Komentari na vest

Lakši deo posla odrađen: Sve je lepo, dok Tijana ne stane

t

text

pre preko 2 godine

text
B

Brundo

pre preko 2 godine

Los prijem i nedostatak drugog napadaca su problemi ove reprezentacije.I u oba problema su krivci dve odbojkasice - Busa i Milenkovic.Lazovic ima prilicno gadan servis.Primetio sam da kad ona servira uvek osvojimo po nekoliko poena u nizu.Brza je u odbrani.
З

Звездаш

pre preko 2 godine

Миленковић је била једна од најбољих против Русије. Проблем је био опуштање после 2-0 којим је фактичкби било обезбеђено 1. место у групи.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Lazovicka svojim partijama u LKS-u zasluzila poziv Monce a ako je do Monce dosla i ako se dobro pokazala ovde a jedina se pokazala u Ligi Nacija postavlja se pitanje zasto se sa Milenkovickom i pogotovo Busom toliko na silu igra odbrana kada im ne ide.Milenkovic je nakon one povrede pala u igri a busin prijem je alarm za sve.Jeste Lazovicka u Monci izvestan potez kada znamo kako je ekipu pokojna legenda Migel Anhel Falaska napravio i da je Gasparini krenuo njegovim putem jer se vrlo uspesno pokazao a sa vrhunskim tehnicarem pored sebe kakva je Alesia Oro ce tek da napreduje i prava je steta koristiti je samo u Ligi Nacija kada maltene nema sa kim da igra...