Komentari na vest

Ko će osvojiti LŠ? Boškovićeva, Egonu, Hak ili Vargas

J

Jel igra

pre oko 2 meseca

Pardon sedi na klupi Buša u polufinalu?Propade vakif od kada je došla.Imamo klub za nju Pazova Stara...
K

Koga briga

pre oko 2 meseca

Tijama zvanično svetska klupska šampionka i MVP tog takmicenja Tijana zvanično svetska sampionka sa reprezentacijom i MVP.Plus kao kapiten podigla oehar šampiona Srbije. Sve ostalo je daleko iza.
O

Odbojkaaa

pre oko 2 meseca

Haak ako prodje u finale procice jer ima dobru ekipu i podrsku od vrhunskih igracica kao sto su Kelsy Robinson Cook a na poziciji dizaca jednu od najboljih danas Joannu Wolosz, takodje neverivatnu Moniku De Genero. Nece sigurno proci u finale jer je bolja od Tijane. Tijani samo treba pomoc i mislim da Eczacibasi ima dobre sanse. Tijana uvek svoje odradi i pruzi dobru igru, na ostalima je da joj se pridruze u borbi za finale. Ko je gledaju juce Vakif Imoco, video je u jednom momentu da Haak nije bila ni primecena, da je vise posla u prvom setu odradila Robinson a i drugom Plummer. Ima sjajne saigracice koje mogu da joj pomognu.
N

Nije ovo tenis

pre oko 2 meseca

Koja ce od njih 4 osvojiti.Kakvo pitanje .. Klubovi osvajaju trofeje ne igrači.
S

Sevi

pre oko 2 meseca

Voleo bih Tijana napokon , ali realnija prica Haak . Mislio sam da je Vero jak ali ih je Koneljano otresao. Sve osim Koneljana je iznenadjenje . Po meni je Haak za klasu bolja od Egonu
B

Bravo coti

pre oko 2 meseca

Ona partija Tijane, od cetvrtog i petog seta, po vidno umornoj faci je za anale. Kada su noge teske, protivnicki blok nize skace jer je vec peti set, ona proigrava sama tako, u petom setu realizacija napada 80% Steta samo za servis koji joj je upropastio Marko Mota, 2016. I 2017. je servirala odlicno i na njegovo insistiranje prelazi na flot jer je trazio od svih da serviraju flot da se ne umaraju na servi, od tada joj krecu problemi sa podbacivanjem i servisom. To je jedini elemant gde dajem prednost hak i egonu i vargas Ali osecaj za igru, odgovornost, fenomelna igra u polju i odlican cekic (bolja u polju od 95% primaca) odlican napad i blok. Tu je u debeloj prednosti nad ostalim igracicama A da ne pricam o tome koliko je svi vole u klubu, cak i protivnice. Opste je poznato da je omiljena medju igracima.
H

Haak

pre oko 2 meseca

Haak nece u finale zbog sebe nego zbog ekipe, ima dobre igracice koje joj pomazu. Haak u Eczacibasiju ne bi imala 10 poena po mecu jer ne zna da igra na pomeren prijem. Kao prosle godine protiv Fenerahcea kad je imala realizaciju napada 20% u jednom momentu jer ih je Fener razmontirao sa servisima i unistio prijem Imoca. Bas kao Vakif juce, Haak u jednom momentu nije postojala jer je prijem Imoca bio unisten, samo sto Vakif nije ekipa koja je to znala da iskoristi. Lepo je Terza prosle godine sa Fenerom pokazao nivo Haak kada je prijem ocajan, a to je da ona ne zna takve lopte ni da napadne. Mozda sam lud ali juce se videlo da ni Imoco nije bauk i da Eczacibasi i te kako ima sanse, ali ce morati igrati i druge a ne samo Tijana. Ona ce svoj deo posla odraditi.
č

činjenica

pre oko 2 meseca

Ajd što Haak ne zna da igra na pomeren prijem al ne zna ni Egonu, Egonu ako daš težu loptu to vec znaš jedno 70% da ce ici u out. Napad iz zadnje linije takodje nije njena pozitivna strana. U reprezentaciji se to još bolje vidi jer nema dobre dizače da joj dižu pa uvek okrive Malinov(kao u Tokiu 2021) ili Orro(na SP 2022). U Koneljanu je mogla dobro da igra jer joj je Vološ dizala, u Vakifu prošle sezone pogotovo u finalu LS, zbog Gabi su imali sjajan prijem pa je i ona prosečna Ozbaj mogla dobro da diže. Sve ovo navodim iz razloga jer Tijanu često omalovažavaju kao imala je Maju uz sebe pa se zato naosvajala sa reprezentacijom. Te priče, pogotovo nakon Svetskog gde joj je Drča dizala, mogu da okače mačku o rep.
H

Haak

pre oko 2 meseca

@činjenica, ma mogu da joj siraju pod prizor. Devojka ove godine u Eczacibasiju ima dva uzasna dizaca. Naz nije kao pre, a Elif Sahin ne igra konstantno dobro ima fazuu utakmice kad je ocajna. Pored svega toga Tijana zabije 30 poena uz vise od 50% uspesnosti u napadu. Ljudi to je klasa, lako je zabiti 30 poena kad imas perfektan prijem i dizace koji su vrhunski zena ispuca i zabije 30 poena uz realizaciju preko 50% a kakve zvrljotine od dizaca ima. U jednom momentu protiv Scandiccija bolje dizanje je imala libero Simge od od Naz i Elif. Samo kad bi malo vise gledali i posmatrali utakmice i nacine napada Egonu Haak i Tijane, shvatili bi sta je Tijaana u odnosu na njih. Sto je rekla Magda Stisnjak “Egonu skace da, Egonu udara jako da, ali onu tehniku koju ima Tijana, nema niko”.
H

Haak

pre oko 2 meseca

@BravoCoti, da istina da je zaista svi cene i postuju cak i protivnice. Srednjak Skandiccija amerikanka Washington jer za neki Turski portal pravila svoj drim tim i stavila je Tijanu, pored pohvale da je Tijana sjajna sa loptom izjavila je da joj se Tijana cini kao veoma dobra osoba.