Komentari na vest

Kraj sapunice: Paola Egonu odlazi iz Vakifa, zarađivaće 800.000 plus bonuse

O

Olimpijske igre

pre oko 1 godinu

Najveći uspeh je medalja sa olimpijskih igara a naravno da je nema. Odbojka je malo sport samo uspeh reprezentacija se vrednuje. Jedan Mesi je u Argentini priznat nakon titule SP. Medalja na olimpijskim igrama pa onda sve ostalo u odbojci. Nije ovo tenis.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Nema sta uz Tijanu Boskovic i Izabelu Hak je Paola Egonu najbolji korektor na svetu.
S

Stojan Valjevo

pre oko 1 godinu

Najbolja sportiskinja Srbije, tj sveukupno najbolji sportista u kategoriji ekipni sport 2022 u Srbiji. Po rang listi najbolja sportiskinja Balkana u 2022 i najbolja u republici Srpskoj. MVP Svetskog prvenstva gde je sa Srbijom uzela zlato. Samo neka T7jana nastavi tako. Neke zemlje koje se na prvenstvo sveta nisu ni plasirale neka imaju najbolje igtačice sveta po vama. Nama MVP i zlato njima nagrada od majstora iza tastuture koji se naravno lažno predstave.
T

Tako je majstore

pre oko 1 godinu

Argumenta prvak sveta u fudbalu MVP Mesi Srbija prvak sveta u odbojci MVP Bošković Zvanično najbolji svetu
P

Provereno

pre oko 1 godinu

Crna mamba je dobar korektor, a ovde sto pisete za Tijanu je jako ruzno, pre svega jer je provereno Tijana predivna osoba, to kazu sve saigracice sa kojima je ona igrala (i protiv, Paola je jako postuje). Nek dve osobe koje pisu ruzne komentare malo odahnu, postanu bolji ljudi, i urade bar 1/100deo za svoju drzavu i narod kao Tijana. Ne mogu da verujem da tako dobro osobu ljudi ovde pljuju konstatno, ok voli ti Hak i ostale, ali postuj svoje i ne vredjaj.
d

dobra osobo

pre oko 1 godinu

Ti si inace kucni prijatelj porodice Boskovic hahahahahhaha
H

Hahahahaahhahahahahh

pre oko 1 godinu

Meni je presmesno sto citam kao komentare i svaki put na pomen tijane 500 minusa hhahahahah jao majko moja koji kompleksii… hitt ahahahhahhahahhhhahahhaha Nmg kao 500 minusa za najbolju odbojkasicu koja je tvoje krvi ahahahahha pa sve da je da je najgori korektor sveta….. Ahahhahahahahhahahah uzmite ucite, idite u pozorista, nije ovo za vas hahahah motaj kablove
P

Pakuj se

pre oko 1 godinu

Nije se snašla nikako u Turskoj . Pakuj se i kući. Šta drugo. Čist promašaj.
i

informer

pre oko 1 godinu

Tijana nije imala s kim da igra za BiH jer su mnogo lose pa je ona izgledala tamo za tri koplja najbolja. U Hrvatskoj ne bi prosla zbog Fabris koja je u to doba vec bila jako dobra, pa je Terzic primio na velike molbe poznanika. Onda sledi forsiranje u reprezentaciji na uštrb naseg najboljeg korektora svih vremena Brakocevic. I na kraj Turska koja dovodi sa strane sve sto moze. Tako pricaju oni oko reprezentacije. Poznanik mi kaze da Turci nisu odustali od namere da privole Tijanu da igra za njih pa zato i ovako dobra plata. Sve u svemu - ima dobru karijeru za nivo svoje igre. Zaista... A Egonu i ova Hak? Pa to je druga galaksija.
K

