Komentari na vest

Italijani gaze redom u odbojkaškom hramu, kaznenoj ekspediciji ni Srbija nije uzela set

n

nije sramota

pre 8 meseci

Izgubiti od prvaka sveta.Idemo dalje.Pariz je cilj.Ima da se igra još dugo ovo prvenstvo.Košarka i fudbal su uzeli svu decu .Tu su ulaganja i tu se traže rezultati.Od njih se očekuje sve.Odbojka je mali sport u Srbiji.Neozbiljno je porediti se sa Italijom koja je zemlja odbojke.Trener je tu najmanji problem.Igor ima 8 medalja sa Srbijom.Napravio je smenu generacije nakon 2010.On je uveo ove momke u A tim .Sada nema kvaliteta u Srbiji.Koji trener bi se odrekao Uroša Lisinca Podraščanina itd.Maja sinoć sa 39 god napravi preokret.Godine nemaju veze.Nemamo bolje igrače.Mala je baza jako i teško je doći do talentovane dece.
G

G198488589392

pre 8 meseci

Nazalost mnogo je rupa u nasem sastavu. Peric ni na srednjem nivou ne moze da bude primac koji pravi razliku, libero sa 10kg vise, Kujundzic nesiguran u prijemu. Kad prijem povremeno i bude dobar Todorovic ili dize balone i usporava napad ili je neprecizan i otezava napad, tempo dize napamet bez gledanja. Srednjaci uglavnom spori, u odbrani ih nema, korektori van forme, ostali povredjeni sede na klupi. Ozbiljnije ekipe ovo lako kazne, a sa ekipama iz srednjeg nivoa se mucimo. Poslednjih 10-15g reprezentacija i spiskovi se prave bez jasnog plana, sa ciljem guranja igraca na spisak da bi se iz prodavali u inostranstvo. U takvim uslovima tesko je bilo napraviti kvalitet i kontinuitet stvaranja reprezentativaca. Slicno je i u klubovima gde se ne razvijaju mladi igraci gde rade priuceni treneri bez jasnih planova i smernica od strane saveza.... Rezultat svega je propadanje muske odbojke. Ovo ce biti 3 olimpijski ciklus bez olimpijskih igara bez izgleda da se nesto i ubuduce promeni.
S

Sale 73

pre 8 meseci

Da mi je neko 2000 godine nakon najlepseg poena u istoriji odbojke rekao da me muška odbojka neće jednog dana interesovati nego samo ženska, rekao bih mu da je lud!
Z

Zelen

pre 8 meseci

Sramota nasta licimo pod ovim Kolakovicem a gubimo non stop a on ih tesi da dobro igraju a nadam se iskreno da ce ga savez sutnuti jer je ovo realno sramota a bolje da neki stranac vodi reprezentaciju kao kod devojaka,,,,,
0

07

pre 8 meseci

Ne treba nama stranac uopšte, ovde su male šanse postojale za pobedu iako se verovalo da možemo da napravimo iznenađenje ali završilo se kako se završilo. PODRŠKA MOMCIMA!!! ZASLUŽILI SU VIŠE PODRŠKE!!!
N

Nnnnnnnnnn

pre 8 meseci

07. Nije poenta da li je neko stranac ili ne, poenta je sto covek nije sposoban za trenera. Covek bez motiva, ideje. Covek koji ne zna da sastavi ekipu. Vodi Kovacevica na turnir decko povredjen, Ivovic mu na lekovim, hteo Lisinca da vodi covek operisao ledja prosli mesec. Sanse za mlade 0 godinama. Godinama nismo uveli u reprezentaciju jednog mladog igraca da igra uz ove starije i polako da se pravi tim. Italija je razbucala kompletnu ekipu godinama losi bili dok se ovi mladi nisu uigrali a sad? Sad gaze redom. Prvaci sveta, razbili Poljsku u Poljskoj u finalu svetskog, brane sad titulu evropskog sampiona. Alo njima primaci imaju 21/22 godina, kod nas takvi ni na klupi nema mesta. E to je problem. A sta rade na pripremama? Otisli na Kopaonim reprezentacija poveli zene decu tetka strine, svaki dan slike Kopaonik gori.
i

istina ne licimo

pre 8 meseci

ninasta..i godinama tako, imali smo ono 1 ep igrom slucaja sa drugim trenerom, bese kovac ili ko...ostalo potop ni plana ni strategije, mladih nigde
B

BBer

pre 8 meseci

Kolaković je stranac.