno od ovoga sto si napisao. O fudbalu prestati pisati, a sve ostale sportisre koji su nam doneli toliko radosti MAKSIMALNO FORSIRATI.