Kakadu

pre oko 1 godinu

Odličan naslov za komentar.
p

pitanje

pre oko 1 godinu

Stvarno je suludo da Boskovic dobija 1 .400.000 hiljada evra po sezoni od Ezacibasija, a Egonu maltene upola manje, kao i Hak. Kako to tumacite? Mogi smatraju da je to samo novinarski spin.
j

jednostavno

pre oko 1 godinu

turci daju (ako daju) toliko jer u suprotnom niko ne bi igrao njihovu banana ligu
е

ево шта кажу странци

pre oko 1 godinu

Анализе одбојкашких портала стављају Егону, Хак, Варгас , па Бошковић испред ове Туркиње. Пише да је Егону - Италија, Хак - Шведска, Варгас - Куба, а Бошковић БиХ. Нема никога из Србије? И још пише да Бошковић не зна да реализује кључне лопте, али да има добар пролаз на мрежи. Значи међу пет је Бошковић, али није најбоља и није из Србије. Позз
p

portali na aparatyy

pre oko 1 godinu

Hahahah a koji su to odbojkaški portali ako nije tajna?? Svuda se Tijana navodi pod zastavom Srbije tako da nije lepo da lagiš, mada je jasno zašto to radiš. Pozzz
0

090222

pre oko 1 godinu

Moze da se ljuti ko god hoce, za mene licno je Egonu najbolja igracica na planeti. Individualno za dva koplja ispred Tijane. Sto ne umanjuje to da navijam uvek za nase. Samo bolesno je to sto zeli da se napravi prica da je srpska odbojka = Boskovic kada to apsolutno nije tacno. Da Busa nije na EP 2019 usla u seriju servisa kojima je razbila Turkinje ne bi bilo nista od nase zlatne medalje. Isto vazi za proslu godinu i doprinos Jovane Stevanovic na SP. Ne umanjujem ni Tijanin doprinos, samo da je iskljucivo ona "krivac" za sve nase uspehe i nije bas tako. A ako bi gledali individualno uvek Egonu pre Boskovic. I to je tako, a rekao sam vec nek se ljuti ko hoce.
Z

ZorroS

pre oko 1 godinu

Tako je! Odbojka je timski sport, a ne sport pojedinca. Ali to je taj narativ kojim hoće da se prikaže da mi bez njih ne možemo. E pa itekako možemo. A njima kome se ne sviđa, ruku pod ruku pa predstavljajte lepo svoju zemlju, ili štagod, u kakvom god da je političkom statusu i tamo prenosite političke poruke kroz sport.
K

Kakadu

pre oko 1 godinu

Pa delimično se slažem sa tobom. U odbojci jedino srednjaci mogu da se provuku kao malo lošiji. Ako igrač na nekoj drugoj poziciji ne valja, šansa za uspeh drastično opada. Npr, smatram da sa Mirković na dizaču ne bi osvojili medalju. Sa druge strane Bošković je najbolji korektor, verovatno svih vremena. Npr, na poslednjem svetskom je imala bolji procenat od Egonu. I na mnogim drugim turnirima. Egonu možda osvoji više poena, ali dobije mnogo više lopti, i više greši. Teške lopte niko kao Bošković, ni blizu. Blok, igra u odbrani. Ubedljivo najkompletniji igrač. Egonu je najbolja na idealnu loptu. A ove sezone igra jako loše. I ranije je imala žute minute, pa potone ona i tim sa njom. To se Bošković ne događa. Njeno najgore je izuzetno kvalitetno. A medalju osvaja ceo tim, da nije tako Švedska bi osvajala medalje.
D

Daleko

pre oko 1 godinu

Joj lepa kuća. Ova nikome ne treba. Ima devojku pa neka se lepo provode.
A

A ti?

pre oko 1 godinu

Znači ladno likuša bolja od tebe..
o

objektivna procena

pre oko 1 godinu

Tri najbolja korekrora u zenskoj odbojci: Egonu, Hak pa Vargas. Dugo takvog trija nije bilo. Bas uzbudljivo vreme.
S

