Komentari na vest

Janić: Igrači su heroji! Suština je da izađeš i kreneš da grizeš parket od prve lopte

L

Ljubitelj odbojke

pre 13 dana

Volim odbojku i pratim dešavanja u odbojci, svakodnevno. Naša muška odbojka je u velikom problemu iz raznih razloga. Veoma malo muške dece trenira odbojku, veoma malo klubova u unutrašnjosti Srbije radi i funkcionise kako treba, pa nema adekvatnog takmičenja, veliki klubovi pokupe sve što vredi, forsiraju se igrači koji imaju prilično godina (npr. Bjelica), veoma se loše radi u klubovima zato što je dopušteno svakome da bude trener, itd. Takođe, upadljivo je da se većina naših trenera koji vode te najbolje klubove ponaša potpuno neprimereno mestu i ulozi koju imaju. Od oblačenja, preko komunikacije sa igračima, ponašanja za vreme utakmice, itd. Očigledno je da nije dovoljno da budeš dobar igrač da bi bio i dobar trener. Janić, na primer, je jadan od tih koji uopšte ne liči na trenera. Više podseća na nekog veoma nervoznog navijača. A igrao je i ovde i onde i imao priliku da uči po obrascu. Odbojka je gospodski sport i samo pogledajte Italijanske trenere kako izgledaju i ponašaju se pored terena. Znanje odbojkaške veštine je jedno, a biti trener je nesto potpuno drugo.
S

Sve odbojkaši

pre 13 dana

Su u muškoj odbojci su bivsi odbojkasi U ženskoj polovina odbojkasku utakmicu pogledala nije do pre 10 godina.Sve bivsi fudbaleri.Nastavnici koji su osnovali klubove i jedan deo ali manji su kosarkasi i rukometasi bivsi.
D

Desno krilo

pre 13 dana

Sve odbojkaši Lepo zapažanje.Potpuno objektivan komentar.Svaki drugi trener kod odbojkašica je trenutno bivši fudbaler.
K

Koji to

pre 13 dana

Nastavnik fudbaler ex košarkaš-rukometaš vodi seniorsku žensku ekipu u Superligi? Ako može odgovor, dakle ime - klub.
G

Gost 483929

pre 13 dana

Koji to U super ligi ne mada ih je bilo pre. Dole ispod u ligama su a mnogi i su i predsednici klubova. Mada u super ligi zensku odbojku u pola klubova vode oni koji se odbojkom bavili nisu nikada. To je jos veci problem Imamo i tu kosarkasa i fudbalerima koji određuju i same trenere jer su prvi ljudi kluba Mada i da pohvalimo nekoga od njih.Radojicic kao bivsi fudbaler je zaista napravio cudo od Vizure.
K

Koji to

pre 13 dana

Pa nadovezujete se na priču o finalu muške Superlige sa takvom konstatacijom. Eto sada ste i sami potvrdili da niste upravu. Kada bude bila neka vest o Street Volley turniru u Apatinu do 10 godina onda slobodno pišite i žalite se kako vaše dete koje ne zna da hoda na turnir vodi nastavnik fudbaler a ne Santareli.
P

Pa sad su ti

pre 13 dana

Heroji... dobro si ih izbubecao. Dobro je kod nekih pali i to. Svaka čast "tvojim" herojima.