Komentari na vest

Kucnuo je čas za Partizanovo nuklearno oružje

G

Gostgost

pre 3 meseca

Je l to igra Partizan ili reprezentacija? Izgleda da sam nesto propustio
K

Kos

pre 3 meseca

Jaoj, dodjite na Kosutnjak da vidite klince iz Partizana. Bahato, bezobrazno, agresivno, maltretiraju starije ljude po bazenu, demoliraju svlacionice. A treneri jos gori. Umesto da im daju primer, oni nasrcu fizicki na jadnu decu koja rade kao spasioci. Da
I

I

pre 3 meseca

Ajde ne lupaj….neko ti je to rekao da pises….nista nije istine ili imas sa nekim plivackim klubom komunikaciju?
k

kh

pre 3 meseca

Jel moze mi objasni neko kako opet svetsko prv.kad se igralo letos?
б

баш тебе

pre 3 meseca

то интересује....
К

Косингас

pre 3 meseca

Ниједна реч о Марку Радуловићу! Зашто је одстрањен са списка, зашто је обрисан? Селектор није објаснио, а новинар не ради свој посао јер избегава ту тему. Марко Радуловић је у рангу Мандића и Јакшића, и његов изостанак је огроман проблем за Србију. Али, нико о томе не пише.
R

Reci da se salis

pre 3 meseca

U rangu Mandica?!
U

Ujka Zitko

pre 3 meseca

Kad je tesko tu je PARTIZAN!🖤🖤🖤🖤 7.puta prvaci Evropi!🖤🖤🖤🖤
M

Mileta Car

pre 3 meseca

i unistitelji srpskog vaterpola

@Mileta Car

pre 3 meseca

Na koji to nacin jel Partizan osnovan 2015. i pokupovao sve sto ima ili je stariji klub od pola timova nase lige kad se spoje zajedno koga su oni stvorili?
J

Jednostavno

pre 3 meseca

Zar oni nisu ugašeni ko što pričaju, i treniraju u zaledjenom moru, kako sad ovo? Uništen klub, uništena repka.
z

zasu

pre 3 meseca

I u nehumanim uslovima rađaju se šampioni i velikani.
M

Mileta Car

pre 3 meseca

iz tog JSD samo mozes da cujes kukumakanje, i dok kukumacu uveliko rade na rusenju drugih i pravljenju katastrofe
S

Sok

pre 3 meseca

Steta sto nisu. Znaju plivaci zasto.
Q

Quinta

pre 3 meseca

Brate, da ih vidis sad gde treniraju, kao da su sa zaledjenog mora stigli. I to mladje kategorije. Demolirali svlacionicu, treneri ako bi prosli d...r...u...g test, glavu dam.
N

Neverovatno

pre 3 meseca

Znači ništa Mandić, ništa Jakšić, ništa Rašović, već baš Gladović. Bravo za novinara. Sad ako iko iz reprezentacije pročita ovaj tekst oduševiće se. Kakva kontrausluga dečku. Divan teret za momka od 17 godina. Samo treba biti pametan i ne raditi ovakve stvari. MVP prvenstava za 2003 godište Vasilije Martinović je već pod sličnim teretom i vidimo da ga nema. Kojić MVP prvenstva za 2004 je u značajno slabijoj formi ove godine ali kao i za Martinovića se nadam da će se izdići na nivo svojih mogućnosti ali u međuvremenu daj da pritisnemo još jednog tinejdžera da poleti prerano. Ma bravo.
U

Ujka Zitko

pre 3 meseca

Partizan porodicna tradicija! PARTIZANE NAPADAJ!🖤🖤🖤🖤
T

TD

pre 3 meseca

A sad Grobari opet da vade reprezentaciju, je l' da? Smesno.
h

halo

pre 3 meseca

Jadan patlidžan, na 20 godina ugasili sav klupski vaterpolo u Srbiji osim njih i sad se očekuje da vraćaju nešto za sve privilegije koje su dobijali tolike godine, besplatni bazeni 50 godina, svi talenti i treneri koji se stvore u drugim klubovima magično
T

TD

pre 3 meseca

Tata ti je patlidzan, rotkvice.

Banjica

pre 3 meseca

Ko je odgovoran jel Partizan kriv sto se VK Nis ugasio u isto vreme se osnivali Radnicki ,Zvezda ponovo i Novi Beograd gde su VK Beograd i VK Vojvodina oni su postojali i danas postoje samo su kao i Partizan u drugom planu zbog ovih mutanata koje sam nabrojao ako se mrzi Partizan sto se njima bar nije pomoglo.
s

spatula

pre 3 meseca

Jok, nego ce vedete Kragujevca, zvezde i još kojekakvih veštačkih Vojvodina da budu nosioci bilo čega pozitivnog.
G

Grobar NS

pre 3 meseca

Sram te bilo da u isti koš sa Radničkim i zvezdom stavljaš Vojvodinu. Ja sam grobar i živim na Slanoj bari i vrlo dobro znam šta je Voša... To je uz naravno Partizan, rasadnik talenata koji je dao ogroman broj velikih asova , pogotovo poslednjih 35-40 godina...debelo si pobrkao lončiće...
д

д.г.

pre 3 meseca

Помињеш вештачку творевину и уз пут без имало срама качиш Крагујевац, а не помињеш Нови Београд. Ван Београда се не живи. Ван Београда су сви за вас сељаци. Баш ме брига шта мислите, ја сам поносни Шумадинац. Сигурно Влада Србије није Радничком дала паре као близанцима. Паре свих нас.
P

Prijatelju

pre 3 meseca

Sva lova se trpa u NBG a Jelenić Zvezdi ako može a ako ne onda nikome. Niko dinara od države nije dobio i zato se očekuje značajan problem i u Kg i u Šapcu i u Valjevu i u Novom Sadu. Partizan je u kanalu odavno...tako da ako repka ne ode na olimpijske i ne osvoji ništa na SP...ćao, zdravo vaterpolo u Srbiji