Super Star

pre oko 1 godinu

Al kad bi se šalili. Kao da kažeš da je Panter bolji košarkaš od Jokića. Ne volite Tijanu to je svima jasno. Ne volite Srbiju i ne spavate noćima kad Tijana sa devojkama iz reprezentacije donese zlato. Dodjite ispred skups štine i pozdravite najbolje na svetu a ne da se brukate ovde sa komentarima i gde hvalite one iz inostranstva a koje zvanično nisu najbolje pored naše igračice koja to je jeste zvanično i najplaćenija je. jer je najbolja. Jedna je kapiten Srbije i jedini MVP Tijana Tića Bošković!!! Ostalo ni blede kopije nje.
@

@Super Star

pre oko 1 godinu

Šta ti je skups ština?
P

Pravda za CEV kup

pre oko 1 godinu

I tako najbolja i najplacenija igra drugorazredno evropsko takmicenje CEV kup!Jednako kao kada neko izvali budalastinu da je Mitar (kojeg neizmerno postujem) najbolji napadac u Engleskoj,a doktor igra drugu ligu.
K

Kakadu

pre oko 1 godinu

Ezačibaši igra ligu šampiona. Izgleda da si prespavao desetak meseci.
s

simpatizer

pre oko 1 godinu

Boskovic? A sta je ona uzela u klupskoj karijeri? Nista. Mozda kup domaci. Lako je biti glavni sa Majom ili Drcom na dizacu. One i najprosecnijeg korektora teraju da bude vrh. Ali u svom klubu cesto nema takve dizace i? Gde su titule? Boskovic je dobar korektor, ali te bajke da je najbolja obesite macku o rep. Srpska mitomanija. Ona moze samo u reprezentaciji i to dok igraju ove dve na mestu tehnicara. Posle toga sledi raspad kao i u Ezacbasiju vec 7 godina. Dakle, Hak ili Egonu?
S

Smešno jeeee

pre oko 1 godinu

Šta je Maja uzela u klupskoj karijeri??? Njih dve igraju zajedno sada kao i pre u klubu. Bile su prvaci sveta zajedno. Drču je Tijana iz lige Srbije dovela na svetski tron prošle godine. Lako biti dizač kada imaš Tijanu. Njoj može da bude dizač bilo ko. Ona svakako svoje poene pravi.
0

090222

pre oko 1 godinu

Bravo druze! Svaku rec potpisujem!
n

nesimpatizer

pre oko 1 godinu

Isto tako onda može da se kaže i za Egonu koja bez Vološ ne može da igra, pogledaj kakav tim je Koneljano imao kada su osvojili LŠ. Sa Vološ, De Djenaro, Hill i Silom lako je bilo uzeti trofej. Vidi kako sada igra sa prosečnim dizačom kao što je Ozbaj i gde pored Gabi nema dobrog primača. Haak je prošle sezone igrala dobro sa Ozbaj jer je prijem Vakifbanka bio mnogo bolji nego sada(Amerikanka Barč-Hekli je to radila savršeno). Haak je pre toga igrala sa Majom u Vakifbanku i uz nju najviše napredovala. Tijana je u klupskoj karijeri osvojila Svetsko klupsko prvenstvo, Kup i Superkup Turske ako te baš zanima.
S

Samo Tića

pre oko 1 godinu

Do kolena joj nije nijedna. Tijana najbolja na svetu ali ubedljivo.
n

nnnbbb

pre oko 1 godinu

Najveci poznavalac zenske odbojke ovde i u okolini Vini Gogniti kaze da su Egonu i Hak najbolji korektori. Valjda zna sta prica.
n

nece biti

pre oko 1 godinu

Tom "stručnjaku" je Orro svetska klasa, šta onda dalje polemisati...Ima svega 3 tehničara svetske klase: Maja, Vološ i Makris. Nikakvih Orra i Malinova tu nema.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!

