Komentari na vest

Kup Srbije: Partizan 32 godine čeka trofej, Mladi radnik napada prvi pehar

V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!!!

pre oko 2 godine

Rekoh pre neki dan Partizan apsolutni favorit ali ovo je jedan mec i ne sme da bude opustanja jedne sekunde,pogotovo sto su nas u Masteru pobedili onda.Stojim iza toga i da Mladi Radnik moze vise od ovoga,mislim da je ovo za Partizan konacno trenutak da se opet osvoji kup ali ako nazalost ne uspe cestitacu uz postovanje Mladom Radniku.Ajmo crno-beli!
1

1231123130123

pre oko 2 godine

Partizan izgleda kao da su u laganom padu forme u poslednje vreme. Sa druge strane za Mladi Radnik je ovo utakmica sezone. Imaju Bojovića koji je odličan, plus su doveli Andonovića na mestu primača. Partizan opet sa druge strane iskusnija ekipa za ovakve utakmice. Igrali su pre mesec dana bilo je 3:1 za crno bele, verovatno i sada tako, možda bude i peti set, ali to u nekom odnosu šansi 70-30%.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!

pre oko 2 godine

Poslednji mec je bas bio uzas za gledanje sa obe strane,da li su se cuvali ili sta,bas bi voleo da vidim totalno suprotno sve osim rezultata.Ne znam bas da li je Partizan pao u formi posto je bilo tu i rotacija malo u nekim mecevima ali generalno bice zanimljivo u plej-ofu svakako.Poraz od Radnickog na kraju ne znam kako bih prokomentarisao jer su bas mnogo bolje zaigrali a u kupu cini mi se bas je u Beogradu bio bas dug i naporan mec,strava utakmica,najlepsa definitivno za oko ove sezone koju sam gledao ako izuzmemo neke pobede koje su mi draze bile kao pobede u derbiju i protiv Vojvodine.