pre oko 1 godinu

Za pocetak hvala na komplimentu a sto se tice ovog drugog komentara i Malinov,ja Malinov nikad nisam pomenuo pa ne znam o cemu ti druze pricas jer meni licno bar Malinov nije uopste sam vrh a "strucnjak" hvali Oro jer ona koliko god imala dobrih ili losijih partija reci da je losa je bezobrazluk a ako je neko hvalio pre svega Makris uz Oro to sam bio ja.Ne znam samo cemu toliko mrznje prema devojci koja je i tako losa kako kazes na dosta svojih meceva bila MVP a to valjda nesto znaci,verovatno da je onda A1 negde osrednja liga ili sta vec kad im jedna losa Oro dobija nagrade pored ostatka tima,zar ne?
p

prerealnost

pre oko 1 godinu

Da, dobija nagrade kada Monca pobedi timove poput Pinerola, Perudje, Cunea i ostalih timova koji su pri dnu tabele. Ali kada dodju mečevi protiv Koneljana, Skandicija pa i Novare Monca glatko izgubi i Orro doslovno lomi kičmu svojim saigračicama, pogotovo Thompson a i srednjake ne ime da koristi. Stavljati nju u rang Vološ, Maje i Makris(koje su ponavljam jedine svetske klase na poziciji tehničara trenutno) je smešno.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!

pre oko 1 godinu

Da bi tehnicar mogao bilo sta da uradi prijem mora da bude dovoljno dobar i nije sve uvek ni do tehnicara.Makris je totalno prica za sebe,neverovatna je devojka i po meni licno je najbolja na planeti trenutno.Upravo protiv Koneljana je Oro imala nekoliko odlicnih poteza ukljucujuci i pucanje a to sto Monca gubi od Novare,Koneljana i tako dalje,to samo pokazuje kvalitet lige,Kjeri pregazi Novaru,Skandici sa Antropovom super igra,jednostavno je jaka liga,vise timova je u konkurenciji za najuzi krug i to je uvek lepo videti,pa i Bergamo je pobedio nekoliko jacih timova od sebe...
s

simaptizer

pre oko 1 godinu

Daleko najbolji korektor u zenskoj odbojci. Cudo od snage. Ima dosta kvalitetnih zenskih korektora, ali ona odskace. Mada je Izabel Hak sustize u posljednje vreme. Zato su i najskuplje. One su pakleni napadaci! Milina za gledati. Koja je od njih dve bolja, to jeste najbolja? Sta vi mislite?
A

Apsolutno

pre oko 1 godinu

Paola, po meni. Jer je naučena i tehnički fantastično da puca, ne ide uvek na snagu, nego se često trudi i na druge načine da zaobiđe blok, tj odbranu protivnika.
i

ironija

pre oko 1 godinu

Hahahhaha malo si omanuo, nijedna od njih 2 nije najskuplja, vec je to Tijana the Boss koja je dobila najveci ugovor od milion i 400 hiljada evra. Koja pakost i kompleksi ovde vladaju... A na snagu jedino i može da igra, čim je lopta malo lošije podignuta vec se zna da ce Paola da je ispuca u aut ili blok.
Č

Čudo

pre oko 1 godinu

Čudo je koje u Turskoj nikome ne treba. Čudo koie u reprezentaciji verovatno neće igrati više. Plačena upola kao naša Tijana. Tržište prevariti ne možete. Jedna je dvostruka MVP svetskog prvenstva i najbolja na svetu. Da da svetska a naša Tića nacionale. Vi koji navijati za Italiju protiv Srbije svi u mišije rupe!!!
T

Tako je bre

pre oko 1 godinu

BOMBA!
V

VolleyBall

pre oko 1 godinu

Biće Monca sjajna ekipa,pogotovo ako uspeju da zadrže kostur ekipe iz ove sezone,pre svega Orro i Stevanović.Ima da pršti sve od dobre odbojke u Italiji dogodine,kako i dolikuje.
A

Ahab

pre oko 1 godinu

Stevanovic ide u Ezačibaši to je vec dogovoreno. Trener Gaspari takodje odlazi kao i Larson, Tompson i Stisjak. Oro igra loše kao i Sila a one ostaju kao i srednjak Folie.
0

090222

pre oko 1 godinu

Nema sta, svaka cast. Eto prilike da i sa trecim italijanskim klubom pokupi sve trofeje. U mnogome podseca na legendarnu Picinnini.
P

Problem u najavi

pre oko 1 godinu

U reprezentaciji Italije sa njom su komunicirale svega 3,4 igračice. Ima devojku i zarađuje milione, i briga je ko je voli ili ne sa strane..
G

Gost67

pre oko 1 godinu

Bravo devojko!
D

DonJuan

pre oko 1 godinu

Pa ne znam koliko je Vakifu pametno sto nije hteo da joj produzi ugovor, jeste slabije pocela sezonu, ali nije ona bila najslabija karika u timu, plus je posle Izabele Hak i Tijane Boskovic i dalje najbolja korektorka sveta, a ove su zauzete, znaci mogu dovesti samo neku slabiju.
M

Mop

pre oko 1 godinu

More ona iz Ruskinja iz Fenera će biti opasna. Čini mi se da samo 18 godina ima. Rastura.
M

Mop

pre oko 1 godinu

Fedoronceva će isto dominirati. 2004. godište a bije kao grom. Odlična
M

Mop

pre oko 1 godinu

Na nju mislio
D

DonJuan

pre oko 1 godinu

@Mop: Dobra je Fedorovceva ali mislim da ona nije u igri za prelazak, plus igra na poziciji primacice trenutno. Spominjale su se Vita Akimova iz Le Kanea i Magdalena Stisijak iz Milana, ali sve bi to bio znacajan korak unazad u odnosu na Egonu. Akimova je perspektivna ali tek za koju sezonu moze dostici taj nivo, a Vakifu treba neko da odmah postize rezultate.
@

@

pre oko 1 godinu

Fedorovceva je primač i nikakvog prelaska u Vakif nece biti jer ona je Fenerova još 2 sezone. Akimova ide u Novaru, a Magdalena Stysiak ide u Fenerbahče(za prvi deo sezone dok se ne vrati Vargas iz Kine). Na kraju ce ostati slobodne samo Amerikanke Tompson i Drews pa možda se odluče za neku od njih 2.
t

tipton

pre oko 1 godinu

Fedorovceva je primač i nikakvog prelaska u Vakifbank nema jer ona je Fenerova još 2 sezone mislim. Akimova ide u Novaru, a Magdalena Stisjak u Fenerbahče(za prvi deo sezone dok se Vargas ne vrati iz Kine). Na kraju ce Vakifu ostati kao opcija samo 2 Amerikanke Tompson i Drews, jer Tompson gotovo sigurno sad ide iz Monce kad im dolazi Egonu.
M

Mop

pre oko 1 godinu

A sa 190 može opušteno da predje na korektora. Odličan napad ima, a i 18 godina.
M

Mop

pre oko 1 godinu

@Don Juan nisam ja ni mislio da će ona preći negde nego mislio na trenutno odlične napadače. Super što ljudi prate odbojku. Sjajan je to sport. Sportski pozdrav
A

A ne ovi od 175

pre oko 1 godinu

Što bi prelazila na korektora kada joj je Bog dao sve da bude vanserijski primač servisa?
M

Mop

pre oko 1 godinu

Izvini ali sa tom visinom za žensku odbojku je, bar po meni, više za korektora. I još će više ojačati. To je moje mišljenje. Ne mora da znači da će tako biti.
D

DonJuan

pre oko 1 godinu

@Mop: Sve jasno, odlicna napadacica i serverka, jos ima tu rusku Matrijoska facu, bukvalno iz aviona se vidi odakle je hahahahahhaa
A

A neko Turkish Airlines

pre oko 1 godinu

Logično. Najbolja u najjačoj ligi sveta. Gde joj je i mesto.